Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocieoczy94

jak jest w swiecie nie 100% motyli?obsesja na punkcie wagi ? wejdz ...

Polecane posty

Gość kocieoczy94

Jesli masz problem z bulimia,anoreksja,zaburzenai odzywiania czy tez masz slaba wole a chcesz wygladac jak miss modelka i byc szczupla albo jesli masz obsesje na punkcie wagi ...wejdz..podziel sie tym co Cie trapi ;)

Gość kocieoczy94
halo,jest tutaj ktos taki ?;-)

Gość vffvfvvf1234
przeczytaj jeszcze raz co napisałaś w tytule i zastanów się dlaczego wszyscy olali twoj temat.

Gość Jakiś taki nick dziwny mam :/
jak jest w swiecie nie 100% motyli? yyyy a co to znaczy ????

Gość zebolkiiii
właśnie z ciekawości tu weszłam żeby zobaczyć o co chodzi :D bo tytułu nie rozumiem

w tytlu chyba chodzi o to ,ze motylki to tak wlasnie sie nazywa anorektyczki ,a ze nie 100 % to wlasnie o te dziewczyny ktore chca takie byc ale maja zaburzenia i daza do tego ,mnie sie wydaje ze o to chodzilo .. czyli o te ktore chca zobaczyc jak w tym swiecie tych owych motylkow jest

Gość Uroczy Roman
Motyle to nazwa osób uczęszczających do szkół specjalnych, a także absolwentów takich szkół. Do tej kategorii kwalifikują się również pensjonariusze zakładów zamkniętych, również osoby które by móc normalnie funkcjonować muszą brać bardzo silne środki psychotropowe. Jako, że anoreksja jest baaardzo ciężką chorobą psychiczną ( co 10 osoba umiera z jej powodu), nazwa jaką sobie obrały te chore dziewczyny, jest jak najbardziej adekwatna.

Gość zanim przeczytam całość
motyle to także kobiety o długich wargach sromowych "mniejszych" wyjątkowo niesmaczny temat