Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontakt z zaświatów

Duchy są a nawet coś gorszego

Polecane posty

"Najczęściej nie przeczytali z Niej ani jednaj strony ale już wiedzą ,ze nie można traktować Jej poważnie" - DOKŁADNIE...bo? Może dlatego, że w tv tak powiedzieli....bo wiara jest niemodna....

Gość to zwolenniczki Szatana
czczą Diabła, Diabeł je prowadzi

Gość Claucjus I
AbsolutChurchInfo@gmail.com @Licencja gadasz za przeproszeniem bzdety nie ma ani Jezusa ani Diabła złe uczynki to produkt uboczny wolnej woli a duchy dzielą się na trzy rodzaje Zwykłe(to te które idą do wieczności)ziemskie(te które nie są gotowe) i z problemami czyli te z nie pozamykanymi sprawami dziękuje ;) Duchy ,,złe" le poltergeisty to nic innego jak byt magiczny zrodzony z złych emocji i zdarzeń w danym miejscu lub osobie ...

LICENCJA a powiedz mi - przecież Jej nawet nie znasz....a piszesz jakbyś znała co najmniej jej duszę. No ja zwolenniczką szatana na pewno nie jestem. Co innego być zwolennikiem, a co innego wierzyć że istnieje.

Gość do LICENCJA a powiedz mi
masz 100% racji. One nawet nie wiedzą jak brzmiała Biblia oryginalnie i ile tam przekłamań. Są osobami, którymi można łatwo manipulować.

nie tylko dlatego . Biblia ma moc osądzić człowieka , jego serce i umysł , jego zamierzenia i uczynki , do trzewi , do jądra serca . Jest jak miecz obosieczny . A ludzie nie lubią słuchać o tym ,ze są grzeszni , że potrzebują Boga, że potrzebują innych priorytetów , bo wolą sami rządzić swoim życiem - to znaczy , tak im sie wydaje że sami rządzą . A Biblia to zmiany , przełomy , to inne spojrzenie , to nadzieja ale i pokuta , to miłość ale i sprawiedliwości . Ktoś kto żyje w ciemności boi sie stanąć koło Światła , bo nie chce żeby jego uczynki wyszły na jaw . I dlatego tak krytykują Biblię .

Gość czarny klechaaaaaa
wyprał im mózgi :-(, a tego gadostwa pełno jak mrówków :-)

Normalnie rozśmieszacie....naprawdę się nie martw o moje wykształcenie teologiczne. Co do zakłamań, zależy co przyjmujemy za prawdę, a co za symbol np. Dobra, dawaj choć jedno zakłamanie, bo zaraz muszę spadać

czarny klechaaaaaa - to nie musisz słuchać, nikt nie każe :P

Claucjus I AbsolutChurchInfo@ gmail.com no to jeśli ja gadam bzdury to juz ty sięgasz Himalajów ze swoimi .

Gość ty nas też normalnie rozśmiesz
asz. Fajny był ten kawał o tym woreczku i dziecku, ależ się uśmiałam!

No śmiech to zdrowie w końcu :) a tak poważnie....skąd wiesz, że to nie jest prawda? jednym z celów szatana jest doprowadzić do tego, że człowiek przestaje w niego wierzyć. A on sobie wtedy spokojnie działa....

Gość Moniczka 93939309
a co do tej historii. Dziecko wg niej wyzdrowiało! Rozumiem, że wg ciebie Umano lepiej żeby umarło niż poszło do "uzdrawiacza", prawda? To ja już współczuję Twoim przyszłym dzieciom i w ogóle całej rodzinie...

Moniczka 93939309 - czy umarłoby czy nie, to nie wiadomo. A Twoim zdaniem to nic, że szatan zawładnął duszą człowieka? Co do dziecka nie będę się wypowiadać. Ale osobiście wolałabym umrzeć, niż oddać mu się w wieczne posiadanie.

Gość szok szok szok
"jednym z celów szatana jest doprowadzić do tego, że człowiek przestaje w niego wierzyć." - normalnie szok. Co Ty piszesz dziewucho? Nie potrafisz sama myśleć? Klepiesz tu jak klecha w czasie pracy, żeby nastraszyć wiernych i tym samym przywiązać do kościoła!

moniczka - a tobie sie wydaje ,ze szatan naprawdę trwale uzdrawia ? dlaczego rodzice nie zwrócili sie do Boga ? bo mieli większe zaufanie do znachorki niż do Boga ?

Gość DIIABELLOOOOOOOO
umano dziś umrzesz

Gość Claucjus I
Do Licencji ;) Taka jest prawda uważasz się za nie wiadomo kogo a twa wiara jest kruchsza niż ci się zdaje ... Twój chrystus był jednym z wielu ,,mesjaszy" ale dzięki krytyce bogatych i mówieniu bardzo nie popularnych rzeczy zdobył popularność. A tak poza tym moja wiara mi mówi o trzech rodzajach duchw i tak ja uważam :) Pozdrawiam AbsolutChurchInfo@gmail.com

jeszcze raz powtarzam: naprawdę nie musicie wierzyć...równie dobrze, ja też mogę zapytać; co Wy klepiecie? Dobra spadam. trzymajcie się...A Licencja Tobie - wytrwałości w dalszej dyskusji

Gość Moniczka 93939309
ta historia jest wymyślona w celu postraszenia wierzących, niech dają kasę na tacę a nie dla "uzdrawiaczy", jest tak głupia, że szok

ależ wierni maja sieczego bać . Myślisz ,zę jak zamkniesz oczy na pewne sprawy to ich nie ma , albo ciebie nie będą dotyczyć ? zdajesz sobie sprawę jakie jest postrzeganie diabła we współczesnym świecie ? gadżet , zabawka , śmieszny facecik , pikantny gość A to morderca i to dosłownie .

Dobra, myślcie sobie co tam chcecie...nikt nikogo do niczego nie zmusi, a już na pewno do wiary w Boga

ależ wierni maja sieczego bać . Myślisz ,zę jak zamkniesz oczy na pewne sprawy to ich nie ma , albo ciebie nie będą dotyczyć ? zdajesz sobie sprawę jakie jest postrzeganie diabła we współczesnym świecie ? gadżet , zabawka , śmieszny facecik , pikantny gość A to morderca i to dosłownie .- OTÓŻ TO i tak dodając; historia nie została opowiedziana przez księdza.

Gość dwie dziwaczkiiiiiiiiiiiii
i pewnie cnotki niewydymkiiiiiiiiiiiiii

moniczka - potrafisz oddzielić wiarę w Boga od wiary w KK ? bo jak nie to oszczędź sobie czasu w tej dyskusji .

za to ty pewnie jesteś wydymana na wszyskie możliwe sposoby :) ale każdy robi to na co sie zdecydował :D

Gość LICENCJA jest jak kucharz
kucharz teoretyk który dużo mówi ale nigdy nie skosztował niczego poza pospolitą kiełbachą, i cóż że przeczytał 100 książek kucharkich z wyszukanymi przepisami z całego świata jak jest tylko zjadaczem kiełbachy :D

Gość Moniczka 93939309
dewotki- o czym z wami gadac? o diable!?!?! aż mi was szkoda. Pewnie matki macie takie same, co to z koscioła nie wychodzą

o diable ? niekoniecznie . Mozesz powiedzieć coś o Bogu , o tym jaka role odgrywa w twoim życiu :) zapraszam :)