Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dieta slim fast

Dieta SLIM FAST

Polecane posty

Hej :) Ja wczoraj 5 posiłków (zdrowych!), skakanie na skakance: 15 minut :O nie dałam rady dłużej, dziś zrobię 20 minut. Wczoraj jeszcze 3-godzinny spacer. Slim Fasty jeszcze mi nie przyszły- zamówiłam na allegro, ale może jutro już będą :) Kupilam wczoraj też w aptece krople odchudzające Herbapolu- to są w 100% wyciągi z ziół- czytałam tu mnóstwo pozytywnych opinii na ich temat. Nie tyle odchudzają, co oczyszczają- pije się 5 tych kropli rozpuszczonych w 1l wody. Także od dziś zacznę. Wczoraj zrobiłam też peeling cukrowy ud i zaczęłam smarowanie antycellulitem :P Ja to w ogóle brzuch mam mega płaski i troszkę umięśniony- także najbardziej chce zrzucić z nóg!! Cała reszta jest w miarę ok. Jak możesz to oczywiście chętnie bym zobaczyła foto Twoich ud przed i po- bo właśnie to mnie najbardziej interesuje!!! :)

Super ci idzie :) Peeling najlepiej kawowy !! Polecam masazer na cellulit -szczotka z gumowymi wypustkami po cwiczeniach pod prysznicem szorujesz uda I Tylek ! Oh boli na poczatku I siniaki sa ale efekty super. Zdjec " przed" Musze poszukac u meza w fonie a zdjecie po zrobie w weekend :) W weekend ci wysle 15 min to dobry czas .lepiej wez to na spokojnie Spocilas sie przy tym ostro? Ja zakladam bluze I kaptur do skakania I mokra jak szczur wracam z ogrodu :) Milego dnia

A w którym miejscu mierzyłas obwód ud? w polowie czy w najgrubszym miejscu? Zaraz idę się zmierzyć :) Zmachalam sie strasznie na tej skakance- moze i fizycznie nawet dalabym jeszcze rade ale mialam lekkie problemy z oddychaniem :D ale spoko- to dlatego, ze prawie w ogole sportu od dluzszego czasu nie uprawialamm kondycja mi wroci szybko :)

a peeling kawowy uwielbiam!! robie czasem i teraz bede robila czesto- tylko dostalam w prezencie bardzo dobrej firmy peeling curkowy (taki bardzo gruboziarnisty), wiec nie chce zeby sie zmarnowal :)

pierwszy Slim Fast wypity :) Czekoladowy pyszny! dobrze, że kupiłam 2 czekolaowe. Jest taki mocno czekoladowy intensywny i nie przesłodzony, także baardzo mi smakuje. Jest 100 razy lepszy niż szejk z McDonalds :D A mam pytanie- jak smakuje ten truskawkowy, którym Ty jesteś zachwycona? Tak bardziej mlecznie czy intensywnie owocowo? Jest słodki (słodszy niż czekoladowy?) Przypomina np. szejka truskawkowego z McDonalds? Bo pewnie za jakis czas bede chciala zmienic smak, ale poza czekoladowym teoretycznie żadnego nie lubie- waniliowy pewnie by mi nie wchodzil- nawet lodów waniliowych nie z bardzo lubie :O może bananowy... Jest jeszcze karmelowy i cafe latte- może któryś z nich. Na razie jestem zachwycona :D Ja bede slim fasty jadła na drugi i ostatni posiłek. Na śniadanie niestety nie dam rady bo nie znoszę słodkich śniadań i bym się chyba porzygała :D :P

Fajnie ze juz je masz Bananowy tez jest ok I truskawka czy slodkie ? Dla mnie tak Samo jak czekoladowy Obwod ud -wnajszerszym miejscu !! Czyli na gorze!! Obwod bioder --- w najszerszym -czyli z Gupta wraz :) Obwod talii -w najwyzszym powyzej pepka a ja mierze na wysokosci pepka :)

Teraz reszta Kup koniecznie Ryby mrozone I folie do pieczenia Herbatki. Zielone czerwone Cytrusy. Grapefruity I cytryny Chilli pieprz cayenne Soki pomidorowe Wafle ryzowe. Pieczywo wasa. Ciemne pieczywo Warzywa !! Kalafior brokuly ogorki Mrozone na zupki Kasza gryczana Kapusta kiszona I ogorki do ryb Serki wiejskie. Jogurciki Wafelki musli z lidla Owsianke. Musli. Siemie lniane. oliwa z oliwek Zgrzewka mleka odtluszczonego I kazdego dnia masz baze do posilkow Ja w 1 miesiacu Zero smazonego Zero chleba Zero masla Zero ziemniakow I makaronow Teraz Jen wszystko ale w mniejszych porcjach

Dzięki Slim :) Ja piję codziennie zieloną herbatę, większość składników, które tu wymieniłaś zawsze mam w domu :) Wczoraj np. jadłam kasze gryszana z warzywami. Jedyne co mnie martwi to to, że ja się nie najadam jednak tym Slim Fastem :O Zrobiłam zgodnie z przepisem i w zasadzie pół godz. po wypiciu byłam głodna :) Ale spoko, na luzie wytrzymam, tylko myślałam po prostu, że to jest bardziej zapychające- a dla mnie to właściwie, jak wypicie szklanki herbaty, a ma ponad 200 kcal! No ale spoko- do dzieła :D Zaraz idę skakać 20 minut na skakance, potem 100 brzuszków.

Wiesz Zalezy ile jadlas przed nimi tzn jak bardzo masz rozepchany zoladek. Za niedlugo ledwo te 250 ml szejka wypijam I cie Zapcha na 4 h U mnie tak jest Dzis np 2 posilek o 12.30 Jeden pominelam bo nie bylam glodna Jak te 250 ml z 2 miarkami wymiszasz to masz ok 300 ml bo sie spienia :) Bedzie dobrze daj sobie tydzien

witaj SLIM gratulacje za efekty , juz masz nieduzo do celu , u mnie najgorzej z brzuchem, wszedzie okey ale sadelko jest :( zawsze mi idzie wszystko w brzuch , masakra pozdrawiam

slim myslisz ze wykonywanie skretow na twisterze z linkami cos da na brzuch> czy dac sobie spokoj z tym i cwiczeniami

Zalezy z ktora Czescia brzucha masz problem Twister nie jest zly ale wygoogluj sobie 8 minut abs Dziala na wiekszy obszar miesni Bedziesz kwiczec z bolu ale efekt super Przy aerobach ogolnie sie chudnie ja man Miesnie brzucha od skakanki I boczne Miesnie brzucha ze steppera Gratuluje osiagniecia celu Wieczorem wrzuce link na boczki :) Teraz koncze prace Pozdrawiam

Najlepsze sa te najprostsze cwiczenia Siadasz ma podlodze z boku stawiasz cos ciezkiego - ciezarek butelke wody I przenosisz z jednej strony na druga :) Jesli masz twister z linkami to uzywaj. Jesli chcesz kupic I jest tani to Kup . Wkleje pozniej linki Zrob tego 8 minutowego abs a. Z tym panem :p I powiedz jak ci poszlo to bede wiedziala mniej wiecej jaka masz kondycje

uf, dzień poszedł zgodnie z planem :) 2x slim fast i reszta 3 posiłki dietetyczne. Dieta Slim Fast ja nie wiem, jak Ty dajesz rade skakać na skakance 1h :O dziś skakałam niecałe 15 min. i myślałam, że padnę :P jutro obiecałąm sobie, że uda mi się 15 minut! Do 1h to ja chyba nigdy nie dojdę :) Zrobiłam tez 100 brzuszków i troszke pojezdzilam na rowerze. Jutro postanowiłam, że poskaczę 15 minut rano i 15 minut wieczorem :) I też zrobię minimum 100 brzuszków. Psychicznie czuję się super :D Zrobiłam sobie takze dziennik, w ktorym zapisuje co jem- to mnie bardziej mobilizuje i pozwala zaplanować, poukładać plan dnia. Od jutra lub pojutrza zacznę pić wode z kroplami Herbapolu oczyszczającymi- 1 litr dziennie.

Dietko slim jak masz fotki nóg sprzed i po to ja chętnie zobaczę, co skakanka może zdziałać z mięśniami przez miesiąc, bo mój rowerek to tak średniawo wyszczupla, chociaż fakt- ujędrnia. jakby co to mój mail: moniq.w@op.pl no i pochwal się gdzie lecisz na te wakacje??:) wiesz- wysoka temperatura sprzyja wytapiniu się tłuszczyku, więc na pewno będzie ok!!!!:) a jeszcze ta siłownia to już w ogóle super : D

W weekend wam wysle Villlemo skakanka wyszczupla! Umiesnia I ujedrnia stepper I rower na obciazeniu :) Skakanka wyszczupla cale cialo Porobie fotki I poszukam starych chociaz raczej kazalam sie fotografowac od pasa w gore ;) Zrobie wan Zdjecie w spodniach nr 38 ktore pekaly na mnie w szwach teraz czasem je zakladam ale jak zepne paskiem to sie brzydko ukladaja Gryzelinko pierwszy raz naskakalam 2600 I mialam zakwasy na calym ciele !

Mierzylam dzis rano obwody I wciaz maleja chociaz w tym tygodniu za duzo nie cwiczylam przez akcje ze stepperem. Tylko rower do pracy Stepper bede miala dzis -wczoraj byl juz do odebrania w sklepie ale maz wrocil zmeczony ze szkolenia I juz go nie naciskalam

Jasne, że Ci się uda :) Mi się zepsuł licznik w skakance :O więc skaczę po prostu na czas (ale robie te skoki bardzo szybkie- takie jak bokserzy), wiec nie wiem ile to moze byc skokow. Na innych forach o skakaniu na skakance czytalam, ze na pierwszy, drugi, trzeci raz dziewczyny skakaly po 500-600 razy tylko, ja na bank duzo wiecej tylko nie wiem ile dokładnie :) Zaraz właśnie idę skakać. na śniadanie zjadłam sushi z łososiem i warzywami a na drugie (po skakaniu) bedzie slim fast. na obiad ugotuję sobie chyba bób + sałatka z pomidorów i papryki. Ciągle się nie zmierzyłam! :O

Skoro skaczesz szybko to ok :) nie Musisz dlugo Ja godzine interwalowo -jak czuje ze zaraz padne to zwalniam tempo ale nie przerywam Skacze seriami po 100. Czasem sie zaplacze :P ale kontynuuje Bob-mniam u mnie niedostepny jeszcze

Gość ha ha hha
:( gryzelinka, nawet ty, taka madra kobieta dalas sie naciagnac na slim fast :( pamietam ten wynalazek z lat 90-tych, myslalam, ze to przezytek, ale niestety jeszcze ludzi daja sobie wmowic, ze takie sztuczne wytwory sa zdrowe i korzystne :(

no wiem, że to sztuczne :O, ale przy moim trybie życia na początku odchudzania to bardzo wygodne i szybkie- nie musze myśleć co tu przegryźć w pracy czy wieczorem kiedy mnie ssie. Na dodatek niestety bardzo mi ten koktajl smakuje- masakra! :D Ale tak sobie pomyslalam, ze jeszcze ze 2 opakowania i przestane to brać zastępując to np. kefirem, jogurtem bez cukru albo czymś co rownie szybko mozna zjesc. Też pamietam to z lat 90. :) Te reklamy w telewizji haha szał :) No trudno- jak nic innego nie potrafi mnie zmobilizować to może chociaż to na początku, inaczej za szybko się poddaję...

Gość ha ha hha
no dobra, wazne, ze wiesz co robisz :) pewnie, ze mozna na szybkiego podjesc jogurt bez cukru, pare orzechow, owoc, banan, cos, co organizmowi sprawi radosc, zamiast .... no wiesz ;) sle ci anonimowe 👄 👄

Bylam na zakupach -krotkie spodenki na Wakacje w rozm 36 :) Stroj kapelusz itp nie mialam czasu zjesc Dzis Sniadanie owsianka z malinami Obiad zupa z dyni Teraz lece sprzatac I pozniej stepper :) Dzis pieke te ciasteczka otrebowe dam znac czy dobre :)