Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muffffiinka

czy faceci nie sa zainteresowani dzieczyna, gdy wiedza, ze ma kogos?

Polecane posty

Gość muffffiinka
"są są tacy faceci Widzę, że jak grochem o ścianę ale to domena kobiet, żyć w świecie domysłów i scenariuszy a nie w rzeczywistości " a juz akurat;) ale niestety troche prawdy jest w tym, co piszesz

Gość muffffiinka
"No i jesteś w kiepskiej sytuacji, bo nawet jeśli się pierwsza odezwiesz, on może Cię zlać myśląc, że ciągle jesteś zajęta." no wlasnie o to chodzi. nie napisze do niego "czesc, jestem wolna i chetna" :(

Gość dissolved girl
"Widzę, że jak grochem o ścianę ale to domena kobiet, żyć w świecie domysłów i scenariuszy a nie w rzeczywistości " Akurat scenariusz przewidywany przez mufinkę czyli "boje, ze mnie oleje, albo pomysli, ze skacze z kwitka na kwiatek." jest baardzo bardzo prawdopodobny ;)

Gość są są tacy faceci
pomyśl na co masz ochotę ostatnio a nie masz z kim. Może masz ochotę na jakąś imprezkę albo co? Nie można "hej, masz może ochotę na imprezkę?" Takie to trudne?

Gość dissolved girl
A masz JAKIKOLWIEK punkt zaczepienia, żeby do niego napisać? Coś o czym rozmawialiście wtedy?

Myślę,że dla chcącego nic trudnego. Dla niektórych facetów fakt, że kobieta kogos ma, dziala jak afrodyzjak...

Gość są są tacy faceci
dissolved girl. Ty też potwierdzasz tylko to co napisałem o scaniariuszach i dywagowaniu a nie rzeczywistośći. JAK TEGO NIE ZROBI TO SIĘ NIE PRZEKONA, a wszystko właśnie pozostanie w sferze myśli :D:D oj baby baby

Gość dissolved girl
"hej, masz może ochotę na imprezkę?" ooo kurde, tak to nie pisz, no daj spokój, co to za pomysł w ogóle. Po 2ch miesiącach pisać takie coś kolesiowi widzianemu raz w życiu? Dla mnie totalnie odpada.

Gość dissolved girl
są są tacy faceci --- wiesz co, ja też jestem za tym, żeby działać, ale jednocześnie pewne rzeczy DA SIĘ przewidzieć i wyczuć. Ja ostatnio mimo, że czułam, że to się źle skończy zrobiłam coś, żeby właśnie się przekonać i upewnić - i się przekonałam, że miałam cholerną rację. A koleś najprawdopodobniej już dawno nie pamięta muffinki i nagły sms zapraszający go gdzieś to zdecydowany niewypał :/

Gość muffffiinka
dissolved girl, wlasnie nic nie ma takiego, z powodu czego moglabym do niego zagadac. pozostaje jedynie przypadkowe spotkanie go w klubie, na imprezie, tylko jestem tutaj sama, niedawno sie przeprowadzilam, nie wiem, mam isc sama/? nie wiem, czy on bedzie, ale wiem, ze bywa, moze sie zdazyc, ze go spotkam.

Gość są są tacy faceci
"są są tacy faceci --- wiesz co, ja też jestem za tym, żeby działać, ale jednocześnie pewne rzeczy DA SIĘ przewidzieć i wyczuć. Ja ostatnio mimo, że czułam, że to się źle skończy zrobiłam coś, żeby właśnie się przekonać i upewnić - i się przekonałam, że miałam cholerną rację." - i co żałujesz, że mimo wszystko spróbowałaś? To chyba tylko Ci wyjaśniło sytuację doszczętnie. Zależy jakie kto ma podejście do życia, ja tam wolę trzymać się rzeczywistości niż bujać w obłokach i wyjaśniać sytuacje a nie mysleć i rozkminiać.

Gość dissolved girl
są są tacy faceci ---- tak, żałuję, bo zignorowałam własną intuicję i niczego nie zyskałam, a raczej popsułam.

Gość doradzić? to doradzę
"jak to jest z facetami. czy gdy podoba im sie dziewczyna, to przestaje byc interesujaca, gdy dowiaduja sie, ze ma faceta" Przecież to nawet lepiej. Można załapać się na seks bez zobowiązań, skoro ona ma jakiś związek i się go trzyma, to nie będzie nam marudzić i nie będzie zaraz się chciała wprowadzać albo żenić. Tylko seks - idealny układ.

Gość i co autorko
co zrobisz?