Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to prawda..........

Będę miał operacje wydłużania nóg bo jestem niski. Czy dobrze robie?

Polecane posty

Mam juz 22 lata ,nie urosne na pewno , nie uroslem nawet o centymetr od 14 roku zycia. 166 cm wzrostu u faceta ,co to jest? Zenada , dzieciaki z podstawówki sa ode mnie wyżsi, to upokarzające :( Nie mowie juz o starszych , czuje sie jak dziecko z przedzkola. Zadna kobieta nie zwraca na mnie uwagi, bez wzrostu nie mam szans. Twarz mam super , gdy wyslylam komus przez neta - podobam sie ,ale gdy podam swoje wymiary wzrost/i lub waga żadna nie chce ze mną pisac, albo daje do zrozumienia ze moze byc kolezanką. Cale moje zycie to koszmar, pisalem na forum uczuciowym o tym przez ostatnie 2 lata :O Uzbieralem wreszcie kase 80tys euro, pod koniec wakacji bede mial operacje w Niemczech , chyba nie zrezygnuje :(

:O

Gość dfdssdffdf
ile cm ci przybędzie po tej operacji? może lepiej kutasa powiększ? :classic_cool:

na dole az takieo małego nie mam 12cm przybędzie

Gość ywette
Współczuję jesli kobiety oceniały Cię po wzroście:/ PRostaczki jakieś chyba:/

Gość ywette
Nie szkoda Ci kasy na w zasadzie drobiazg? Człowieka kocha się za różne przymioty ale za wzrost?! jeśli ktoraś tak myśli to jest jakaś porąbana za przeproszeniem. A może sam sobie wmawiasz wadę?Przecież jest mnóstwo niskich kobiet. Całe obecne pokolenie to krasnale bo jarają już od najmłodszych lat. Mój facet też nie jest wysoki a mimo to podoba mi się szalenie.

Gość hfgfdhdh
palenie nie wplywa na wzrostu mam w pracy kolezanke ktora kopci jak smok od 12 roku zycia a jest wielka jak kobyla :O ma 186 cm wzrostu poza tym wspolczuje, taka operacja to masakra, widzialam na filmie :O

Gość ywette
Palenie wpływa na wzrost i rozwój. jest u mnie pewna rodzina - mają 7 dzieci - 4 która pali nie ma 160cm wzrostu, pozostali mają ponad 175cm....

Gość palanytttt
skąd te 12cm wytrzasnąłeś? Jedyną znaną mi operacją jest bardzo bolesne wydłużanie kości , nie dość że trwa to długo i masz śruby w nogach to w dodatku boli i daje 4cm nie więcej.

Gość palanytttt
czyli działa to na takiej zasadzie że kości rozdzielają, dają implant jak kości się zrosną to wyciągają? dobrze rozumuje?

Gość ywette
Ty poważnie chcesz coś takiego sobie zrobić? Serio uważasz ze tylko wzrost jest powodem twoich niepowodzeń?:/

Gość prawiczek 168.........
wzrost jest u faceta najwazniejszy, potem kase u kobiety zgrabna dupa, chęc do dawania jej , i w miare wyjsciowa twarz , moze byc glupia jak but byle sie glupio usmiechala i byla COOL

Gość prawie ładne prowo
czyli od 14 roku życia rodzice nie skapowali się że masz za mało hormonu wzrostu ? za to mają kasy by teraz wyrzucić na operację ? kto niby Ci uwierzy że masz tyle kasy, co ?

prawie ładne prowo - nie mam niedoboru HGH, sprawdzałem sam po prostu moi rodzice są niscy i ja tez... moja mama ma 158cm ,ojciec 167, mojemu bratu troche sie poszczescilo, 176 to juz cos a skad mam kase? z pracy , Wy pewnie macie po 100 zł na kontach tak ?

Gość panna z kafełłłe
wzrost wcale nie jest najważniejszy , nadal będziesz ciapą tylko troche wyższą 🖐️ ,na kafe siedzi kilku wysokich prawiczków i nolajfów i jakos nikt ich nie chce 🖐️

Spory wydatek, ale efekt DO 14cm, bez rewelacji. Lepiej zainwestuj 5% tej kwoty w psychologa :) (nie obrażam Cie)

Gość 80tys..........
lepiej te kwote przeznacz na biznes , nie warto dla 178cm wzrostu ,niewiele sie zmieni w Twoim zyciu po tej operacji

Gość Napoleon był niski
i sie nie przejmował.

Gość sgsgdsgsg
a co ty kóórfa wiesz o napoleonie :O

Gość 432432432432
80 tys. euro??? Czyś ty zwariował??? W Poznaniu robia za 30 tys. fachowo. Jak masz tyle to moim zdaniem warto, i powiem że ci zazdroszczę, bo sama mam 152 cm, 34 lata, zero kasy i juz taka pewnie pozostanę.... ZDEcydowanie warto, pomęczysz się góra pół roku i cała reszta zycia zupełnie inna

Gość 432432432432
skąd te 12cm wytrzasnąłeś? Jedyną znaną mi operacją jest bardzo bolesne wydłużanie kości , nie dość że trwa to długo i masz śruby w nogach to w dodatku boli i daje 4cm nie więcej. uwielbiam te bzdury co wypisujecie.... Ilizarowem mozna zarówno skracac jak i wyduzac, nawet i 30 cm jak potrzeba. Są i takie osoby- np. z chorobowo krótkimi kończynami, w zasadzie karły, co po ilizarowie mają prawie normalny wzrost...

Gość bez sensu .
Nie lepiej Nike Air Force High + wkladki podwyzszajace ? . Ja robie tak i ze 172 mam 179-180 + wlosy to nawet ze 182 na ulicy .. Buciki swietne , wytrzymale bardzo , wysokie podeszwy , calosc szyta, klejona , z reszta poogladaj na google lub poczytaj opinii . Wkladki tez bardzo wygodne . Koszt ok. 330-430 zl za wszystko . Ja za wszystko dalem 356 zl .

Gość gość
W tej klinice w której podałeś koszt zabiegu to ok 50 tyś euro więc te twoje 10 to trochę za mało :P

Gość gość
Gościu, p*****ło cię? Możesz być wyższy o 7cm za około 400zł, ale skoro ty wolisz wydawać 8 tysięcy euro za 12 cm, to ok... Na twoim miejscu kupiłbym buty Nike Air Max i już jest + 4-5cm Następnie wkładki podwyższające, które dają 3-4cm

Gość xPaTeRx
Do BEZ SENSU: Jakie wkładki polecasz? Masz jakiś określony model?

Gość gość
nie robcie glupot z jakimis operacjami bo naprawde wystarcza wkladki i air maxy zeby urosnac o te 8cm na luzie...

Gość gość
TO JA TEZ CHCE TAKIE COS XD Powiedzcie mi tylko jakie to maja byc Air Maxy i jakie wkladki:D