Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Podróżnik w czasie

Okultyzm, rozpusta, sodoma i gomora - to nasza przyszlosc.

Polecane posty

Gość niestety taka prawda
a dla siebie? zgromadzic nasiona, zapasy zywnosci itd czy nie? mi juz zaczyna walic na dekiel jak o tym mysle...

no mozna nagłosnic ale pamietaj co spotykłao tych, którzy za głosno i odwaznie głosili prawdę-Kennedy, wspomniany juz Jackson, no i chyba niedawno-rick clay.

Gość ghbjm,k.
boje sie olimpiady-mieszkam na wyspach :(

niestety taka prawda na ile ci starczy jedzenia? poza tym, jesli bedzie glód to ludzie bedą grabic, włamywac sie, zeby tylko zdobyc jedzenie

Gość a może by tak
kupić kurczaki-zywe, nie wiem koze jakas i miec cos wtedy swojego?

Gość do a może by tak
może to jest jakaś myśl :)

Mi juz tez zaczyna walic na dekiel jak o tym mysle. W nocy mialem ataki paniki, moj mozg jest przeladowany tymi informacjami i sobie nie radzi. Pozniej ten sen, ze ja i syn uciekamy z mieszkania. Zapasy to moze nie ale warto byc ostroznym i uwaznym. I pamietajcie, nie wierzcie w nic, co podaja media. To klamstwa zeby uspic Wasza czujnosc. Co z tego, ze bede zyl zgodnie z hierarchia moich wartosci i wychowywal zgodnie z nimi moje dziecko jesli bedziemy uwazani za jakichs wyrzutkow? Bo na swiecie juz robi sie sodoma i gomora i juz uwazaja to za normalnosc a tacy jak ja, ktorzy sa temu przeciwni, sa uwazani sa dziwologow i wyrzutkow spoleczenstwa. :(

Ja juz powoli chyba popadam w paranoje. Nie jestem osoba wierzaca, w Boga nie wierze ale wiem, ze Biblia mowi prawde i wszystko z ksiegi Apokalipsy sie sprawdza. Koniec swiata juz nastal, mamy sodome i gomore, zero wartosci moralnych, zadnej etyki, szacunku, a zamiast tego mamy moralna zgnilizne. Jakis patalach zarabia tysiace zlotych dziennie tylko dlatego ze wystepuje w TV, a przecietny Kowalski meczy sie dzien w dzien po 12 godzin za 1500 zlotych miesiecznie. Dobrze, uczciwi ludzie sa poniewierani, natomiast idioci i chamy sa szanowani na swiecie. I tak jest teraz wszedzie. Masz miliony na koncie? Nie wazne kim jestes i jakim czlowiekiem jestes. Wygrasz.

mi tez juz wali na dekiel od myslenia o tym.. o przyszlosci.. dokad ten swiat zmierza? ja nie w takim zyc.. kurwa.. juz mi sie zrobilo smutno.. ehh i jeszcze ten sen w nocy :(

Nie jestes sama. Mnie tez jest smutno. Nie chce byc chamem i prostakiem zeby wbic sie w tlum. Chce wychowac syna na dobrego czlowieka. Boje sie tez o jego przyszlosc.

Gość ghyjukilo
zobaczcie co sie zmieni w prawie i co nowego będzie w UK- np wzmocienie granic czy bransoletki na kostkę

Podrózniku...jeśli wierzysz w to, co mowi Apokalipsa to wiesz, ze wiekszosc ludzi czeka smierć, jakas częśc ludzi przezyje ale beda cierpieć przesladowania. jestes, podobnie jak ja i tysiace ludzi na swiecie "mięsem armatnim", nie masz pieniędzy, pozycji, znajomosci. jak juz wczesniej wspomnialam, kieruuje sie zasadami z Biblii i wierze, ze wiara w prawdę i głoszenie jej razem z pokorą, skromnym zyciem jest pzreciwienstwem tego, czym zyja wielcy tego swiata czcziciele zła. wierze, że takie dzialanie jest moją siłą , ze tylko w taki sposob mogę walczyć.

Ja takze, mimo iz nie wierze w Boga i nie chodze do kosciola, zyje wedlug przykazan. Lecz nie dlatego, ze ktos mi nakazal ale dlatego, ze tak mi podpowiada serce i rozum. Mamy instynkty, wiemy co dobre i co zle.

Gość Omg omg omg omg
Wlasnie ogladam bohemian grove na youtube.

Gość nastolatka Ala
podoba mi sie tkqa przyszłosc mmmmmmm oby wiecej penisow miedzy nogami, uwielbiam ssac jak pojebana az do białego rana, juz mam mokro na sama mysl.....

Gość kkkkkkkkkkkk
też coś czuję że w londynie może sie stać, nie wiem czy wiecie, że jest taka karta (wiadomo czyja) w której wali się budynek podobny do big bena... ostatnio byl w tv program dokumentalny o odnawianiu big bena przed olimpiadą, dodatkowo cała symbolika logo, maskotki igrzysk a co powiedzie na taki motyw z gry: http://www.game34.com/wp-content/uploads/2012/04/Mass-Effect-03.jpg

Gość szok masakraaa
dokładnie- cała olimpiada jest sponsorowana prze zilluminati..

Gość kkkkkkkkkkkk
ciesze się że są osoby które też to dostrzegają

Gość franiaaaaaa
Macie rację, jest coraz gorzej i niestety tak będzie cały czas. Świat będzie upadał pod ciężarem grzechu - to wszystko doprowadzi do ostatecznej wojny i w końcu do przyjścia Mesjasza. Wszystko jest w Biblii, sprawdza się co do joty. Czekam tylko na to, aż odbudują III Świątynię Jerozolimską - i już będę wiedziała, że koniec jest naprawdę bliski...jedynie świadomość, że przyjdzie wybawienie daje mi nadzieję

Gość stary i ciemny
Jak przetlumaczyc na yoytube bo jest tylko po angilesku ,,youtube dark side of bohemian groove,,, ????

Witam :) Dobrze, że macie oczy szeroko otwarte i nie dajecie się manipulować papką z mendiów. Mnie też czasem mózg się przegrzewa z nadmiaru wiedzy, kiedy zdaję sobie sprawę z bezsensu takiej egzystencji i przeogromu zła, ale z drugiej strony - myśl niesie ze sobą ogromną energię i jeśli będziemy nastawiać się wyłącznie na apokalipsę, to tak się stanie. A moim zdaniem - wcale tak nie musi być! Tak naprawdę to nie wiemy, kto ją napisał i w jakim celu. Może w celu ukierunkowania naszych myśli i uwagi na nieuchronną zagładę?? Może nie warto sobie tym zbytnio zaprzątać głowy? Żeby było jasne - jestem daleka od hurra optymizmu i naiwnej wiary,że jak będę pozytywnie myśleć, to wszyscy będą żyli długo i szczęśliwie.

Obejrzalem film na youtube. Dlugosc filmu to 1 godzina 45 minut. Trzeba obejrzec w calosci zeby wyciagnac odpowiednie wnioski. Film ten obejrzalem wczoraj. Polecam wszystkim, moze przejrzycie na oczy. :( Film ten obrazuje jak najbogatsi tego swiata sprzedaja dusze diablu. I co z tego maja. http://www.youtube.com/watch?v=-iDq0Tdja4A&feature=related