Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

poważne pytanie - czuję się bezradna

Polecane posty

Gość taki jeden facet 27
bo na bank jest z nią coś nie tak .. Wiem bo sam się spotkałem z 3ma kobietami z kafe które zarzekały się jakie to ladne nie sa i w ogulę jakie to dziwne ,że faceci się z nimi nie umawiają no i dalem się skusic na te obiecanki i co ? i w realu to były takie zwykłe przecietne dziewczyny jakich tysiące ,a do tego jakieś takie mało życiowe i takie ciamajdowate co sama nic nie potrafi i o wszystko musi sie pytac faceta ,albo jakieś emocjonalnie zwichrowane . NO niema się co oszukiwać jak ktoś jest fajny sam z siebie w realu to prędzej czy później ktoś się znajdzie ;]

Też zauważyłem że fiku nie jest zbyt atrakcyjna, zaradna i inteligentna a od faceta to ma takie wymagania, że masakra. A prawików z kafe to skreśliła na wstępie, mimo że im do piet nie dorównuje.

"nie będę faceta zapraszac na randkę!" to zaproś go na buggy ;)

Gość taki jeden facet 27
Ja nie wiem jaka fiku jest ,ale wiem , że 3 kobiety z tego forum z jakimi się spotkałem były mówiąc szczerze lekko poniżej przeciętnej ,a miały sie za bóg wie kogo. ...zazwyczaj po 1-2 spotkaniu nie miałem ochoty sie z nimi spotykac

taki jeden - wiadomo, ze fajna kobieta by się z toba nie spotkała , tylko desperatki zdecydowały sie na ten krok

"taki jeden - wiadomo, ze fajna kobieta by się z toba nie spotkała , tylko desperatki zdecydowały sie na ten krok " a masz wyjścia fiku ? bo ja nie widzę sposobu na rozwiązanie twojego problemu

"wg mnie ona jest atrakcyjna" gdzie ty ją zauważyłeś ? może to ty brunet w okularach ? ;)

Gość wyobrazam sobie minę tego
kolesia, gdyby zobaczył te wszystkie tematy fikusnej:D

Gość wyobrazam sobie minę tego
to trochę smutne, bo w zyciu pewnie pozujesz na interesującą osobę, pewnie jakieś pasje, bla bla, a okrutna prawda jest taka, że jesteś no-lifem, skomlącym jak pies o zainteresowanie faceta... Wymaż sobie wpierw mózg lepiej