Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxyyyyyyyyzzzzzzz

dlaczego nadal promuje sie chudzielce?

Polecane posty

Ja jestem bardzo szczupła, bo przy wzroscie 175 cm waze 56 kg. Kilka razy slyszalam pod swoim adresem kasliwe komentarze " anorektyk, patyk itp". Ja osobiscie osob grubszych nie wyzywam i nie wytykam palcami. Nie podoba mi sie takie podejscie. Nigdy nikt nie powiedzial i nie napisal ze kobieta musi miec tluszcz. Ja duzo biegam, cwicze, prowadze bardzo dobra diete, skonsultowana z dietetykiem i nie mam za wiele tluszczu, ale tez nie promuje skrajnej szczuplosci, natomist smieszy mnie jak osoba zaniedbana, nie dbajaca o kondycje, jedzaca bez pojecia probuje komus wmowic ze osoby szczuple są fee

Jak ja uwielbiam jak zwykłe szaraczki przyczepiają się do modelek. :D Czy wy oglądacie te pokazy, te zdjęcia, interesujecie sie tym? Myślicie, że normalna kobieta pracująca w sklepie czy banku będzie chciała mieć rozmiar Rubik?:D Rubik jest chuda, bo jej za to płacą, więc niech sobie będzie. :) Autorko jak dla Ciebie Krupa czy Megan Fox są wychudzone, to ja nie chce wiedzieć jak Ty wyglądasz. One są normalne. Mają świetne figury. A nie chłopięce, jak to określiłaś.

"Kilka razy slyszalam pod swoim adresem kasliwe komentarze " anorektyk, patyk itp"." ja też to słyszę. Mam 163cm/ 47 kg Dziwne, że zawsze mówią to osoby, które albo się odchudzają, albo powinny zacząć. Sama nigdy nikogo nie wyzwałam od grubasa, ani nie dokuczam, bo to nie ma sensu.

Gość ekhuuuuuuuuuuu
a co nas to obchodzi że dla ciebie to nie jest atrakcyjne? dla wielu ludzi wciąż jest pasztecie - bo jeśli grycanka jest dla ciebie apetyczna to do szczupłych zdecydowanie nie należysz i przede wszystkim kobiecość to PROPORCJE debile skończone i zrozumcie to wreszcie gruba kobieta bez talii, z brzuchskiem i z proporcjonalnie za małymi cyckami kobieca na pewnoseksowna nie jest, a spora część tych ''przy kości'' wygląda jak herszt baby i wcale ładne ani kobiece to nie jest🖐️

Ja mam bardzo szcuple nogi, ale za to fajnie umiesniony brzuch i pupe. Jestem bardzo zadowolona ze swojego cila i caly czas na nie pracuje. Dla mnie "przy kosci" to zwykle zaniedbalstwo

Gość Totalny kaszalot
Wypraszam sobie 38 to wcale nie taki mały rozmiar. Sama taki noszę i jestem PULCHNA . Uważam że powinnam schudnąć, bo to górna granica mojego BMI ;/// Jak mierzysz więcej, to po prostu jesteś spaślak ;///