Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fvkmnbg

Zakochałam się w chłopaku,który ma do czynienia z narkotykami...

Polecane posty

Gość fvkmnbg

co teraz???brnac w to?? jest fajnym chlopakiem , bardzo mi sie podoba-a jestem wybredna co do plci przeciwnej odpowiada mi charakterem i wygladem no ale wlasnie...dowiedzialam sie dopiero teraz..

Gość Żeberko
Musisz teraz brać razem z nim, inaczej się nie dogadacie.

Gość fvkmnbg
ale to co piszesz to powaznie czy jaja sobie robisz...jesli to 2 to splon na stosie:P

Gość fvkmnbg
up;/

Gość święta inkwizycja
o właśnie, spłoń na stosie. Nasi tu są!

Gość moihiughiyfg
ja tak miałam i dziewczyno .. nie pakuj się w to .. zmarnowałam dobre 3 jak nie 4 lata na uganianiu się za nim .. raz odwyk raz pudło ... co chwilę jakieś wypadki ... to była masakra. Na początku wierzyłam że wyjdzie z tego tak jak obiecywał ... błagał, żebym została bo ma tylko mnie i jak z nim będę to mu pomoże ... noc z tego . Rozstaliśmy się ... i wiem że gdyby tylko nie miał z tym syfem styczności bylibyśmy razem bo na prawdę do siebie pasowaliśmy ale wierz mi narkotyki to nie choroba, którą wyleczy się tak od razu .. z tego tak na prawdę się nie wychodzi.

Gość moihiughiyfg
nic z tego a nie noc :D

Gość nootak
Jak Cię pociąga patologia i życie na wiecznej huśtawce emocjonalnej, to tak, pchaj się w to śmiało.

Gość fvkmnbg
a na jakies terapie chodzil czy na wlasna reke probowal z tego wyjsc? Kurcze szkoda tych ludzi...szczegolnie ze my do siebie tez pasujemy .. no i on sam mi sie przyznal dopiero po 3 miesiacach-wczesniej znalismy sie 8 miesiecy, za miesiac bedzie rok od poznania. a chlopak jest mlody, 18 lat... mialam nadzieje ze da sie to wyleczyc jak kazda inna chorobe

Gość fvkmnbg
on na co dzien jest super chlopakiem... taki niesmialy,slodki,opiekunczy,NORMALNY.nie ma problemow z nauka itp. Od czasu do czasu niby bierze..

Gość Ulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dziewczyno w ogole sie w to nie pakuj, uciekaj juz na samym poczatku

Gość dziaddek
zalezy co bierze jak twarde to nie ma sensu a jak popala sobie to nic wielkiego to tylko propaganda jak marihuana szkodzi najwyzej mu poryje troche baniak

Gość fvkmnbg
jak on mi mowil to ja bylam w takim szoku ze nie pamietam dokladnie.. byla to koka na pewno i chyba amfa z tego co slyszalam,ale jakos do mnie to nie dociera nadal

Gość moihiughiyfg
odpuść sobie ... chyba że na prawdę go kochasz ... ale tak że będziesz w stanie się poświęcić, płakać nocami... Zależy też od niego .. czy dlugo już bierze i czy chce z tego wyjść. Choć chcieć a chcieć to też różnica ... Musisz być bardzo ostrożna bo możesz wpaść w coś co Cię przerośnie ... po prostu uważaj a przede wszystkim przemyśl sprawę czy byłabyś w stanie zmienić swoje życia dla niego ... i to bardzo zmienić

Gość kawuszczyn ZWYLF 666 997
Alkohol, papierosy i kawa to też narkotyki! Mózgownica to bardzo lubi i weselej jest na tym nudnym świecie!

Gość fvkmnbg
Prawie 2 lata:/ co jak co ale umiem odrozniac zycie moje od czyjegos i chocbym go bardzo kochala to po narkotyki nie siegne, mam swoj rozum mysle ze z nim zerwe choc latwo nie bedzie ale to dla obupolnego dobra nigdy nie widzialam go nacpanego...

Gość fvkmnbg
przemyslalam...i juz chyba podjelam decyzje:(