Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śmiaćsięczyryczeć eee

Oto jakie dostałam prezent ślubne - wejdzcie się pośmiać

Polecane posty

Zapomnieli jeszcze o słowniku dla Ciebie, abyś mogła sobie sprawdzić jakie prezenty Ci podarowali. Czyli zamiast garków dostałaś garnki:) No ale wracajac do tematu, przyjęło sie tak w PL zastaw a postaw się, na tzw. Zachodzie daje się skromne prezenty i bawi się do północy. I to jest super. Ja jak byłam na 2 weselach, to wróciłam wykończona poprzez nudę, bo tego naciągactwa na "zabawę" nienawidzę:D No i kieszeń też ucierpiała. Na przyszły raz się wymigam lub pomodle, aby mnie nie prosili:)

Gość fararia266666
byłam na takim weselu , gdzie ludzie za wszelka cenę chcieli sie pokazać żeby całe miasteczko widziało jak to jest , ich córka wychodzi za maż ludzie widocznie jakies cięzkie kompleksy maja i za wszelka cenę zataw się a postaw się to była szopa że smiech mnie bierze :D kiecke dziewczynie odwalili za ponad 4 tys , biała, z jakąs nakładą różową i różową kokarda z boku , limuzyna retro ksiedzu zapłacili żeby zasłużyc na jak najbardziej wystawny ślub, autokary podstawione restauracja dwór wystrojona, dekoracje za mase forsy , same dekoracje na stół kosztowały przeszło 4 tys, fontanna czekoladowa , stragan wiejski ze świniami, miodem, miesiwem jak za magnata :D, bimber w koszach , bochny chleba stoisko z barmanem który podawał drinki stragan z owocami morza na sali tanecznej klomby kwiatów , osob na weselu 180 i wymieniac mozna masa, ogólnie całe wesele kosztowało prawie 50 tysięcy nie wiem ile dostali forsy bo mnie to średnio interesuje ogólnie wg mnie nie warto , cała to szopka mnie śmieszyła a konkursy na weselu żenada np która dziewczyna wypije więcej wódy naraz jedna dziewczyna wygrała w konkursach łącznie 16 butelek wódki masakra , tańce ze starymi wujkami spoconymi to był dla mnie koszmar , jeszcze jakiś dziadek mnie w tańcu wymacał :O nigdy więcej , jesli znowu ktos mnie zaprosi to poprostu znajdę wyjście żeby odmówić, wyjadę gdzies ale nie pójde, najgorsze wspomnienia z tego horroru pisałam że dałam w kopercie 500 zł nigdy więcej

daje się tyle na ile na sstać. Nie chciałabym być tak obsmarowana jak Ty obsmarowałaś swoich gości. Żelazko z tesco czy nie ważne, że działa. Wujek dał ścierki, bo pewnie nie wiedział co się daje. A zresztą mogłaś sprawdzic im najpierw zeznania podatkowe ile zarabiają i nie zapraszać tych biednych.

Gość Spryciarz
Nooo !, a nie mówiłem że goście zawsze obsmarują gospodarzy ? :D :D :D :D Brakuje jeszcze aby podała datę i lokal w którym to wesele było :D Jak by było skromnie "jak na zachodzie" to biadoliła by że "bida" Jak było jak u "magnata" to też jej źle CO ZA LUDZIE :O

Gość Spryciarz
jak masz kobieto poczucie humoru jak listopadowa noc, to odmawiaj zaproszenia i po zabiegu !!!