Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

idris

PORÓD 2012, WARSZAWA, JAKI SZPITAL WYBRAĆ?

Polecane posty

Witam, szukam aktualnych opinii na temat szpitali w Warszawie. Obecnie królują na forach szpital na żelaznej, karowej, i Madalińskiego, jednak opinie są też już dość stare do 2009 roku. Może ktoś poleca inne szpitale, gdzie nie koniecznie trzeba mieć lekarza prowadzącego i położną by cię przyjęli a rodziło wam się przyjemnie? Ja mam termin na listopad ale już mnie przeraża ta cała otoczka, chce po prostu urodzić i mieć w miarę przyzwoite warunki, nikt się nie musi nade mną specjalnie skakać.

Asiamt a mogłabyś powiedzieć coś więcej, jutro idę na badania do lekarza który jest z tego szpitala, przyjmuje prywatnie obok mnie więc jest to mi na rękę. Ty rodziłaś, ktoś znajomy? będę bardzo wdzięczna za jakieś dodatkowe informacje

wiesz co, ja miałam tam cc, ale sn też są tam ok leżałam na sali z dziewczynami po sn i były zadowolone jeśli masz stamtąd lekarza to się nie zastanawiaj warunki są naprawde ok, w razie czego lekarzy i sprzęt do ratowania dziecka też są takie jak powinny być poza tym personel, poza panią sprzątaczką jest świetny, no moze 1 Pani doktor tam sie nie nadaje, ale po porodzie to juz Ci bedzie wszystko jedno, aby do domu szybciej pielęgniarki laktacyjne pomagają w nauce karmienia jeśli masz z tym kłopot

i mojego kolegi żonka tam rodziła przede mną, też sobie chwali, miała porównanie z karową i mówiła, że o niebo lepiej o żelaznej radzę Ci nie myśleć wcale

Gość o zelaznej slyszalam
ale jak najgorsze opinie naciskaja na porod sn za wszelka cene

Dzięki dziewczyny troszkę mi ulżyło. Bo aż głowa mnie bolała, jak czytałam te fora, że można odbić się o drzwi, że trzeba mieć lekarza z danego szpitala a z tych najbardziej polecanych nie ma w mojej dzielnicy, a ja chce po prostu urodzić i do domu :). No i ostatnio moja koleżanka też mówiła mi że wcale dobrze nie wspomina porodu na żelaznej, że warunki są dobre, ale opieka wcale nie taka rewelacyjna. Przez pierwszy dzień leżała na korytarzu bo nie było miejsc.

Rodziłam na poczatku maja na madalinskiego, co prawda cc, ale z opieki byłam mega zadowolona. Kolezanka rodziła w sierpniu 2011 sn i tez poleca.

Gość znajoma rodzila w orlowskiego
mowi, ze dopoki nie urodzila, to bylo super, po porodzie juz na poloznictwie totalna zlewka

Gość ja polecam zelazna
Znajome, ktore tam rodzily sn byly zadowolone,ja tez, a mialam planowe cc (to tak a propos niby sn za wszelkia cene :P).

A miałaś lekarza, bądź położną z szpitala, na żelaznej? Podobnie na Madalińskiego, można się dostać z ulicy?

Myślę teraz o szpitalu na Madalińskiego czy ktoś może nie był zadowolony?

Gość flora pro aktif
praski jest niewyremontowany i ma chyba wspólną łazienkę dla kilku sal, nie wiem też czy sale porodowe nie są kilkuosobowe. ja bym Ci proponowała rozważyć Bielański i IMID który jest teraz w remoncie do konca sierpnia wiec na Twój termin bedzie świeżutki :)

Gość gość
Dziewczęta, pomocy, wiecie jak wyglądają warunki w Piasecznie? Ktoś tam ostatnio rodził? Dzięki za odpowiedzi! Buźki :* http://piaseczno.emc-sa.pl/