Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontakt z zaświatów

Duchy są a nawet coś gorszego

Polecane posty

Gość ci którzy widzą
nie gadaj z nią zaraz cię zaprosi na msze zielonoswiatkowców ta suka nienawidzi koscioła katolickiego

Gość krystian z malborka
licencja to niezła dupencja,lizała kutasa księdzu i zmysły jej pomieszało

bzdury gadasz dziecko :) choćbyś cały net przekopała nie znajdziesz ani jednaj mojej wypowiedzi nakłaniającej kogokolwiek do puszczenia swojego kościoła i przechodzenie do innego :)

Gość Telepetynka różowa
Każdy ma prawo się tu wypowiedzieć, a kto wyzywa drugiego, sam o sobie daje świadectwo.

Gość ci którzy widzą
umiesz czytać czy nie? nienawidzić a nakłaniać to to samo słowo? jak zwykle wszystko przekręcisz na swoja korzyśc ale w sekcie tak przecież funkcjonujecie

Gość ci którzy widzą
ty suko nie masz forum religijnego ze wpierdalaasz się z jezusem wszedzie nawet na erotyczny?

Gość krystian z malborka
licencja dała possac swe wargi sromowe plebanowi i ma teraz moralne dylematy

Gość ci którzy widzą
i znowu nie umiesz odpowiadać na pytania tylko atakować TYPOWE DLA ZASLEPIONEGO SEKCIARSKIEGO UMYSŁU, czy ty bez jezusa p[otrafisz się wysrać ? czy do kibla też go ciągniesz?

umiesz czytać czy nie ? to nie jest erotyczny - to ogólny :) ależ ci ślina monitor oblepia :D

Jezus jest wszędzie , w kiblu też . Za to u ciebie jak widzę jest wszystko tylko Boga brak .

Gość ci którzy widzą
nienawidzić a nakłaniać to to samo słowo? ustosunkuj sie jak juz tu jesteś albo wypierdalaj , umiesz czytać?

Gość ci którzy widzą
co kamelia wypierdoliła cię szmato ze swojego idiotycznego tematu ze nie masz gdzie dupy zahaczyć ?

Gość ci którzy widzą
do kościoła spierdalaj jak nie masz co robic

ciekawa prawidłowością jest przy rozmowach o świecie duchowym , szczególnie o jego ciemnej stronie ,ze zaraz przylatuje ktoś komu wyraźnie nie na rękę jest taka rozmowa , To że ludzie dowiadują sie ,zę diabeł jest ojcem kłamstwa , że nie ma żadnych " duchów zmarłych " , że do Boga można dostać sie tylko przez Jezusa , że Jezus zmazał nasze grzechy i potrzeba tylko uwierzyć ,zeby być zbawionym . Kto ma interes , żeby pyszczyć przecie ewangelii ?

Gość Telepetynka różowa
Nie znam tej licencji ale nie podoba mi się jak się do niej odzywacie.

Ale już Jezus nauczał ,ze nie tylko ludzie , nie tylko świat rzeczywist jest Mu przeciwny ,ale przede wszystkim świat duchowy i dlatego zalecał nam ----(12) Nie toczymy bowiem walki przeciw krwi i ciału, lecz przeciw Zwierzchnościom, przeciw Władzom, przeciw rządcom świata tych ciemności, przeciw pierwiastkom duchowym zła na wyżynach niebieskich. (13) Dlatego weźcie na siebie pełną zbroję Bożą, abyście w dzień zły zdołali się przeciwstawić i ostać, zwalczywszy wszystko. (List do Efezjan 6:11-13, Biblia Tysiąclecia)

nie żałuj mnie :) choć to miłe ,zę reagujesz . ja wiem skąd sie to bierze i nawet byłaby zdziwiona gdyby było inaczej :)

Gość takijeden,
"zawsze jak jest fajny temat pojawia się taka łajza jak licencja i psuje wszystko" ujął bym to inaczej zawsze jak jest temat ogólny o duchach, lub życiu po śmierci czy powstaniu świata, to pojawia się osoba, która przekierowuje temat z ogólnego na religijny :o

dla mnie to nie jest " temat " religijny . Dla mnie to życie , znajomość tego w co wierzę a żenada tego co czasmi ludzie wypisują w co rzekomo wierzą .

Gość z jakiego on jest
licencja spierdalaj stąd bo zepsułaś temat nikt nie chce rozmawiac o bogu !!!, idz do kamelii tam macie swoje modły ty masz coś z głową kobieto , wszędzie pierdolić o bogu i jezusie jak w sekcie jakiejs

Gość licencja stąd nie pójdzie
to typ człowieka któremu plują na ryj a ona mói ze deszczyk kropi !

Gość licencja stąd nie pójdzie
jahowi też są tacy natrętni ona nie jest jehowa a jeszcze gorsza

a gdyby nie ja ten temat juz dawno by zdechł , więc sie ciesz ,ze tu jestem :) masz pretekst , żeby sie pruć :)