Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe ranking

Wybierzcie swojego ulubionego prawika!

Polecane posty

Revuś, tak więc nie spiertol tego :classic_cool: i tak coś mi nie pasowałeś na prawiczka :P BluMan, :D a co jeśli się taki prawiczek zakocha? Hm? nie chcę łamać ich kruchych i miękkich serduszek ;) BluMan, może Fiku? :P hihi, żartowalam Fiku

Gość Zuzanna Amelia & 13
BluMen orginal - ile masz lat ?

carolina_free ''a co jeśli się taki prawiczek zakocha? Hm? nie chcę łamać ich kruchych i miękkich serduszek" Tutaj muszę się z Tobą zgodzić to wielce prawdopodobne graniczące z pewnością.

carolina nei zansz się rev idealnei pasuje na prawiczka - duża wyobraźnia, lubi pofantazjować, poprzechwalać się jak to dizała na kobiety, ale to wsyzstko tylko bedąc ukrytym za literkami :)

Karolina jak zaczniesz ufać w to co inni piszą o innych , to zobaczysz nawet zielonego UFO w osobach...

Gość gwiazdaP.
spoko :)

Rev a zresztą nieważne, trzymaj się 👄 Uciekam Trent, jakiś czas temu coś wspominał, że nie jest już prawiczkiem więc listę przydałoby się zaktualizować :P

Gość Zuzanna Amelia & 13
BluMen orginal - to jesteś mężczyzną w kwiecie wieku , może znajdziesz tu jakąs kobietę dla siebie ?

Zuzanna Amelia & 13 Nie szukam ,jakoś staro się nie czuję mam wiele innych zalet tak że spoko.W Polandi bywam tylko przejazdem, związki na odległość mnie nie interesują.

Fiku, to nasz Revuś ma wybujałą fantazję :P BluMan, :D Revolver, zakładam, że skoro ktoś coś pisze to tak jest :O pewnie kiedyś i uwierzę przez to, w to UFO :(

Gość Zuzanna Amelia & 13
BluMen orginal - a w jakim kraju mieszkasz ? Tu jest wiele kobiet żyjących poza granicami Polski .

Karolina jeżeli ktoś sam pisze o sobie i umiesz odczytywać szyderę w stosunku do siebie , to ok - gorzej jak inni , którzy nie wiedzą - wtedy zaczyna się UFO :P

fiku mikuuu dla mnie brzmi żartobliwie nie jest moim zamiarem obrażać mój kraj gdzie się urodziłem ,choć niewiele mi dał bo 15 lat jestem poza jego granicami .

Blu - niewiele ci dał? mamy dobry kraj z tradycją, z dostępem do edukacji, z fajnymi ludźmi, gdzie można godnie żyć, choć nieraz bardzo skromnie :) Są mozliwości. Są kraje gdzie te mozliwości są większe, ale sa takei (wiekszosc) gdzie ich nie ma ( kraje afrykańskie, kraje na wschód ...). Gdzie pojmowana przez nas bieda ma sie nijak do tego jak tam zyją

fiku mikuuu Urodziłem się tu to fakt ,miałem darmową naukę to prawda i..to wszystko a jeszcze poznałem tu fajne dziewczyny i to w sumie wszystko.Kiedy tu przyjeżdżam i widzę jak dużo jest tu smutnych ludzi,chamskich dla siebie to jest mi przykro.Nawet za granicą nie jesteśmy dla siebie nawzajem uczciwi ,wiem co piszę .

bo wyjeżdżają (oczywiscie nei wszyscy) tacy sfrustrowani jak ty, ktorzy maja pretensje do Polski o swoje niepowodzenia, to i się do Polski nei przyznają i nei solidaryzują z innymi Polakami

Wszystko kosztuje, ale mozna studiuować za darmo i dostawac jeszcze stypendium na drobne wydatki

najmądrzejszy, ok, myslałam że chodiz ci o wydatki typu ksiazki dla dziecka. Masz rację, to nei jest za darmo, ale akurat inwestycja w młodych zdolnych to sluszna inwestycja, ktora bediz eprocentowac dla kraju.

Fiku Miku zrób sobie jakiś przydatny kurs, np. fryzjerski, bo po studiach, to nic nie ma.