Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielonaa33

słodkości do mdłości :P

Polecane posty

Tak, tylko to jest kiepskie prowo, a ja mowie o projekcie ustawy, krora mialaby obowiazywac w naszym kraju. Zawsze jak wynika dyskusja o in vitro czy tez o aborcji i odzywa sie ta cala krzyzem lezaca tluszcza, to mi sie wrzask na usta cisnie.

No kurwa, a kto im kaze? Skoro ich katolicka i/lub chrescijanska etyka im zabrania to robic, to niech nie robia, a od mojej cipy i mojego sumienia WARA! Normalnie az mnie trzacha, facet w sukience, ktoremu dzieci miec nie wolno i zapluty wlasnym jadem konus, ktory by ich zrobic nie potrafil chca sie rzadzic moja macica? Jesli czyjes normy moralne na to pozwalaja, jesli ktos bedzie z tym mogl spac, to niech se robi!

kiedys na scianach dookola uniwerku byl wymalowany szablon z przekrojem macicy, taki jak w ksiazkach do biologii i podpis 'nie pana sprawa prosze ksiedza' Teraz jeszcze tego szczerbatego klauna trzeba by bylo dodac

Mnie tam moja katolicka i/lub chrescijanska etyka nie przeszkadza być empatycznym Człowiekiem.. :)

czesc odnosnie starszych panow to staje w obronie gdyz takowego posiadalam przez 7 lat i chetnie bym do tego ukladu wrocila :D poki co rozpamietuje utracone 55zl na codziennych zakupach kurwa czemu wszystko jest tak drogie? 4 kotlety 12zl :/ chleb juz prawie 6zl...