Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojownik_syjamski

Ona nie chce się z nikim wiązać, mimo to spotyka się ze mną

Polecane posty

Gość bojownik_syjamski
po prostu kobiety kotra potrafi odwzajemnic uczucia no zesz w morde co za czasy widzę że okazywanie uczuc i emocji jest frajerstwem, romantycy maja przejebane w tych czasach

Gość dissolved girl
Rozumiem Twoje rozgoryczenie autorze, ja ostatnio dostałam kosza od faceta i ciągle nie mogę tego przełknąć...a też łączy nas wiele, dobrze nam razem, pociągam go, nawet były pocałunki - no ale jednak stwierdził, że nie, bo "on tego nie czuje". A był zainteresowany, zabiegał o mnie... widać mój błąd, że pokazałam, że mi zależy :(

ona tak pisze, bo pewnie czytałą jakis poradnik,że jak sie tak pisze to facet bdzie sie chcial na przekor zwiazac:) bo mysle ze facetow slowo "zwiazek" wystrasza

Gość rtujti
Bo kobiety wolą drani a nie jakichś romantyków z koziej pały.

Gość bo zle zaczynasz
ale co sie spinasz. moze poprostu nie podobasz sie jej az tak, zeby sie z toba wiazac przelknij to i tyle :o

Gość bojownik_syjamski
no niezły ze mnie kretyn jakmogłem jej napisac ze mi zalezy i odsłonic się strasznie pluje sobie w brodę ale moze to i lepiej, teraz wiem na czym stoje i wiem że nie warto sie w to angażować, tylko sie zastanawiam czy dalej sie z nią spotykać, czy ma to sens, bo całkowicie teraz sie na nią wypiac nie mogę bo bez przesady mimo wszystko ja lubię, może jej zaproponuje przyjaźń sam

Gość bojownik_syjamski
czy ktoś doda coś jeszcze ?

Gość drenażysta
"na dodatek zaraz po tym na następny dzień podczas luźnej rozmowy powiedziała że ona teraz nie planuje z nikim wchodzić w związek po ostatnich doświadczeniach, że jest jej obecnie dobrze samej, totalnie mnie to zbiło z tropu, mimo że ostatnio sama ze mną się umawiała to napisała coś takiego, Dla mnie komunikat jest wyraźny, nie zbliżaj się za bardzo bo nic z tego nie będzie, a ja idiota napisałem jej jak mi zależy, czuje się fatalnie jak skończony frajer, postanowiłem się zdystansować całkowicie. Dlaczego tak mi napisała i dała do zrozumienia że nic z tego nie bedzie ? mimo że nadal chce się spotykać ?" Jeśli kobieta twierdzi, że nie jest gotowa, to znaczy, że nie jest gotowa z Tobą, albo ma na boku jakiegoś kolesia od pompowania i jej tak pasuje. Zapamiętaj raz na zawsze o złotej zasadzie - zawsze dawaj kobiecie mniej niż ona Tobie. Później odkrywaj uczucia i zawsze mniej intensywnie. Bądź częściej tym, a najlepiej zawsze tym, który kończy spotkania, rozmowy telefoniczne czy wymiany esemesów. Inwestuj mniej czasu niż ona w znajomość, mniej siebie. I poświęcaj czas na równoległe spotkania z innymi kobietami. Kiedy masz nakręconych kilka opcji utrata jednej czy dwóch nie powoduje tak dużego dyskomfortu, a świadomość, że w razie czego są inne w zasięgu dodaje ogromnej pewności siebie. "tylko sie zastanawiam czy dalej sie z nią spotykać, czy ma to sens" Po prostu wstrzymaj kontakt. Cisza w eterze najlepiej działa na zwoje kobiety. :) Jak ma się odezwać to się odezwie. Jak się z nią spotkasz to delikatnie kieruj rozmowę na tematy seksualne i nie zapominaj o dotyku. Dotyk to jest zmysł, który w kobiecie najszybciej i najmocniej rozbudza miłosne prądy. Umiejętnie aplikowany pozwala sprawić, że kobieta będzie cały czas myślała o mężczyźnie. Główne działania skieruj jednak na nowych, niepoznanych terytoriach. :)

Gość kamilosej1202
też mam taki problem napisałem dziewczynie że ja kocham i wgl ze mi zależy a ona mi pisze że nie chce sie związac bo zwiazek to same problemy i wgl że się boi ale czuła cos do jakiegoś chłopaka jak pisaliśmy ale on ja zranił i wgl co zrobiuć ???

Gość Jak człowiek się sparzy
to później i na zimne dmucha . Każdy ma inną konstrukcję psychiczną i różnie reaguje na negatywne doświadczenia. To WSZYSTKO nie jest proste jak drut;-)

Gość dsgd4
Ona szuka przyjaciela i musisz to zrozumieć albo ją olać, nie jest Tobą zainteresowana. Miałem dokładnie tak jak Ty z tym że moja ulubienica wtedy flirtowała jeszcze z innymi. Zauważyłem że mamy wspólny język ale nie podchodziłem jej z wyglądu dlatego zależało jej na mnie bardzo ale nie chciała się wiązać. Po czasie zauważyłem że ona do mnie pisze wydzwania z każdą pierdołą, jasno było widać że miała we mnie przyjaciela frajera który jej wszystko załatwi, pomoże i tak dalej. Baby już takie są, albo to zaakceptujesz i będziesz koło niej latał albo jej pokażesz że masz swoją wartość i nie interesuje Cię przyjaźń tylko poważne relacje. Pozdro

Gość dsgd4
Ona szuka przyjaciela i musisz to zrozumieć albo ją olać, nie jest Tobą zainteresowana. Miałem dokładnie tak jak Ty z tym że moja ulubienica wtedy flirtowała jeszcze z innymi. Zauważyłem że mamy wspólny język ale nie podchodziłem jej z wyglądu dlatego zależało jej na mnie bardzo ale nie chciała się wiązać. Po czasie zauważyłem że ona do mnie pisze wydzwania z każdą pierdołą, jasno było widać że miała we mnie przyjaciela frajera który jej wszystko załatwi, pomoże i tak dalej. Baby już takie są, albo to zaakceptujesz i będziesz koło niej latał albo jej pokażesz że masz swoją wartość i nie interesuje Cię przyjaźń tylko poważne relacje. Pozdro

Gość inny 3334
no szkoda bo ja tez niestety pisze i spotykam sie juz z laska ok pół roku i wczoraj powiedziałem ze chce z nią byc i że ja kocham no ale nie chciał mi odpowiedzieć dopiero dzisiaj dostałem od niej widomosc ze "nie chce się wiązać" no i bądz tu mądry co robić co jej powiedziec odpisać bo niestety jestem głupim romantykiem który zrobiłby dla niej wszystko niby jak staram się rozmawiać z jej najlepsza przyjaciółka to mi mówi żebym sobie jej nie odpuszczał i się starał ale sama nie wie dlaczego tak robi i niechce mi powiedziec dlaczego nie chce ze mna być niby jak rozmawiam z innymi albo cos śmiejemy sie i ona to widzie to jest mega zazdrosna ale i tak nie moge jej zrozumieć rozmawia nam sie super ja naprawde traktuje ja bardzo serio i nawet było kilka akcji ze postawiłem jej warunek ze mam mi powiedziec że niechce żebym sie z nia dalej spotykał i wogl. to zaraz robi ten swój słodki uśmiech przytuli mnie pocałuje i powie że chce i niby jest okej ale co ja mam jej odpowiedziec na to że ona nie chce sie wiązac ???