Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafe ranking

Wybierzcie swojego ulubionego prawika!

Polecane posty

Zuzanna Amelia & 13 Oczywiście ale na innych topikach pisałem że chwilowo jestem w Polsce .Muszę dopilnować remontu rodzinnego domu ,rodzice już są za starzy na takie rzeczy.

Gość Zuzanna Amelia & 13
BluMen orginal - A gdzie teraz przebywasz ?

Jestem fanem Bayernu Monachium ( wiem wiem dostali wczoraj łomot od Borussi Dortmund) resztę sobie dopowiedz :).

Gość Zuzanna Amelia & 13
BluMen orginal - ok , ale chodziło mi o Twoje miejsce pobytu w Polsce .

Gość ktos zza odry
blumen,gdzie dokladnie przebywasz w niemczech i ile masz lat?jezeli moge zapytac oczywiscie

do : ktos zza odry to nie jest żadne Top Secret na kafe prawie 40 lat ,Monachium reserved-mów za siebie z prawikami mi akurat nie podrodze ,aczkolwiek mi nie przeszkadzają niech sobie żyją i wyznają tą swoją religię.

masakrycznego kaca mam dzisiaj 😭 od jutra nie chlam i biegamy. off, co ty tam masz w stopce?

od jutra nie chlam i biegamy. miesiąc pózniej...

"miesiąc pózniej..." ? od jutra nie chlam i biegamy. :P:P:P teraz koleżanka zrozumiała?:)

mi też daleko, jeszcze trzy lata. ale siedzenie na babskim forum jest głupie tak czy inaczej. a w stopce mam pieszo dookoła polski. żeby mieć motywację to sobie taki dystans wymyśliłem i będę łaził. wczoraj 10 km i zobaczymy jak dalej pójdzie.

10 km dookoła ławki? fiu fiu

po co tyle łazic , najlepiej zapisz sie do klubu fitness ale takiego z prawdziwego zdarzenia

"a w stopce mam pieszo dookoła polski. żeby mieć motywację to sobie taki dystans wymyśliłem i będę łaził" co to za trasa była ?

trasa jak trasa, 10 km. nawet sobie nie wyobrażam siebie w "klubie fitness". nie rozumiem jak tam można chodzić i jakieś dziwaczne rzeczy robić. to jest może dobre dla jakichś yuppies którym ja ewidentnie nie jestem.

poprostu z klubu fitness jest większy pozytek niz z łazenia bez celu , w klubie fitness mozesz troche pobiegac , połazic , wyrzezbic sylwetke jak bedziesz miał checi poznac jakąs panne i najwazniejsze bedziesz widział efekty cwiczen i poprawi ci sie samopoczucie

daj krem spokój z tym twoim "klubem fitness". a nie łażę bez celu tylko "dookoła polski".

"a w stopce mam pieszo dookoła polski. żeby mieć motywację to sobie taki dystans wymyśliłem i będę łaził. wczoraj 10 km i zobaczymy jak dalej pójdzie." dobry pomysł. za bieganie zwykle trudniej się zabrać.

"a zelek znowu sie uchlała" tak cię to boli? pożyczyć ci na piwo? :P

"a nie łażę bez celu tylko "dookoła polski"." to lepiej idź pobiegaj sobie dookoła parku w łodzi