Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dieta slim fast

Dieta SLIM FAST

Polecane posty

Gość 177 wzrostu 85 wagi
czyli 8 kg mam do zrzucenia... ile kosztuje ten Slim Fast? gdzie to sie kupuje?

Juz po wazonku :) Ja mieszkam w uk I kupuje w aptece za ok 6 Na allegro w pl widzialam za ok 45 zl ale Jakies inne !!! Ja mam slim fast 3.2.1.plan Zauwazylam ze w pracy to pija wiec sie skusilam Moze masz kogos za granica ? Kto moze ci przywiezc Wysylka kurierem paczki do 20 kg kosztuje ok 100 zl Walizki w samolocie 32 kg. ok 50 zl Samochodem gratis :) Podobne efekty da dieta 1000 kcl ale ja nie man czasu liczyc. Szejki mi smakuja. Obwody leca efekty widac a slim fast mam tu taniutki Pozdrawiam

Witajcie Wczoraj wyprobowalam nowa skakanke- z 10 lat nie skakalam 35 min. 2630 skokow :) 300 kcl spalonych nie pamietam ile gr tluszczu Koszulka cala mokra :) Polecam skakanki z licznikiem bo to bardzo mobilizuje. Milego dietkowania.

wczoraj 4 tys skokow na skakance :P godzina skakania dzis sprawdzalam obwod bioder i leciiiiiiii w koncu mam smukle uda

Ostatni dzien w pracy :) Dzis wypalata :) Troszke mnie stopa boli :/ ale postaram sie troszke poskakac a w weekend startuje na czczo . Diete trzymam prawie 3 tyg a efekty sa niesamowite:) Nie wiem tylko dlaczego wczesniej nie zaczelam :/

dzisiaj w ramach porannej gimnastyki koszenie trawy wraz z grabieniem tysiac skokow na skakance zjadlam mniej niz zwykle nawet slim fastu nie pilam bo wstalam o 12 :P o 19 ide skakac- mam w planach 4 tysiace skokow jeszcze jutro pomiary - widze ze moje cialo wciaz smukleje powodzenia

Dzis Zjadlam Malo bo wstalam o 12 :/ 6400 skokow na skakance :) w 1.5 godz. Obliczylam na skakance ze aby spalic 1kg tluszczu Musze skoczyc 64.000 hehe To bedzie dlugi tydzien Juz sie zmierzylam jutro sie zawaze

Gość dididi/./../.
co ty sama do siebie piszesz?pojebana

Pisze dla takich tepakow jak ty zeby mieli gdzie umieszczac swoje z dupy ciete komentarze :) Od tego nie schudniesz idz pocwicz lepiej to cie odprezy I zrelaksuje :)

3000 skokow w deszczu :) Tak to jest ten slim fast Ja place za Niego 6 wiec cena nie jest wygorowana 1 koktajl na 6 Dni -12 szejkow Plan 3.2.1 oznacza 3 przekaski. Np owoc 2 szejki. Niby pierwszy I ost posilek 1 obiad. Do 600 kcl Ok 2l plynow I spacer Jak Pilam za pierwszym razem na sniadanie I kolacje schudlam 2.5 kg w pierwszym tygodniu Na poczatku moze cie przeczyscic - ja tak mialam :) Nawet mi sie odbijalo tym Po tygodniu stracisz duzo w pasie Zapcha cie na ok 4 godziny Ja lubie bananowy I truskawkowy Zaczelam cwiczyc po tygodniu Gdy zobaczylam jaki man plaski Brzuch chcialam wspomoc sie cwiczeniami Polecam ci zmierzyc sie dokladnie I spr po tygodniu Zobaczysz efekty Powodzenia

Gość *liliann
Właśnie będę musiała się nad tym zastanowić, bo szczerze mówiąc codziennie gotowanie nie podoba mi się i wymyślanie, co do pracy brać. Na razie mam białko z Olimpu, ale pewnie potem zamienię :) Dzięki za info.

w pracy mam mleko w lodowce i puszke slim fastu-czasem zastepuje nim obiad jak jestem akurat w pracy jest slodki jak deser i nie ciagnie mnie do slodyczy

wyczytalam jeszcze ze dla utrzymania wagi nalezy pic 1 dziennie ja bede to pila tak dlugo dopoki mi sie nie znudzi nic nie gotuje nie podgrzewam szklanka zimnego mleka i szejker

6000 skokow :) Sprawdzalam obwody -jest coraz lepiej Biore l-karnityne za tydzien Napisze jak efekty Wiecej energii - podwoilam ilosc skokow :) Dzis 1cm mniej w biodrach a mierzylam w niedziele :) -1cm w 2-3dni ???? Biore 3razy dziennie po 2tabletki 500mg Czyli 3000 na dobe :) Czysta l-karnityna z apteki :) W kazdym srodku typu aqua slim Itp jest l-karnityna ale w smiesznych dawkach

Gość cati424
autorko ty kupujesz to w proszku i mieszasz z mlekiem? w jakich proporcjach?

Witaj Puszka slim fast3.2.1.plan. Starcza na 12 szejkow Pije sie 2x dziennie wiec na 6 Dni 250 ml zimnego mleka(odtluszczonego) plus miarki proszku -miarka w kazdej puszce dolaczona Powinno sie pic jako pierwszy I ostatni posilek Ja wypijam jako pierwszy a 2w ciagu dnia Gdy Pilam jak zalecali to chudlam 2.5kg na tydzien Dla mnie za szybko -mam cellulit i chce sobie z nim poradzic I ujedrnic skore. Startowalam z prawidlowej wagi 59 I nie chce wazyc mniej niz 50 kg Tluszcz mialam glownie w dolnych partiach ciala (biodrach 101 cm) ale rowniez duzo na brzuchu I obwisle tluste ramiona. Aaa I 2 podbrodki Man juz lekko wystajace kosci biodrowe :) I policzkowe Odzyskuje dawna figure Jesli masz kogos za granica to warto sprobowac-boczki znikaja po ok 2 tyg :) W uk Puszka kosztuje ok 6funtow :)

sa tez gotowe slim fasty -w kazdym markecie aptece i nawet sklepie z kosmetykami jest to na tyle dobre ze bedac w miescie mozesz wypic od razu szejka bez szejkera itp-no jeszcze czego zebym szejker nosila w torebce :P 1 gotowy kosztuje ok 1 funa czyli sie przeplaca ale w sytuacjach awarjnych ok sa tez przekaski cos jakby te ciasteczka lu go :P nie wiem jak sie nazywaja dokladnie ok funa - nigdy nie kupowalam tez dostepne praktycznie wszedzie slyszalam ze w rossmannie w pl sa te gotowe szejki

Wlasnie mnie skomplementowal kolega z pracy I powiedzial zebym juz nie chudla hehe. Bo jestem teraz brytyjska dziewczyna a nie polska heh Brytyjki maja duze dupska :P jak ja niedawno Ja chce miec 92 cm w biodrach I bede je miala do konca lipca :) Dzisiaj maz mi przywiezie plytke z Zumba na kinecta :) czekam wciaz na stepper I jade z tym koksem :P Juz tego nie traktuje jako odchudzanie -nie wiem ile zjadam kalorii za to licze ile cwicze :) Wazyc bede sie raz w miesiacu :) Teraz tylko wysmuklanie I ujedrnianie :)

ok a teraz przepros!!!! topik na vitalii jest o fast slim--przestawiona nazwa celowo i tam sa tabletki jakies ja pije koktajle i nikomu ich nie wciskam bye bye pewnie ci glupio co?

tam jest o tabletkach ktore mozna ponoc zwrocic-mojego koktajlu nie mozesz bo jak kupisz w sklepie i otworzysz puszke to nikt ci go nie przyjmie wypuscili te tabletki zamieniajac kolejnosc slow w nazwie slim fasta znanego od lat kilkanascie lat temu ludzie pili w PL slim fasta i pochudli ktos wymyslil tabletki-celowo je tak zawal ludzie cos tam kojarzyli i sie nacieli ja nie lykam zadnych tabsow-jestem przeciwniczka moje szejki sa zwyklymi koktajlami z witaminami proteinami weglowodanami az sie wkurzylam ze ktos moze mnie utozsamiac z chinskimi tabletkami no ale inteligencja to niektore osoby z forum nie grzesza

Gość kropeczka.mi
Wszystkie slim fasty to chinszczyzna! takze twoje szejki! wystarczy wpisac w google, nie wciskaj bubli ludziom!