Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MONIKA824567

buty dla dziecka za 20 zł

Polecane posty

Gość MONIKA824567

Mam pytanie syn ma buty które już go cisną a my mamy chwilowy problem z gotówką czy mogę kupić mu na max 2 miesiące takie tanie buty za około 20 zł czy nic mu się nie stanie?? zawsze kupowałam mu buty w bartku lub jakimś porządnym sklepie no ale teraz muszę utrzymać rodzinę za 500 zł do wypłaty i każdy grosz się dla mnie liczy

Gość kkjaiak.
no pewnie że możesz, ja nigdy nie kupowałam w bartku i nic złego stopom dzieci się nie stało.

Gość ,mldxk
nie możesz, okaleczysz dziecko na całe życie lepiej kup firmowe bartki uzywane na allegro

Gość buty dla dzi8ecka za 20 zł
Oczywiście ,że możesz wiele matek kupuje dziecku buty w tanich sklepach za 20 zł i nic im nie ma.A co do używanych butów to jest osiągniecie przez matke dna jak można kupić używane buty?? zeby się pochwalić ,że dziecko ma buty z nike czy bartka?? Podaje wam przykład znajoma ma syna co ma płasko-koślawe nogi i ona kupuje mu tylko w bartku lub daichmanie i co robi jak dziecko wyrośnie z butów?? Oczywiscie nie wyrzuca bo po co jak można na allegro sprzedać wystawia tanio i zawsze uda jej się sprzedać.A potem zdrowe dziecko dostaje takie buty i krzywi sobie nózki bo but jest wyprofilowany przez tamte dziecko

Gość OPUiS
MONIKA824567 a Ty chodziłaś jako dziecko w butach z Bartka? Pewnie jak większość z nas w zwykłych, tanich i jeszcze po siostrze ;) Kupuj takie na jakie Cię stać.

pewnie ze tak. ja zawsze kupuje tanie. i sobie i dzieciom. bartek to tylko marka. za to płacisz bo niby za co wiecej.