blackberry_88 0 Napisano Lipiec 27, 2012 to winko i ciastko juz było wieczorem po tym jak napisałam :( czuję że w tym tygodniu rewelacji nie będzie :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Cześć :) U mnie rano było mgliście, teraz słonko zagląda ale niebo pochmurne. Wczoraj okropnie lało, zapowiadało się na burzę ale na szczęście ominęła nas bokiem :) Niestety po wczorajszym skoku na wagę nie spodziewam się jutro żadnych rewelacji. Oby więcej nie było :( Na śniadanie jem właśnie jogurt naturalny z otrębami i bananem. Blackberry - uważaj kochana na alkohol. To niestety bomba kaloryczna :( A kieliszek winka wieczorem po kąpieli to taka przyjemna sprawa :) Zaplanowałam na dziś większe sprzątanie - mycie okien i inne "przyjemności" więc zajrzę dopiero w porze obiadku. Miłego dnia Babeczki! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delfin123 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Jestem i ja :-) Właśnie zajadam serek wiejski, a po nim zjem nektarynkę. Na lunch mam 3 chude marchewki i jogurt naturalny. Nie mam pomysłu na resztę dzisiejszych posiłków, ale coś się wymyśli :-) Pogoda nieco się poprawiła i jest szansa na wycieczkę rowerową :-) Jutro ważenie... oby wypadło mi lepiej niż w zeszłym tygodniu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Na drugie śniadanie był banan. Obiad-n w taki upał nie chce mi się nic gotować.. myślę że zjem duży jogurt naturalny.. Blackbery- czy suszone śliwki ci pomagają? bo widzę że zajadasz je codziennie? ;) Biorę się teraz za ćwiczenia bo córeczka przed chwilką zasnęła.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Smart girl - wiem, że alkohol ma duzo kalori, ale wczoraj było tak goraco, mój przyszedl z pracy z mocno schlodzonym winkiem no i skusilam się na lampke.. ;) Co u was na obiad? Pogoda dopisuje? :) jakie plany na weekend macie ? :) Duchota u mnie straszna :o jak na razie nie pada. Ciekawe co u red lady? Dawno nie odwiedzal nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Tak motylku pomagaja :) czuje się zdecydowanie lepiej. Ostro wzielas się za siebie :) bardzo dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Dziewczyny, na kłopoty z wypróżnianiem świetne są też otręby - bogactwo błonnika :) Poza tym mają sporo białka :) Przegapiłam drugie śniadanie i dlatego jem już obiad - szybką zupę brokułową z łososiem. Upiekłam też biszkopt na tort urodzinowy dla mamy. Tak ładnie mi wyrósł że aż się martwię czy się na niego nie skuszę wieczorem... A będzie z bitą śmietaną i czekoladą :( Poza tym 30 minut ćwiczeń za mną, przede mną kolejne 30 wieczorem :) Uciekam dalej pucować dom póki Bąbel śpi... uffff jak gorąco :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Blackberry, mój mężuś pewnie też mnie będzie jutro częstował dobrym winkiem i nie zamierzam odmawiać :) Grunt, to szybko spalić te puste kalorie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Smart girl- ty to zawsze proponujesz szybkie spalenie kalorii ;)) zeby był jakiś sposób aby te kilogramy szybko uciekały ;/ ja to chyba nigdy nie schudnę do swojej wymarzonej wagi.. Kobietki ciągle piszecie winko i winko- a ja praktycznie nigdy nie piłam winka.. jakie byście proponowały na jakiś miły wieczór?? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Wole winko niż piwo, bo piwo chodze napompowana, brzuch jak balon mam. A winko jest zdrowsze :) Motylek - zalezy jakie lubisz, ja lubie czerwone pol wytrawne, a mój gustuje w rozowych :) Smart girl - z mezem na pewno latwiej spala się kalorie niż samej :D przyjemne z pozytecznym :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kama44 0 Napisano Lipiec 27, 2012 Witajcie. A ja napisalam rano, ale nie pokazuje wyswietlilo mi ze haslo zle wpisalam, ale bylo dobrze i niewiem czemu nie weszlo. dzien sloneczny, ale na wieczor sie popsul burza i deszcz, oby jutro bylo lepiej ale juz w polsce, bo jak bedzie padac to jedziemy kolo poludnia. Moze zdaze jeszcze bpodac wynik. Przyjemnego wieczorku zycze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Lipiec 28, 2012 Cześć ;-) Ja już po śniadanku- kanapka chlebka żytniego z serkiem wiejskim i do tego pomidorek;) na drugie śniadanie- dwa mniejsze jabłuszka będą.. Jeśli chodzi o ważenie to dostałam @ i nie ma sensu, abym się ważyła.. Zważe się po lub poczekam do następnej soboty.. ( Tylko ciekawe czy wytrwam ;)) Za oknem prześlicznie.. Już jest cieplutko a to dopiero poranek.. Zajrzę potem żeby zobaczyć wasze osiągnięcia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sloodzik Napisano Lipiec 28, 2012 DZień dobry:) Ja też dostałam @ i to kilka chwil temu. Waga pokazała jakąś niebotyczną wartość. Również wyniki zapodam za tydzień, bo to niemożliwe. Od wtorku zaczynam remont łazienki - generalny. Przez najbliższe tygonie będzie problem z dietą, bo będę żyła w trudnych warunkach:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Sloodzik Napisano Lipiec 28, 2012 NIe wiem dlaczego nie mogę się zalogować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smart_girl123 0 Napisano Lipiec 28, 2012 U mnie na wadze bez zmian, czyli 69kg :( Za to z obwodów troszkę zleciało :) Chyba za dużo ćwiczę z obciążeniem i mięśnie mi rosną.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Lipiec 28, 2012 Smart girl-mierzysz sie? Gratulacje ;) wysilek na pewno robi swoje.. Za mna pol godzinki cwiczen.. Ciekawe jak u Blackbery? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 28, 2012 witam, motylek, słodzik- trzeba było wejsc na wage:) smart girl - w natepnym tyg bedzie lepiej:) ale cm znikają :) u mnie tylko 0.5kg, zeszłam do 67kg:) ale wczoraj nagrzeszyłam... byłam na imprezie:( nie zapowiadana była... no i winko dla lepszej zabawy.. a dziś jest tego efekt - trochę mnie głowa boli.. uciekam bo musze pare spraw pozałatwiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 28, 2012 Dodam ze oprocz wina, zjadlam pare chipsow :( ale wszystko spalilam tanczac :) - mam nadzieje ! :) Zmienilam stopke. Na sniadanie u mnie owsianka, dalej nie mam pomyslu. Uciekam bede pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 28, 2012 ale pustki.. u mnie dziś dietkowo cały dzień:) pogoda fajna nie za gorąco nie za zimno:) jutro nie bedzie mnie cały dzień bo jade nad rzeczkę :) w pojemniki już naszykowałam sobie jedzonko na jutro:) jak u was mija sobota?:) miłego weekendu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Lipiec 28, 2012 Pustki tutaj niesamowite.. U mnie na II śniadanie była owsianka i jabłko. Obiad- jajecznica z dwóch jajek z pomidorkiem i cebulką;) pyszności ;) na podwieczorek- jabłko i gruszka. Kolacja- serek wiejski.. Nie czuję się najlepiej więc ćwiczenia sobie odpuszczę.. ach te nasze kobiece przypadłości.. Blackbery- miłego wypoczynku nad rzeczką ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Lipiec 29, 2012 hej, od jutra zaczynam. zapuściłam się trochę w te wakacje. Wazę jakies 64 kg. Te 4 chciałabym zrzucić. Jadlospis diety jogurtowej bardzo mi odpowiada :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*malwina* 0 Napisano Lipiec 29, 2012 ups.... i aktualizacja stopki :-) do jutra! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kika_bari 0 Napisano Lipiec 29, 2012 witam,wiem wiem nie bylo mnie z wami ponad miesiac,ale mialam rodzine przez ponad 3 tygodnie bo z pl przyjecieli a co do mojej wagi to na dzien dzisiejszy to 75 kg:)-przeszlam na diete dobrego laczenia lub nielaczenia jak zwal tak zwal,to w sumie nie dieta a nauczenie sie co z czym laczyc by nieodkladalo sie w te nasze boczki:) jestem z wami od 18:06.2112 wzrost 176 cm-wiek 23lata waga startowa 79kg cel I 75kg cel II 70kg cel III 65 cel IV najtrudniejszy --utrzymac wage 21.06-78kg 29.07-75 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 30, 2012 hej!:) kika już myślałam ze nas opuściłaś:) miło cie znów widzieć:) malwina witaj na naszym pokładzie:) a ja wczoraj spędziłam dzień nad rzeczką pogoda była nie bardzo, czasami padało no i do domu przyjechałam z gorączką :o dietkę trzymałam jedynie co to zjadłam kawałek kiełbaski z grilla. dzisiaj już się czuje lepiej, no i znowu poniedziałek... :( oby do weekendu. a jak u was? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 30, 2012 Weekend juz sie skonczyl:) a wy gdzie sie podziewacie? Na sniadanie byla owsianka + sliwki 2 sniadanie - 2 nektarynki Lunch - kanapka (chleb razowy, szynka z kurczaka, pomidor ogorek) Podwieczorek 2 brzoskwinie Kolacja piers z kurczaka pieczona + warzywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 30, 2012 Nie mam z kim pisac dziś.. :o U mnie dietkowo, planuje rygorystycznie trzymac diety i cwiczen w tym tyg :) i max od -1kg chcę zobaczyc w sobote:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Lipiec 30, 2012 Blackbery witaj ;) jestem i ja. Z braku dostepu do neta nie zagladam czestwo ;/ teraz pisze z tel. Dietkowo nawet w miare. Cwiczylam dopiero 30 minut ;) a gdzie cala reszta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motylek111 0 Napisano Lipiec 30, 2012 Blackbery witaj ;) jestem i ja. Z braku dostepu do neta nie zagladam czestwo ;/ teraz pisze z tel. Dietkowo nawet w miare. Cwiczylam dopiero 30 minut ;) a gdzie cala reszta?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blackberry_88 0 Napisano Lipiec 30, 2012 Pusto tu.. Motylek zagladaj czesciej. Wracam do domu wlasnie.. ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delfin123 0 Napisano Lipiec 31, 2012 Dzień dobry :-) Jestem zdegustowana, cały tydzień ciężko ćwiczyłam, dietkowałam, jeździłam na rowerze i masowałam się wyszczuplającymi balsamami, a efektu żadnego - ani na wadze, ani w cm :-[ Sobotnie ważenie okazało się porażką - 62,2 kg :-/, czyli w ciągu tygodnia zgubiłam 0,3 kg. Szał. Nie wiem, o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach