Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe ranking

Wybierzcie swojego ulubionego prawika!

Polecane posty

żelek nic mu nie pozyczaj bo potem tobie zabraknie a i tak wiadomo, że już 'musisz" :P

Gość trushi
sossssss!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja uważam że jak się jest za grubym to bieganiem można sobie tylko zaszkodzić. przede wszystkim stawy siadają. szczególnie że nie mam już dwudziestu lat. a chodzenie jest spoko dla każdego. jak się trochę zrzuci to można biegać. przede wszystkim to nie może być katorga bo jak się przesadzi z ambicjami na początku to po dwóch, trzech wyjściach się wszystko kończy i już dalej się nie chce.

offermo - to ile teraz ważysz około no i wzrost też się liczy ?!

"tez\ bylam wczoraj na piwie, ale obylo sie bez kaca " na piwie? przecież wieczór spędzałaś na kafe :D http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5222022&start=30 "ja uważam że jak się jest za grubym to bieganiem można sobie tylko zaszkodzić. przede wszystkim stawy siadają. szczególnie że nie mam już dwudziestu lat. " oj tam, nie jesteś aż taki stary ;) ale zgadzam się, że trzeba zaczynać od czegoś małego. pamiętam jak kiedyś (jeszcze u siebie na zadupiu) poszłam biegać do lasu, wpadłam w chmarę meszek i zaczęły mnie gonić :D uciekając pośliznęlam się na mokrej trawie (w nocy padało) i wpadłam w błoto :D jedna meszka użarła mnie nad okiem. przez całe tygodnie bałam się wejść do lasu :P

reserved macie po 40 lat i siedzicie na babskim forum ? Siedzę tu z obowiązku nie dla przyjemności,same baby to by się pozabijały,chyba zauważyłeś jakie są "miłe" dla siebie nawzajem ? A tak poważnie to po wizytach u znajomych ,strasznie głowa mi napierdalała a tego nijak nie lubię.Zresztą oni mają swoje życie. Jak odwiedzam koleżanki to ich menowie jakoś dziwnie patrzą ,ogólnie to tak niesympatycznie jest .Ktoś wie o co im biega ,bo jestem zdezorientowany ??

Gość a dajta spokój
żelek to pasztet, który gdyby nie kafe, dalej byłby dziewicą. a tak nieudacznik płci żeńskiej znalazł nieudacznika płci męskiej i się kiszą w swoim parszywym sosie :D

"Jak odwiedzam koleżanki to ich menowie jakoś dziwnie patrzą ,ogólnie to tak niesympatycznie jest ." to se poszukaj jakiejś fajnej dupci a nie tu siedzisz, prawik jesteś czy co? :D

!offerma Zwykła kultura wymaga by znajomych/znajome odwiedzić, dupcie mnie tu w Polsce nie interesują ,według mojej skromnej osoby związki na odległość są przereklamowane.

a spędzanie urlopu (czy co tam teraz masz) na kafe to cię interesuje?

Gość ktos zza odry
przereklamowane?....to za malo powiedziane,to beznadzieja i glupota

nie przesadzajcie czasem przecież i przy takiej znajomości można przez chwilkę pobyć bardzo blisko:P bardzo bardzo blisko:P a potem przynajmniej jest wymówka, że za daleko tak jeździć na dłuższą metę

cholera zapomniałam, ze prawików "bliskie" znajomości nie dotyczą

Gość zawrocona z drogi
ike zaczynam Cie lubic:)

to lepiej przestań wszyscy, którzy mnie lubili źle skończyli:P

Gość zawrocona z drogi
widocznie to sami tchorze byli:P

!offerma -Co to za urlop ,wyjechać gdzieś na parę dni nie mogę bo budowlańcy znowu będą odwalać kaszanę ,jak do sąsiadów wyskoczę wieczorem na jakąś kawę to jak to w Polsce zaraz opiera się to o napoje w twardym opakowaniu a po nich jak pisałem boli głowa.Przyjaciół,znajomych z poczucia obowiązku lub sympati odwiedziłem ,nowych znajomości nie chcę tu w Polsce zaczynać .

Gość co za kaszana...
wiesz co zgrywasz wielkiego geroja,gebelsa pieprzonego a taka prawda ze w deutschland jestes pewnie nikim, lizesz niemcom dupe zeby przetrwac,mieszkam tu i znam tysiace takich dupkow jak ty co w polsce udaja wielkich panow z tysiacami dlugow na koncie i popieprzona gadka zeby zaimponowac..zenada🖐️

co za kaszana... Nie rozumiem o co Tobie chodzi ,nie chwaliłem się na kafe ile mam na koncie jakim autem jeżdżę nie mam takiej potrzeby, więc co Ci dolega ? Nikomu tyłka nie liżę nie pracuję w biurze ale też nie zbieram przysłowiowych szparagów ,pisałem już na kafe że pracuję jako mechanik , w Polsce nigdy bym tego nie zarobił co w Niemczech .15 lat jestem na emigracji i musiałbym być kretynem żeby mieć długi .Piszesz mieszkam tu tzn w Niemczech? I znasz tysiące Polaków z długami ? Ja znam wielu takich którzy dopiero na emigracji z długów wyszli, przelicznik euro na złotówki jest nieubłagany.

Gość co za kaszana...
tez jestem nawet ponad 15 lat i nie mam glupiej gadki ze nie chce zawierac nowych znajomosci z polakami,nie wywyzszam sie ze z obowiazku odwiedzilam znajomych bo to dla mnie sama przyjemnosc,wiec zastanow sie co piszesz..jestes zwyklym gburem..i nie oszukujmy sie na pieprzonym euro nie jestes wielkim panem:Pprzelicznik nie ma tu nic wspolnego tam musisz zyc..a tu udajesz pana gdzie nim wcale nie jestes:)

co za kaszana.. Przeczytaj najpierw powoli ze zrozumieniem co pisałem wcześniej . Pisałem wcześniej że kultura wymaga znajomych odwiedzić ,jadnych traktuję jako bliskich przyjaciół(odwiedzam z sympati) innych jako znajomych (obowiązek ,kultura) co w tym dziwnego ? Co do tego że nie chcę zawierać znajomości tu w Polsce to przecierz chodziło o kobiety ,a związki na odległość mnie nie interesują nie wierzę w ich powodzenie, a nie że ktoś jest Polakiem czy Polką ,więc co Ci nie pasuje bo ja nie chwytam? Na pieprzonym euro jak napisałaś/napisałeś jestem większym panem niż tu niż tu na złotówkach w Polsce to samo robiąc. Sam/sama dlaczego jesteś na emigracji , tak dla jaj czy dla zarabiania eurasów? Na przyszłość proszę czytać wszystkie moje posty na danym topiku i wtedy nie będzie problemów ze zrozumieniem.

Gość co za kaszana..
potrafisz sie niezle wywinac,pierwsza klasa geroj,po towich postach wlasnie widac jak go zgrywasz chcesz zaimponowac tym pieprzonym euro nic nie wartym..daruj sobie🖐️

1 Euro ponad 4 złote ,ma jakąś wartość czy komuś się to podoba czy nie i dlatego żyję na emigracji nie dla przyjemności ,bo przyjemnie być emigrantem często nie jest , ma to swoje blaski i cienie ,kto żyje poza ojczyzną to wie o czym piszę. Nie zgrywam się taki jestem ,jeden jest cichy, nieśmiały inny wesoły wygadany, raczej zaliczam się do drugiej grupy ale przepraszać za to nie będe.Dziękuję za uwagę .