Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dieta slim fast

Dieta SLIM FAST

Polecane posty

jesli jestes sfrustrowana bo nie potrafisz schudnac to nie moja wina ani powod zeby sie wyklocac idz ochlon dzis miedzynarodowy dzien sexu :P moze to cie odstresuje i spalisz kalorie

ja nic nikomu nie wciskam bo nie sprzedaje ja tylko sie odchudzam jak schudniesz to moze w przyszlym roku w miedzynarodowy dzien sexu ktos tobie cos wcisnie hehe

jesli proteiny weglowodany i tluszcze to chinszczyzna to zacznij odzywiac sie powietrzem moze wtedy schudniesz i przestaniesz taka sfrustrowana obrazac ludzi pozno juz idz juz dziecko spac

Mam stepper Wstawie go do garazu :) walacze serial na laptopie I zobaczymy ile nachodze :) Zaplacilam 10 funtow za uzywany w bardzo dobrym stanie Jak mi sie spodoba to kupie jakis bardziej wypasiony :)

na sniadanie nie pilam slim fastu zjadlam kanapki pelnoziarniste z serem pomidorem i szynka po 2 bylam najedzona slim fast pomagal odmierzac odpowiednia ilosc posilku teraz moj zoladek juz wie kiedy jest naprawde pelny prawie miesiac na slim fascie i objadanie mi nie grozi wpadlam w rytm pieciu zdrowych posilkow wazylam sie z ciekawosci i jestem zadowolona po wczorajszym stepperze nie mam zakwasow ale w trakcie cwiczen bylo ciezo hehe

Gość dasahha
ile taka dieta kosztuje miesiecznie/

witaj wszystko opisane w poprzednich postach :) jest tam link do allegro ktory podala jedna z dziewczyn ja mieszkam w uk wiec koszty sa zupelnie inne dzis spalone 1000 kcl w godzine na stepperze jutro dolacze zumbe :)

Gość siedze i mylse
mam juz 48 lat . niestety :( wzrost 170 , waga 62 kg ) ale mam zwalek maly ( oponka) na brzuchu w sumie to ten brzuch mnie donerwuje ( reszta w normie ) praca -obecnie jestem na bezrobociu, od 2 miesiecy duzo spaceruje i chodze , cwiczyc nie moge ( problem z kregoslupem ) , troche biegam z psami ( mam 2 psy ktore wymagaja duzo ruchu ) i to tyle wiec prosze napisz co jesc itp. zjem owsianke jak wroce ( jade teraz pociagiem jak bede w domu to zjem owszianke ) dziekuje ci bardzo ruchu mam tak ok 4 godzi ( spacery , lekkie bieganie )

ok dziekuje do wieczora ci posle -mieszkam w uk zmiana czasu :P ja chodze spac ok 23 wiec do polnocy powinnas miec podaj prosze maila po wyslaniu napisze ci z jakiego konta wyslalam jakby komus glupie zarty przyszly do glowy napisze ci kilka uwag przydatnych i produktow ktore przyspieszaja przemiane materii pozdrawiam pij duzo i zaopatrz sie w siemie lniane koniecznie :) na poczatku jest ochydne ale pomoze ci sie wyproznic-to cenne zrodlo blonnika :) i nie tylko

-1000 kcl za mna - stepper ide zjesc grapefruita :) na obiad ryba w folii z tymiankiem i cytryna do tego troche ziemniakow lub kaszy gryczanej-zobacze jeszcze

Gość siedze i mylse
dziekuje bardzo ale bylam na spacerze i spotkałam pania dietetyk z naszego osrodka i poweidziala zebym zrobila sobie diete niski indeks glikemiczny wiec tak zrobie ale dziekuje bardzo za zainteresowanie i pzrepraszam za klopot :) bardzo serdecznie pozdrawiam

Gość siedze i mylse
taka juz mi raz dała i fakt mam w domu rozpiske, ale wtedy jej nie zrobiła, i na brzuch dobrze działa :)

wkasnie ten sam chcialam zaproponowac plan dzialania w oparciu o pani aktywnosc wiekowa i zapotrzbowanie kaloryczne pozdrawiam proponuje wlaczyc w diete ryby pieczone w folii ciemne pieczywo wafle ryzowe grapefruity serki wiejskie ogorki!!!! strasznie malo kalorii pieprz cayenne -przyspiesza metabolizm herbate zielona i czerwona ogolna liczba wypijanych plynow ok dwa i pol litra posilki co 3 godziny mniej wiecej nie pracuje pani wiec nie powinno byc problemu

Gość siedze i mylse
bardzo ,bardzo dziekuje:) postaram sie tak jesc i zobacze zapewne swoje efekty :)

pieke wlasniedrozdzowki z serem ale zamiast twarogu uzylam serek wiejski odtluszczony :P zamiast cukru uzylam jakis slodzik w proszku-nie znam polskiego odpowidnika jakis cukier mniej kaloryczny olejek waniliowy i rodzynki-maz lubi polowe zrobie zjablkami z dla mnie i corki bo lubimy wlasnie zasmazam jablka przepis ze strony www.wielkie.zarcie.pl drozdzowki z serem wezme sobie jutro do pracy piecze sie krociutko-1o min teraz mi ciasto wyrasta upieke i lece na stepper-maz bedzie ogladal mecz a corka juz sie przygotowala do szkoly -teraz skonczyl jej sie hal term wieczorem kolejne - 1ooo kcl i zjem jutro drozdzoweczki bez skrupolow

Gość do dieta slim
pisalas ze jestes na 1500 kcal czyz nie tak????

Gdybys poczytala wczesniejsze posty nie musialabym pisac ponownie Ale skoro pytasz 2 szejki po 230 kcl to 460 kcl Obiad do 600 kcl to juz 1060 A zjadam jeszcze 3 przekaski lub 4 bo pozno Chodze spac Nie licze dokladnie bo nie chce miec paranoji I sprawdzac kalorii na wszystkich wieczkach a nie daj Boze wazyc produktow Jem gdy poczujesz glod Jem tyle zeby sie najesc Pewnie czasem moj obiad ma wiecej Przekaska np 2sniadanie Serek wiejski plus pieczywo chrupkie to juz ok 200 kc Oscyluje ok 1500 jak zjem mniej lub wiecej nie mam wyrzutow sumienia I nie mysle jak by sie tu wyrzygac jak co niektore dziewczyny

Gość do dieta slim
dziękuje za odpowiedz:

Mam wyliczone zapotrzebowanie kaloryczne przy Mojej aktywnosci wieku wadze dzienne zapotrzebowanie aby stracic 1 kg na tydzien wynosi ok 1460 kcl na dobe Nie chudna tyle ale spadaja mi obwody

Prosze bardzo Sprawdz sobie zapotrzebowanie na www.herk.pl Po lewej str sa przeliczniki Obliczy ci zapotrzebowanie aby schudnac 1kg na tydzien z uwzglednieniem podzialu na bialka tluszcze I weglowodany

Gość do dieta slim
ojej mnie wyszlo ze aby schudnac 1 kg na tydzien mam jesc ok 720 kcal malutko