Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ok to ja, wiecie kto :)

Lepiej być Singielką czy żoną i matką ? - Procesy starzenia skóry

Polecane posty

Naomi Campbell urodzona w 1970r dziś w 2012, ma 42 lata. Singielka która nigdy nie urodziła, nigdy nie nosiła tytułu żony, http://www.myfacehunter.com/2012/02/naomi-campbell-closes-roberto-cavalli.html Jak się czują przy niej Polki które założyły rodziny i się nimi szczycą?: http://pu.i.wp.pl/k,MTEwNzQ1MjYsNTcxMTAz,f,Anna_Komorowska.jpeg http://tylkotv.blox.pl/resource/Beger.JPG Nie wstyd wam Polki ?. Podziwiam Komorowskiego i jemu podobnych za to że Bohatersko objada się wstydem za zonę, i udaje że wszystko jest w jego życiu ok. **************************************************************************** Jak starzeją się Polki, wobec kobiet z innych ras i kultur: 1.Naomi -1970r. 42lata http://www.myfacehunter.com/2012/02/naomi-campbell-closes-roberto-cavalli.html 2. Agnieszka Krukówa 1971r. 41lat http://www.pudelek.pl/artykul/24929/agnieszka_krukowna_znika_w_oczach_zdjecia/ I Polki po 40ce uważają że mają biologię 28-ek ? - Śmiech drogie babcie śmiech. Jak chcecie konkurować z kobietami Zachodu o polskich mężczyzn ?.

Przybylska jest młoda jeszcze -poczekajmy do jej 40ki

Gość IU
beznadziejne porównanie, wiadomo, że szczupła bogata modelka będzie lepiej wyglądać od Komorowskiej. Naomi pracuje wyglądem dlatego musi o siebie dbać i pewnie ma za sobą parę udanych zabiegów (nie po wszystkich wygląda się jak gumowa lalka). Na starzenie się skóry wpływ mają głównie geny, ochrona przed słońcem i dobre odżywianie się, a nie ilość urodzonych dzieci lub ich brak.

Gość ghfhfhfhuyiyiiyi
kinga rusin np i jeszcze 2 aktorki po 40 (zapomniałąm nazwisk ,jedna gra na wspolnej) oczywiście ze nie wygladają jak nastki ,ale w dalszym ciągu są piękne

Gość sylvia 007
Niestety wyglad jest bardzo wazny,a czasy mamy takie,ze nie ma fajnych facetow,a kobiety sie za bardzo poswiecaja ,dla byle kogo. Najlepiej jest byc zadbana zona,ale nasi mezczyzni nie daja nam na to szans,nie pomagajac nam w domu i przy dzieciach.a jesli chodzi o proces starzenia skory to jest najczesciej sprawa genetyczna i odzywiania a nie stanu cywilnego

Gość trzydziestolatka, nie mama
ja mam już 30 lat, wyglądam na 20, nigdy nie rodziłam dziecka, zawsze dbałam o siebie, chodzę na fitness, ogólnie czuję się świetnie i dzieci nigdy nie chciałam mieć i mieć ich już nie chcę

świetny temat- porównianie jednej wyjątkowo pięknej, bogatej i żyjącej ze swojego wyglądu kobiety do jednej przeciętnej, zajmującej sie dziećmi i niebogatej kobiety i wysuwanie z tego wnioskow o czymkolwiek, to świetny przykład kretynizmu. pogratulować ignorancji i współczuć całej reszty ;)

Ok to ja, wiecie kto :) Hehe czekaj dzisiaj na smutnych panów z kancelari prezydenta, będziesz miał/miała przejebane nie zazdroszczę.Nasza miłościwie nam panująca prezydentowa to matka Polka.

Gość takie tam duperele nic więcej
Do kompletu: Naomi to pijaczka i awanturnica, pewnie samotna jak wszyscy diabli. I czego jej zazdrościć? Tego, że cały dzień żre marchewkę aby zachować figurę dla kasy czy tego, że rano przy kawie nie ma pyska do kogo otworzyć? Ja jestem piękną Polką po 40-ce, mam dziecko i świetne życie, czuję się wartościową kobietą i nikt już tego nie zmieni, a tym bardziej jakaś murzynka :D

takie tam duperele nic więcej Jeżeli byś się wprowadziła do mojego bloku, do mojej klatki schodowej. nie oceniałbym twojej wartości poprzez pryzmat: ilości twoich dzieci, ich poziomu grzeczności i twojego angażu w wychowanie. Nie interesowałoby mnie jaką jesteś matką. Twoją wartość bym uzależniał od Twojego wyglądu, i poziomu jakości erotycznej twojej twarzy i ciała. 1. Naomi nie jest samotna - jest uwielbiana przez mężczyzn całego świata czego zwykłe kobiety nie mogą o sobie powiedzieć. 2. Jest też wzorem dla wielu kobiet czego, Ty tez nie możesz o sobie powiedzieć. 3. Jest pijaczką? - ale jaką piękną pijaczką. Każdy facet chciałby z taką iść za rękę przez miasto. //że rano przy kawie nie ma pyska do kogo otworzyć?// za to w sobotę na imprezie musi odganiać facetów bo każdy wariuje na jej widok - a na twój widok ktoś zwariuje ?. Ja tez rano nie mam partnerki do rozmów, i dziękuje Bogu za tę cisze i spokój w mieszkaniu - śpię 12h :). Za to w Galerii w Centrum po 17:00, tych osób do rozmów jest już za dużo.

Gość do egoiste
lubisz murzynki ? :O

Gość trzeci kult
No właśnie Uznajecie tylko młodych pięknych Haj-ideal-ludzi Ilu takich jest? I jak długo tacy są? jednostki przez krótki czas Wielu z was tylko do takich ma chęć, tylko super młody egzemplarz wam się należy, tak naprawdę pozostałych ludzi nie bierzecie pod uwagę , nie nadaja się na waszą połówkę......wasz wybór A do tego panowie mają pretensje że nie mają walorów (wzrost uroda kasa zaradność itp) do zdobycia wieelu kobiet.......zauważcie im nie chodzi o kobietę tylko o kobiety...w liczbie mnogiej (oczywiście te zawsze młode i najpiękniejsze w wielkich ilościach) (tak odbieram ciebie Egoist...typowy okaz takiego podejścia do ....) Bo co ....bo waszej kobiecie przybyło kilka lat?...błąd ,....jej błąd...wyście przecież decydowali się na młodą i wiośnianą, chudą i o jeszcze dziecinnej sylwetce....nie dla was naturalny kobiecy wygląd wraz z wiekiem....i zmiana kobiety na nowszy model Wiecie co panowie....mamy was gdzieś ...należymy do trzeciej płci i nie bierzcie nas pod uwagę , bądźcie sobie sami i samotni i uganiajcie się za tą nieliczną garstką 18-20 latek o urodzie plastikowych blondynek z wychydzonym i wydepilowanym szkieletkiem...takie wam się podobają...powodzenia. A my w tym czasie możemy sobie żyć radośnie nie martwiąc sie o kilka kilogramów nadwagi i o płynące lata, bez bolesnego depilowania się i bez wykoslawiających wysokich obcasów, bez przejmowania się przybywającymi zmarszczkami i nieuniknionym starzeniem się.pozostańmy szczęśliwymi singlami, niekoniecznie nam potrzebni jesteście....zresztą spójrzmy prawdzie w oczy ,,,nie damy rady wiecznie utrzymywać się w wieku 18-20 lat z figurami wychudzonych modelek......takie życie........a idiotyzmem byłoby urzymywać pozory urody przy pomocy skalpela..dać się kroić i niszczyć zdrowie z mizernymi i krótkotrwałymi efektami operacji plastycznych ...po co? My wolimy być aseksualnym trzecim rodzajem ludzkości..........bez złudzeń ....ten jeden czy dwa plemniki można kupić na wolnym rynku ....naprawdę do niczego więcej już nie jesteście potrzebni panowie. (Rodzina z mężem i dziećmi, w miłości wierności i akceptacją wzajemną mimo przybywających lat i zmarszczek......to bajka z zamierzchłej przeszłości...podobno kiedyś ludzie tak żyli....bez depilacji, wychudzenia, plastikowych implantów i bez kopa w duuupę , bez wymiany na młodszy model , bez znudzenia się i bez skoków w bok.............czasy gdy mężczyzna za godny sukces uważał bycie z jedną kobieta a nie z wieloma)

Gość egois ty chlopie
zawsze bedziesz zmienial panienki jak rekawiczki,na mlodsze. 🖐️

Gość trzeci kult
zresztą co chcecie udowodnić? że 40-latka może wyglądać atrakcyjnie przynajmniej na fotografii ?(fotoszop, fotogeniczność...no) Ależ 40-latka to jeszcze dość młoda kobieta i zwykle wygląda nienajgorzej, jest dopiero w pierwszej polowie życia, tylko że lata dalej lecą i będzie wiek lat 50, 60, 70 i dalej......starzenia nikt nie zatrzyma Wiele wynmagacie od kobiet jeśli chodzi o wygląd, ale zauważcie że panowie starzeja się bardziej brzydko i starsi mężczyźni wszyscy kłują w oczy brzydotą, nawet jak sadość przystojni i nawet elegancko wyglądają ..to jednak twarze i szyje mają brzydkie bardzo , nie wspominając o sylwetce. Starość grubianka nikogo nie oszczędza, zabiera urodę i dodaje brzydoty, nikt nie zatrzyma czasu, nikt nie powstrzyma starzenia się...no i co wy na to wielbiciele kultu młodości i chudości?

Gość takie tam duperele nic więcej
Egoist, chyba jesteś z lekka ograniczony umysłowo skoro onanizujesz się przy fotce modelki, a popołudnia spędzasz w galeriach handlowych :) Dzięki Bogu, że tacy jak ty nie zwracają na mnie uwagi :D

Gość ja mam 28 lat,
No prosze Was, kazdy sie starzeje. A podtrzymywanie urody poprzez operacje plastyczne to zwyczajne oszustwo. No i wtedy widac przepasc pomiedzy jakas nadziana modeleczka a zwykla kobieta, ktora z godnoscia sie starzeje.

Gość polka z
Jak mozna porownywac tak kasiasta kobite do przecietnych polek :O leczcie sie durnie :O

Podoba mi sie Janusz z kaffe. :O:(

trzeci kult ...takie życie........a idiotyzmem byłoby utrzymywać pozory urody przy pomocy skalpela..dać się kroić i niszczyć zdrowie z mizernymi i krótkotrwałymi efektami operacji plastycznych ...po co? /////////////////////////////// To po co leczyć zęby i zastępować ubytki biała sztuczną masą imitującą kość ?. Skoro próchnica, jest czymś naturalnym i nieuchronnym ? To po co się odchudzać, skoro otyłość od jedzenia ziemniaków, jest czymś jak najbardziej zwyczajnym. Po co się opalać?, golić włosy pod pachami chodzić do fryzjera? Po co projektować dzieła architektury? - bo człowiek to istota potrzebująca piękna dla oczu. Wiele wynmagacie od kobiet jeśli chodzi o wygląd, ale zauważcie że panowie starzeja się bardziej brzydko i starsi mężczyźni wszyscy kłują w oczy brzydotą, nawet jak sadość przystojni i nawet elegancko wyglądają .. /////////////////////////////////////////// Popukaj się w głowę, spójrz na LEO Benhakkera,: http://polishfans.com/gfx/news/48.jpg i Carla Lagerfelda: http://blog.fashionfreax.net/de/wp-content/2011/04/karllagerfeld.jpg czy Stanisława Mikulskiego http://img153.imageshack.us/img153/2561/stanislawmikulski160540.jpg Ich starość to marzenie (Rodzina z mężem i dziećmi, w miłości wierności i akceptacją wzajemną mimo przybywających lat i zmarszczek......to bajka z zamierzchłej przeszłości... ludzie......k żyli. ...bez depilacji, wychudzenia, plastikowych implantów i bez kopa w duuupę , bez wymiany na młodszy model , bez znudzenia się i bez skoków w bok ///////////////////////// Tak na wsiach, w ciężkiej pracy, z wielodzietnością, w izolacji od miast i ich luksusu oraz, w topieniu nudy w wódce. Kobiety na wsi od cięzkiej pracy w polu w wieku lat 35 wyglądały na 68. -od wiatru i palącego słońca. Paznokcie czarne, połowa zębów w czerni, brak golenia pach i nóg, brak gorącej wody z kranu itp - chcesz do tego wrócić ?. Brak bilbordów i amerykańskiej MTV, czy Fashion TV, sprawiał że nie czuły presji konkurencji, i nie miały wzoru: kim powinny, i kim mogłyby być, z fizyczności. http://www.myfacehunter.com/2012/02/naomi-campbell-closes-roberto-cavalli.html .............czasy gdy mężczyzna za godny sukces uważał bycie z jedną kobieta a nie z wieloma) ////////////// Bzdura -mężczyźni byli skazani na jedną otyła brzydką kobietę i tkwienie w małżeństwie z nią. Na wsiach nie było sądów cywilnych ani kancelarii adwokackich więc rozwody nie były możliwe. Małżeństwo nie było żadnym sukcesem, tylko obowiązkiem względem rodziców a potem powodem: cichej rozpaczy, biedy, brudu, stagnacji i niechcianej wielodzietności czy masowego analfabetyzmu. Mój dziadek, kiedy zobaczył serial: "Powrót do Edenu" w latach 80-tych. http://www.youtube.com/watch?v=lE8iSZN2JgM&feature=related Kiedy uświadomił sobie jak żyją ludzie w Australii w Sydney: piękne samochody czystość, Wieżowce 80-piętrowe, 43-latnie kobiety wyglądające na 33. Zaczął weryfikować wartość stylu życia na wsi, w socjalistycznej Polsce. I to dla mnie był pierwszy sygnał, że coś jest z życiem w Polsce nie tak.

Gość mentaI cut
narkomanka Naomi Campbell ma kupę kasy, a narkomanka Agnieszka Krukówna nie i stąd różnica w wyglądzie

Gość mentaI cut
kobieta po urodzeniu promienieje i młodnieje

Gość odpowiedź[[[[[
'''' Lepiej być Singielką czy żoną i matką ? '''' lepiej mieć dużo kasiory. ;]

Gość gyhkn
Pokazujesz modelkę w profesjonalnym umalowaniu i przeciętną polską kobietę czy aktorkę pomalowaną własnoręcznie. Bez żartów.