Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kontakt z zaświatów

Duchy są a nawet coś gorszego

Polecane posty

Gość Moniczka 93939309
o roli? żadnej roli.Ja wierzę w siebie,rodziców, a nie wyimaginowanego diabła czy boga!

Gość tak to widzę
wytwory naszego mózgu , używamy go tylko w 15% a gdzie reszta ,politycy 5% i to niektórzy.........a duchy to materia dobra albo zła , obiecuję wam że jak umrę to was wszystkich odwiedzę po IP.

Gość Moniczka 93939309
tylko zawału nie dostań!

Gość Claucjus I
Licencja Ale wiesz że gdybyś urodziła się w Indiach pewnie wierzyłabyś w boga Śiwe i panteon innych bogów a w dawnej skandynawii Thora i Odyna bo religia jest jak czas...pojęciem względnym... AbsolutChurchInfo@gmail.com jedyna prawdziwa sprawdź!!!

Gość Claucjus I
Licencja Ale wiesz że gdybyś urodziła się w Indiach pewnie wierzyłabyś w boga Śiwe i panteon innych bogów a w dawnej skandynawii Thora i Odyna bo religia jest jak czas...pojęciem względnym... AbsolutChurchInfo@gmail.com jedyna prawdziwa sprawdź!!!

Gość ale Claucjus
ona tego nie zrozumie, bo ona nie myśli samodzielnie

ja mam dostać zawału bo ty w Boga nie wierzysz ? :) nie pochlebiaj sobie dziecko :) choć oczywiście to przykre , że najlepsze lata życia marnujesz odrzucając Jego miłość i cierpliwość. Być moze przyjdzie czas ,zę to ty będziesz chciał Go znaleźć ,ale nie będziesz mogła . Bo na wszystko jest czas . ale wybór jest twój i nikt nie może cie do niczego zmusić .

Gość to słabo widzisz
no a ten mózg to skąd się wziął? z powietrza? chyba nie sądzisz że coś tak skomplikowanego jak wszechświat, planety, ludzie, zwierzęta mogło soboe powstać "samo z siebie"? Już bardziej prawdopodobne że mercedes bez który jedzie ulica powstał "sam z siebie" bo jest milion razy mniej skomplikowany i zaawansowany, głupiutka istoto, a diabeł jest tak samo realny jak komputer przed którym siedzisz ale może i lepiej że o nim mało wiesz bo moglabyś zacząc cierpiec na bezsenność :)

Gość buhaaaaaaaaaaaa
buhaaaaaaaaaaaaaaaaaahhahh

Gość mentaI cut
słaby temat, lepszy był ten gdzie jakaś kobieta uprawiała w snach seks z demonami :D

ale nie urodziłam sie w Indiach ani na Marsie :) urodziłam sie w Polsce i w sposób dojrzały jako kobieta dorosła wybrałam Boga :) mam wierzyć w inne bożki tylko dlatego ,że są ?:D

Gość tak to widzę
Moniczka z tobą jest nie tak jak potrzeba ,jutro szybko do lekarza i zrób badania -dobra rada ----jeszcze będziesz mi dziękować........

Gość Claucjus I
Wybrałaś go bo rodzice ci kazali,bo większość go wybrała... Szczerze do Boga nic nie mam ale do jego ,,syna"chrystusa już owszem on nigdy nie był,bogiem i równy bogu po prostu miał ,,farta"

jeśli tobie jako dorosłemu rodzice mogą kazać wierzyć i ty naprawdę wierzysz to podziwiam ich siłę perswazji :) wybrałam Boga jak dorosła kobieta - czy ktoś m oze dorosłemu człowiekowi kazać wierzyć ?:D

jeśli masz cos do Jezusa i negujesz Jego Boskość to masz też cos do Boga :)

Gość Claucjus I
Mi nikt nie kazał,sam wybrałem moją religię ... ale pewnie uczestniczyłaś w świętqch poszaś do komunii itp. a tak na marginesie do mojej religii nie mogą rodzice zdecydowqć za dziecko :)

Gość Claucjus I
Nie mam do Boga bo moim Bogiem jest Absolut który syna nie posiadał xd

nie jestem katoliczką , ale jak widzę oderwanie sie od tego schematycznego myślenia - wierzący znaczy katolik - przekracza twoje możliwości :)

Gość Claucjus I
To kim jesteś?

Gość tak to widzę
dam wam przykład - świat kolorowy w którym my żyjemy w rzeczywistości jest czarno -biały a te wszystkie kolory to jest tylko projekcja naszego mózgu ,gdybyśmy mogli wykorzystać możliwości naszego mózgu tylko w 50 % moglibyśmy np .....przemieszczać się w czasie ,w kosmosie ,być w kilku miejscach równocześnie itp tak jak niektórzy jogini obecnie !!!!!!!

Gość Claucjus I
Jeśli mój jest fałszywym bożkiem to twój jest globalną pomyłką nawet doktryny mojego kościoła nie znasz...

wystarczy , że znam Boga i Biblię :) cała reszta to sprytne kłamstwa diabła , który podsyca twoją wiarę w to ,ze jesteś wolny i niezależny , że nie musisz znać Boga . zastanowiłeś sie jakim w tym cel ?

Gość tiririririririri
tyle nieszczęsć na świecie przydarza się i nam, i naszym bliskim, i ludziom wokół nas i mam wierzyć w miłosiernego boga, który mnie kocha? nas kocha? brednie i tyle. bóg to wymysł ludzi, któzy lubią myśleć, ze ktoś się nimi opiekuje itp. musicie się pogodzić z tym, że istnieje tylko świat materialny ;)

Gość Claucjus I
Przykro mi w mej Religii nie ma diabła...

ależ pogódź siez tym jeśli masz taka wolę - tyle tylko ,ze to nieprawda . Ale jeśli chcesz wierzyć w kłamstwo - któż może ci przeszkodzić ?

Gość masz przestarzałe dane
okazało się że mózg człowieka jest wykorzystywany w 100%, jedne obszary są stale aktywne inne okresowo zalżnie od potrzeb i bodźców, te 5% już dawno nieaktualne, nie jesteś na bierząco

on jest - jesli nie wszędzie to na pewno tam gdzie nie ma Boga . U ciebie Boga więc jest diabeł . proste . i żadne twoje zapewnienia ,ze tak nie jest na nic sie nie zdadzą , bo to on " stwarza " takie " religie " . on jest ich panem .

Gość Claucjus I
ale skąd wiesz że moja a nie twoja religia to kłamstwo jesteś ograniczona swoją fanatycznością...