Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Podróżnik w czasie

Okultyzm, rozpusta, sodoma i gomora - to nasza przyszlosc.

Polecane posty

Gość xxxxxnnnnnnn.
Czy tu jest nasz mądry i kochany offerma .Bo wydaje mi się słyszę mojego ulubieńca.

Gość klatka faradaya
dlatego w dzisiejszych czasach tak ważna jest modlitwa i ten kościół na który tylu z was tutaj pluje a przecież bez jedności Kościoła i bez jego kapłanów wszystko się posypie jeszcze szybciej.

Gość światem rządzi pieniądz
tal było, jest i będzie

Wypierdalac paranoiczne palace. Jeszcze nie spotkałem osoby podniecajacej się teoriami spiskowymi która by osiągnęła sukces w życiu. Większość z was to nieudacznicy którzy przez przekonanie że wiedzą więcej niż inni czują są bardziej wyjątkowi. Oczywiście że rządy kłamią, że telewizja to narzędzia propagandy - to każdy kumaty wie, ale że Amerykanie wysadzilj wtc, matrixy, chipy w dupach itd to już najebanie w baniakach.

Gość dsv
Marek10111 jesteś zjebem.

Gość ostatni moheranin
Cele masonerii, która jest pod kontrolą iluminatów http://poznajprawde.net/aktualnosci/347-sex-narzedziem-do-degeneracji-spoleczenstwa.html Naukowcy stwierdzili, że u erotomanów, będących w stanie obsesyjnego myślenia o seksie, poziom beta-endorfin spada mocno poniżej normy. Harvey Milkman i Stanley Sunderwirth w książce Craving for Esctasy: The Consciousness and Chemistry of Escape stwierdzają, że endorfiny oraz cały system limbiczny w jakiś sposób wiążą się z doświadczeniem ekstatycznej przyjemności w czasie orgazmu. W czasie uprawiania seksu mózg erotomana „produkuje substancje chemiczne i wtedy braki beta-endorfin zostają uzupełnione, a to na pewien czas poprawia samopoczucie. Nagły wzrost ilości endorfin w centralnym systemie nerwowym w czasie uprawiania seksu sprawia, że następuje pewien rodzaj wewnętrznej intoksykacji, w następstwie którego zmniejsza się zdolność odczuwania bólu i następuje krótkotrwały stan euforii. Michael Liebowitz w książce The Chemistry of Love stwierdza, że w czasie erotycznych doświadczeń dużą rolę odgrywa również peptyd o nazwie fenyloetyloamina (PEA), zbudowany analogicznie do amfetamin, które są silnymi narkotykami. PEA krótkotrwale wywołuje stan gwałtownego napięcia uczuciowego. Potwierdzają to sami erotomani, którzy w ankietach piszą, że seks działa na nich jak silny narkotyk. To wszystko tłumaczy, dlaczego Pan Bóg stawia tak mocne wymagania odnośnie do sfery seksualnej. Jedynym prawdziwym ekspertem w tej dziedzinie jest sam Bóg Stwórca, który w VI i IX przykazaniu oraz w Piśmie św. mówi o tym, że seks poza sakramentem małżeństwa jest grzechem, ponieważ niszczy i zniewala człowieka. Współżycie płciowe nie tylko jest źródłem przyjemności, lecz dotyka ludzi w ich najgłębszym duchowym wymiarze. „Jest to akt święty zasługujący na wieczność pisze papież Paweł VI. Tylko wtedy akt seksualny staje się dobry, jeżeli wyraża prawdziwą miłość: kocham cię i pragnę twojego dobra, oddaję się tobie w Bogu na zawsze i na zawsze biorę za ciebie odpowiedzialność oraz za dzieci, owoc naszej miłości. To jest właśnie istota sakramentu małżeństwa, który z natury samej miłości musi być nierozerwalny, bo przecież „miłość nigdy nie ustaje (1 Kor 13, 8). Lekceważenie Bożych przykazań w tej dziedzinie obraca się zawsze przeciwko człowiekowi. Nie ma bezpiecznego i szczęśliwego seksu poza sakramentem małżeństwa, ponieważ nie można uniknąć zniewalających i niszczących konsekwencji grzechu.

Ignorance is bliss wyszukiwanie na sile spiskowymi dookoła siebie jest paranoicznym zjebaniem głowy, szczególnie że gowno jeden z dziesiatym możecie zrobić w związku ze swoimi objawieniami. Te kurwy co wierzą że Elvis żyje też są świecie przekonani że mają rację. Pillage first, then burn.

Gość erijhf
Co za prostak wpadl na topik jak pijany zająć w kapustę i rzuca kurvami. Marek odrobina przyzwoitości i kultury Temat nie opowiada, proszę wyjdź i zamknij drzwi jeśli łaska.

Odpowiada, dlatego tu jestem. Negatywna opinia nie jest równoznaczne z jej brakiem tak? Nie widziałem dopisku: temat tylko dla konspirow. Zresztą i tak bym go zignorowal.

Gość mentaI cut
po części już nie wierzę w NWO. głównie dlatego, bo nikt nie objaśnia tego klarownie, a ci co w to wierzą nie mają podstawowej wiedzy o nazewnictwie podziałów w polityce i ekonomii, tacy fanatycy co czytają bardzo dużo rzeczy o NWO i się nawzajem nakręcają na strach przed tym

Gość jekkej_
wreszcie normalny temat na tym forum

Gość vmsldm
Oj tak. Wgłębiłam się zimą tego roku w temat NWO. Przerażająca wizja. Ale wszystko układa się w jedną całość. Po "ogarnięciu" tych informacji miałam problemy ze snem. Straszne jest to, że nic z tym nie można zrobić...

Gość ompl
Marek to jeśli temat ci odpowiada to dyskutuj jak człowiek , a nie rzucaj kurvami. My tu ludzie kulturalni.

Gość Arni333
Ha, jedyne co potraficie robić to zatruwac własne umysły. Od zawsze istniała grupka ludzi uwielbiajacych teorie spiskowe i nigdy niczego nie zdzialaliscie. I nie zdzialacie. Bo jesteście nikim. Sama wiedzą nic wam nie da nawet jeśli jest w większości nic prawdy.

Zion Olimpiada 2012 Tłumaczenie wywiadu prowadzonego przez Henrika Palmgrena z Rikiem Clayem -Henrik - dziś mamy interesujący program przed nami. Kilka dni temu, kiedy robiliśmy program z Ianem Cranem, szczególnie w drugiej części dla płatnych użytkowników, rozmawialiśmy o Zion i olimpiadzie 2012 w Londynie. Zrobiłem małe poszukiwania w tym temacie i natrafiłem na ten interesujący blog, thecosmicmind.blogspot.com (blog już prawie nie istnieje, gdyż Rik nie żyje, oficjalnie popełnił samobójstwo). Były tam 3 interesujące artykuły w tym temacie, które zgłębiały temat. Przekleiłem kilka na redice i zdecydowałem się zaprosić autora tego blogu aby porozmawiać więcej na temat jego odkryć. Nazywa się Ric Clay.

Głównie skupimy się na olimpiadzie 2012 w Londynie. Rik powiązał to z wieloma innymi tematami, jak numerologia, kalendarz majów, olimpiada 2008 w Bejżinie i dużo więcej więc domyślam się, że zahaczymy o bardzo ciekawe tematy. Gorąco witam i dziękuję za przybycie Rik. -Rik - dziękuję bardzo, to dla mnie przyjemność. -Henrik - super, dobrze jest mieć cię na antenie, jesteś nowym głosem w tym programie, chciałbym się dowiedzieć trochę więcej o tobie, dlaczego założyłeś swój blog itd. -Rik - ok, przez ostatnie 6 miesięcy przechodziłem tzw. Proces przebudzenia, zacząłem widzieć rzeczy jakie naprawdę są. Już od "kilku lat" to się dzieje jeśli wiesz co mam na myśli, można wyczuć jakby w końcu "coś pękło"... Zdałem sobie sprawię jak wgląda materialny świat. Moja historia, mam 25 lat, przez pięć lat, jako nastolatek, byłem w zespole Folk (???), nagraliśmy kilka płyt, po kilku latach zacząłem robić swoją muzykę oraz projektowanie grafik. Obecnie, gdy nie poszukuję (prawdy), jestem menadżerem grupy projektującej - New Media Company, Leeds, Wielka Brytania. Kiedy miałem 12-13 lat interesowałem się UFO i wszystkim co dotyczy obcych, ale po kilku latach wyrosłem z tego. Wszystko zaczęło się zmieniać po ataku 9/11. Przez kilka lat wierzyłem w oficjalną wersję tak jak wielu ludzi. Zobaczyłem film Loose Change, który pokazał mi kompletnie nową perspektywę na życie. Dziś mam swoje podejrzenia o filmie, skąd się wziął. Zacząłem badać politykę, NWO, dużo czytałem i czułem jak te informacje wpływają źle, negatywnie, wręcz obrzydzająco. Po tym zacząłem czytać o kalendarzu majów i inne info o 2012. Wtedy Zeitgaist został wypuszczony. Był to czas mojego przebudzenia. Film opowiadał o religijnym oszustwie powiązanym z finansowym systemem i wszystkim co za tym stoi. Jeśli nigdy o tym nie myślałeś i oglądasz to po raz pierwszy to jest to dużym szokiem dla umysłu. W rezultacie chciałem zobaczyć te miejsca na własne oczy, podróżowałem do Egiptu, Meksyku, na Maltę, widziałem europejskie budowle mono lityczne. Interesowały mnie tajemnice tych budowli. W Egipcie, gdy robiłem zdjęcia w świątyni, po raz pierwszy spotkałem się z orbs. Wiesz, te energetyczne kule światła. Ludzie mówią, że to odbicie światła w kurzu, ale jeśli prze analizujesz ja i przyjrzysz się geometrycznym kształtom jakie przybierają na zdjęciach, jest to szokujące.

To zapoczątkowało u mnie myślenie na poziomie duchowym i uświadomiłem sobie, że przez 24 lata mojego życia interesowałem się światem materialnym. Szukałem więc informacji i odkryłem reiki. Znalazłem kochaną kobietę, która nastroiła mnie na poziom 2. Od tego czasu czuję cudowną energię życia, olśniewającą energię reiki. W zeszłym roku był moment w moim, życiu, w którym kompletnie złamałem stary tryb myślenia i zacząłem zwracać uwagę na kręgi w zbożu. Wiedziałem, że pokazują sie w Wiltshire (UK), na które przed kilkoma laty nie zwracałem uwagi. W przed dzień, po tym jak zdecydowałem z moim kolegą obejrzeć krąg, bazowaliśmy w West Yorkshire, Leeds, zajrzałem na stronę o kręgach aby dowiedzieć się gdzie dokładnie się znajdują. Zauważyłem, że odnaleziono nowy krąg w zbożu. Byłem naprawdę zdumiony gdyż ten nowy krąg pokazał się około 2 mil od miejsca gdzie mieszkam. Był to pierwszy raz gdy krąg pokazał się w West Yorkshire, jakieś 200 mil dalej gdzie normalnie się pojawiają. Zadzwoniłem do kolegi i pojechaliśmy razem to zobaczyć. Gdy weszliśmy w ten krąg energia kręgu była imponująca. Gdy tam stałem myślałem tylko o jednym. Noc przed wyjazdem do Wiltshire krąg pojawia się właśnie tu. Czułem, że ten krąg mi mówił, że dobrze robię wybierając się do Wiltshire. Wiesz, jak zsynchronizowane wydarzenie, jakby to była pełna manifestacja kręgu tuż obok mnie tym bardziej, że nie było ich tam w przeszłości, było to niesamowite.

W sobotę pojechaliśmy do Wiltshire, okolice Stonehenge, odwiedziliśmy kilka kręgów. Wieczorem zaszliśmy na wykład Daniela Pinchbecka, który zajmuje się tematyką 2012, praktykami szamańskimi, świadomością itp. Na tym spotkaniu były wykłady o kręgach w zborzu Michaela Glickmana. Zapytałem go dlaczego w przeddzień jak zdecydowaliśmy się na podróż do Wiltshire krąg pojawił się tuż obok nas, co to jest, o co chodzi? On bada kręgi od 20 lat i powiedział, że kiedy zaczynasz pokazywać prawdziwe zainteresowanie w tym temacie to tak jak dzwonisz do kogoś a ten ktoś właśnie o tobie myślał. Po tym jak taki badacz z 20 letnim doświadczeniem mówi ci coś takiego czujesz się oszołomiony. Następnego dnia pojechaliśmy do Glastonbury, był chyba 27.07.2007. Wypowiadał się tam David Shea (???), który twierdził, że jest nowym mesjaszem. Aż mnie zmarszczyło, nie myślałem, że kiedyś będę na takim spotkaniu gdzie ktoś nazywa się drugim Chrystusem. Było to bardzo szokujące, ci wszyscy ludzie tam, około 300, w ratuszu Glastonbury uniesieni w emocjach, płaczących, totalnie szalone. Bardzo dziwne wydarzenie.

Podobnie mówił Crane, o którym wcześniej wspominałeś, jego wypowiedzi kończyły się około historii elity pracującej przy utworzeniu tej rzeczy, Zion i olimpiady 2012. Ian to porównał do ukartowanej inwazji obcych. Wernrer von Broun na łożu śmierci powiedział, że ostatnia katastrofa, która uderzy w naszą planetę to będzie jakiś rodzaj obcej siły. Opuściłem te spotkanie, miałem burzę w mózgu. Po tym zaczęło się te dziwne pojawianie się liczby 1111. Aby przedstawić o co mi chodzi chcę pokazać kilka faktów gdyż jest to podstawą mojej pracy. Liczba 11, 1111 wydaje się pasować do wielu rzeczy. Przeważnie pierwszą rzeczą jest wszechświat sam w sobie. 11.08.1999 o 11:11 było pełne zaćmienie słońca widziane w europie. Jeśli przejdziesz dalej, do daty 21.12.2012 jest to ostatni dzień w kalendarzu majów, kończy się o godzinie 11:11. Wiec mamy tu efekt gdzie wszechświat przynosi te liczby w odniesieniu o świadomość. Kiedy popatrzysz w sensie astrologicznym, procesja Aquanox (???) i 26000 lat cyklu ziemi przechodzącej przez 12 znaków zodiaku mówi się, że wchodzimy w nową erę Wodnika, 11 znak zodiaku. Zagłębiając się patrząc na liczbę 21.12.2012, dodajemy te liczby czyli 2 1 1 2 2 0 1 2=11. Popatrz na słońce i cykle słoneczne trwające 11 lat. Można tak znajdować, jest tego więcej. Można się argumentować, że doszukuję się tych liczb, ale te liczby tam są, nie można temu zaprzeczyć. Po tym zaczyna się numerologia. Jeśli pomnożysz 1111*1111 otrzymasz 1234321, liczba którą można opisać w piramidę, tak samo jest z liczbą 11, 111, 1111, 11111 itd.

Patrząc na 11 w kodzie binarnym otrzymasz 3, trynity (trójca święta). 33 ci stopień masoński podzielony przez 3 daje 11. Najwyraźniej 11 nas nie opuszcza, więc przejdźmy do niedawnych wydarzeń. 11.09.2001. Uświadamiasz sobie, że budynki wyglądały jak 11 i 11.09 czyli 1 1 9=11. 11.09 był to 111 dzień przed końcem roku, pierwszy samolot, który uderzył to lot 11, cała liczba załogi na pokładzie to 11, stan Nowy York to 11 stan zapisany w konstytucji USA. Czas ataku to 11 lat przed 2012... Artykuł napisany przez Hose Agelas (???), który mówi o "nie czasie" (no time), pisał on, że w czasie 1992-2012 będzie nie czas majów (time of no time), czas , w którym świat będzie pogrążony w katastrofach, napięcie będzie wzrastało. Wiec ataki z 9 września były w tym czasie, 9 lat od 1992 i 11 lat od 2012. Wygląda to tak jakby atak był zsynchronizowany, tam gdzie powinien być. Zastanawiasz się czy 9/11 było nieuniknionym kosmicznym wydarzeniem... Dwie wierze były budowane od 1966 do 1977, 11 lat.

Zapomnij o tym na chwilę i pomyśl o 9/11 w historii. 11.09.1990 o 9:09 wieczorem, 11 lat przed 9/11, prezydent Georeg H.W. Bush dał pierwsze przemówienie o NWO na spotkaniu ONZ. 11.09.1941, 60 lat wcześniej, zaczęto budować pentagon. Widzisz jak 11 września powtarza się w historii, jak straszna wojenna maszyna ameryki. Jest coś co stało się jeszcze dawniej, mówi o tym książka napisana 1981 pod tytułem The Birth of Christ Recalculated (narodziny Chrystusa przeliczone). Autor, Ernest L Martin, uważa, że data narodzin Chrystusa to 11.09.0003 p.n.e. Masz tu więc następną datę. -Henrik - Myślę, że jest to kluczowy rejon gdzie potencjalnie widzimy tyle rzeczy zorientowanych wokół 9 i 11.

-Rik - Tak, definitywnie tak. Kiedy chodzi o inne ważne wydarzenia to widzimy NASA i Apollo 11. Na przykład w Wielkiej Brytanii, z pewnością na całym świecie, o godzinie 11, 11 dnia, 11 miesiąca obchodzimy dzień pamięci, w którym oddajemy hołd zmarłym w wojnach. Królowa i wiele innych ludzi bierze maki i kładzie je pod cenotafem. Cenotaf to nic innego jak obelisk. Więc dziwne zachowania i wydarzenia możemy zobaczyć wszędzie. Mówiąc o królowej i królestwie, więcej o tym później, ale zwróć uwagę na historię słowa korona (crown, royal crown). Słowo crown pochodzi od anglo-francuzkiego caroon, pochodzącego od łacińskiego corona. Rok, w którym to słowo (crown) zostało ustanowione to 1111. Nie możesz więc myśleć, że to tylko zbieg okoliczności. Na początku tak myślałem, aż doszło do mnie co to jest SZANSA. To tyle jeśli chodzi o podstawy liczby 11.

Henrik: Jest to interesujące, w pewnym stopniu jest to informacja, która chce wyjść na światło dzienne. Jak zawartość własnej świadomości ucząca nas jak rzeczy są ze sobą powiązane I myślę, że numerologia i tzw. zbieg okoliczności, synchronizacja perfekcyjnie pokazuje że wszystko jest ze sobą połączone. Myślę, że jest wiele poziomów, zaczynamy odkrywać coraz to więcej znaków i przypuszczam, że dotyczyło by to każdej rzeczy jeśli przyjrzeć się temu z bliska i poświęcić czas na dokładne przeanalizowanie. Rik: Mój punkt widzenia to umysł nad materią wszechświata. Wszystko pochodzi od świadomości, świadomość wytrąca materię i nie odwrotnie jak naukowcy próbują nam wmówić. Sposób w jaki sobie to tłumaczę i nie chce tu być surowy ale jeśli np. mężczyzna śpi i ma orgazm w środku nocy proces nie wykorzystuje żadnych fizycznych akcji tylko przychodzi z myśli. Jeśli się nad tym zastanowisz to ta myśl tworzy zdolność tworzenia życia. Teraz widzisz o co mi chodzi. To dla mnie jest dowód na umysł nad materię wszechświata, możesz tworzyć życie myślami. To znaczy, że wszystko na co patrzysz jest świadome. Na tym właśnie się opieram patrząc na jedenastki i związek z Pentagonem czy atakiem 9/11, katastrofa WTC itp., to mi wskazuje, że jest ktoś inny, ktoś kto próbuje porwać świadomość. Nie wiem co to jest ale przeczuwam, że coś porwało i używa 11 dla siebie, więcej o tym za chwilę.

Wróćmy jednak do olimpiady w 2012. Jeśli wymieszasz litery z logo olimpiady wyjdzie ci słowo ZION Jest duże piętno odnośnie tego słowa z niewiadomych powodów. Oczywiście Zion znaczy Nowy Jeruzalem. To mnie tknęło do poszukiwania, własnych badań. Chciałem się dowiedzieć czy można to jakoś udowodnić. Pierwsze na co trafiłem to wiersz Williama Blake, który w XVIII napisał wiersz pod tytułem Jeruzalem. Zaciekawiła mnie ostatnia zwrotka: I will not cease from Mental Fight, Nor shall my Sword sleep in my hand: Till we have built Jerusalem, In Englands green & pleasant Land W bitewnym niech nie padnę szale I niech w mym ręku miecz nie zaśnie, Aż zbudujemy Jeruzalem Tu, na angielskiej ziemi właśnie. William Blake miał powiązania z wolnomularzami (freemason), sławny za dzieło jak np, Urizen The Creator co jest jakby dużym obrazem twórcy z otwartym kompasem przypominającym piramidę, masońską piramidę jak ich symbolika itd.

Henrik: Czy ma to związek z Newtonem? Rik: Tak, można się tego doszukać. W każdym razie mamy wiersz od kogoś kto używa wiedzy ezoterycznej i mówi nam o zamiarach zbudowania Jeruzalem w zielonym & przyjemnym kraju Anglii. Jeśli mówimy o olimpiadzie 2012 wychodzi, że planowano to setki lat i mam wiele dowodów, które na to wskazują. Zagłębiając się w olimpiadę mamy video od Komisji Olimpijskiej. Było to video pokazujące projekt stadionu, zwariowany CGI (Computer-generated imagery-grafika komputerowa), nie wiem jak to nazwać, film akcji pokazujący jak będą budować stadion na olimpiadę w 2012.

Wszystko o czym mówił Ian (Ian Crane) czyli obcych, Dniu Niepodległości, statkach kosmicznych itp. jest zawarte w tym video. W 40 sekundzie widzimy cztery kominy wyglądające jak 1111 po tym są przedstawione najbardziej znaczące symbole jak statek kosmiczny z Dnia Niepodległości jako dach, małe UFA-a latające wokół londyńskiego oka czy też roboty chodzące po ulicach w kierunku stadionu. Dziwnie się to ogląda, znajdziecie to na moim blogu i na youtube. Czy ci się to podoba czy nie jest tam symbolika. Zacząłem się zastanawiać, gdzie to prowadzi? Czy to znaczy, że szykuje się jakieś znaczące wydarzenie na olimpiadzie 2012? Robili to wcześniej więc czemu nie tym razem. Skierowało mnie to do olimpiady 1972 w Monachium. Były to pierwsze wydarzenia odnośnie globalnego terroryzmu. Zaczęto wtedy mówić o światowym terroryzmie po raz pierwszy. Zabito wtedy 11 Izraelczyków, czyli mamy tu liczbę 11. Zabiła ich grupa o nazwie Black September (czarny wrzesień) czyli 9 miesiąc więc mamy tu 9/11. W tej olimpiadzie uczestniczyło 121 krajów co jest iloczynem 11*11. Więc mamy tu znaczące wydarzenie jeśli chodzi o światowy terroryzm.