Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja mała Kaja

Cześć,mam prośbę, zagłosujcie na małą Kaję,wystarczy jedno kliknięcie

Polecane posty

Gość Kaja mała Kaja

poproszę o jedno kliknięcie:) Kaja chciałaby wygrać chustę:) z góry dziękuję, obecnie spadła na 2 miejsce, dlatego też proszę Was o pomoc dla koleżanki:) Jakbyście kliknęły wszystkie,może udałoby się dogonić ... http://pl.lennylamb.com/user/show_photo/4675

Gość ciebie pogięło!
Piszesz Kaja chciałaby wygrać chustę, a przecież to TY chciałabyś tą chustę wygrać. I gdybyś napisała szczerze, że taka chusta by ci się przydała, to klik masz, ale jeśli zasłaniasz się dzieckiem, to kliknięcia nie ma. Tym bardziej, że zdjęcie dziecka fatalne, mała wygląda na nim, jakby właśnie stękała do pampersa. Przecież twoja córka pewnie aż tak brzydka nie jest, jakby to wynikało z zamieszczonego przez ciebie zdjęcia.

Gość idel
dziecko jak dziecko, nie wiem dlaczego tak zbesztalas matke? nie kliknelam dziecko normalnej urody ale ten komentarz o stekaniu w pampersa jest poprostu hamski, skad tyle hamstwa w ludziach, nie chcesz nie klikaj proste ale daruj sobie obrazliwe komentarze

A tak spytam z ciekawości :) po co takiemu małemu dziecku chusta? :o Coś mi sie wydaje że to autorka chce prezent za darmo i liczy na to że ktoś będzie tak głupi i zagłosuje na babę wystawiającą foty własnego dziecka na widok publiczny tylko po to żeby dostać kawalek szmaty :o Powinni zabierać dzieci takim ludziom nieodpowiedzialnym

Gość hfhgfhf
rany...przecież ten dzieciak będzie noszony w tej chuście, 50 procent udziału w wygranej....nie rozumiem, więcej czasu wam zabiera pisanie tych komentarzy, niż zagłosowanie lub zignorowanie Autorko, też podziwiam,że czas marnujesz na wygranie chusty, którą można zwyczajnie kupić...bez szału to nie wózek za kilka tysięcy

proszę powiedzcie skąd w was tyle niechęci?? naprawdę tak wiele was kosztuje jedno kliknięcie?? powiem szczerze jak widzę takie prośby to głosuję mnie to nic nie kosztuje a pomagam w jakiś sposób innym. wielkie mi halo :)

Taaa :p pomagasz firmie która sponsoruje chustę :D i głupiej babie, która wierzy że dostanie za darmo dobrą rzecz :D dosłownie do nieba pójdziesz za tą swoją wielką pomoc :p