Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

d膮br贸wka

Przyjaci贸艂ki

Polecane posty

Dziewczyny co wy na propozycj臋 grazki - ja ju偶 zapoznalam si臋 z now膮 stron膮? Gra偶ko prze艣lij jeszcze rewelacji, nutrii i olensji.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Znalazlam maila zTwoimi kwiatkami ;P Sama przyznalas ze nie sa juz takie jak latem (choc nadal slicznie wygladaja ) ,no przyslalas je we wrzesniu ,wiec najlepsze juz za nimi . Czekam wiec na powtorke z rozrywki ;) Przy okazji mam pojecie jakie meble ogrodowe odretaurowywal Twoj maz z synem ,hehe. Slicznie u Ciebie .

Udost臋pnij ten post

Dobilismy setki kobitki ,hehe. Ja odpisalam grazce ze dostosuje sie do ogolu ,spoko . Tak tak ,ciekawe co na to reszta kobietek . Dabrowko dawno wlasnie nie robilam takiego ciasta ,oststnio snickers jakis ze 2-3 lata temu .A byl pyszny ,a im dluzej stal tym bardziej nam smakowal .Chyba go popelnie .Musz kupic mase karmelowa i malo troche mam orzechow ale reszte mam wiec spoko .

Udost臋pnij ten post

Witajcie kobiety D膮br贸wko przede wszystkim gratulacje, taki spadek wagi to co艣:) a kwiaty 艂膮cznie z balkonem to ja te偶 bym chcia艂a, naturalnie m贸wi臋 o zdj臋ciach Mon to ciasto wygl膮da bardzo apetycznie , spr贸buj je zrobi膰, co do pomara艅czek to s膮 bardzo biedne osoby, kt贸rych zalewa 偶贸艂膰 i nie maj膮 upustu wi臋c wy偶ywaj膮 si臋 gdzie si臋 da, najwi臋ksz膮 dla nich kar膮 to brak reakcji, czyli tak jak Ty m贸wisz trzeba je olewa膰, co do syna to p贸ki nie osi膮gnie wieku gdzie ju偶 rozr贸偶ni co dobre a co z艂e i jak si臋 ochroni膰 przed tym to mo偶esz mie膰 jeszcze przeboje, najgorzej jest z dzie膰mi kt贸re ulegaj膮 wp艂ywowi innych Gra偶ko rozwi膮za艂 si臋 worek z propozycjami pracy a Ty kochanie do banku nie wr贸ci艂aby艣, tu masz wi臋cej ruchu tam siedzenia, co do Twojej propozycji ja dostosuje si臋, niech dziewczyny podejm膮 decyzj臋 Szykuj臋 si臋 do wyj艣cia do mojej Weroniki ciekawa jestem co dzisiaj wymy艣li Mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

No prze艣l臋 wam , przesl臋 ale w pe艂ni lata - niech si臋 te male艅stwa rozrosna i kwiat贸w nawypuszczaj膮, bo na razie s膮 zielone z p膮kami. Staram si臋 Mon, staram, aby by艂o przyjemnie... A moi ju偶 sobie lec膮 nad Tarnowem.... S艂uchajcie, to ja proponuj臋, aby jeszcze tu pozostac i zobaczymy jak dalej sprawa z pomara艅czami b臋dzie si臋 przedstawia艂a. W sumie du偶o nas nie m臋cz膮 a tam to te偶 w膮tek widoczny dla wszystkich.

Udost臋pnij ten post

nooo, wyl膮dowali szcz臋艣liwie i przed czasem to i mi ul偶y艂o, uff. Zaraz id臋 je艣膰 sa艂at臋, bo juz mi w brzuchu burczy.

Udost臋pnij ten post

Rany 艂eb mnie boli jak diabli, ju偶 drugi nurofen wzielam no to ok dziewczyny to narazie tutaj zostajemy musze po pracy leciec na zakupy, cos do ubrania kupic, ale nei mam pomyslu , chyba biala bluzka i spodnica , myslalam o princesce , ale nie mam pojecia czy moje rozmiary b臋d膮

Udost臋pnij ten post

Pewnie znowu b臋dzie pada膰 i odczuwasz zmiany ci艣nienia. Tak dzisiaj pieknie by艂o, niebo b艂臋kitne ale ju偶 widz臋 chmury i pewnie jak wr贸c臋 z pracy to b臋dzie deszcz tak jak wczoraj i na weekend tez pewnie b臋dzie a jak wr贸cimy do pracy to b臋dzie s艂o艅ce..wrrrr. gra偶ko a na jak膮艣 okazj臋 te ciuchy czy tak sobie?

Udost臋pnij ten post

No i gdzie Wy sie podzialy? Dabrowko no to poczekam na kwiatki w pelnej krasie .Rodzice juz wyladowali ,co?? I jakie wrazenia .Napewno sa brazowi niezle .Ach jak im zazdroszcze ... U nas pogoda sie poprawila ,wieje troche ale jest i slonce wiec po wyskoczeniu na zakupy do marketu i przy okazji oddalam moj a stara lawe i stojak na plyty i dvd do charity shop podjelam decyzje ze trzeba autko odkurzyc ,maz zobowiazal sie je umyc i wypucowac tip top w jakis weekend ,blizej nieokreslona data ,a ja juz patrzec nie moge i odkurzylam go dzis a on moze zrobic generalne sprzatanie kiedy mu sie zachce . Zajadam chlebek z makrela wedzona i zaraz mykam z sunia na spacer .

Udost臋pnij ten post

No wiecie ze nie widzialam tych postow ,i oststni jaki byl ten dabrowki ze rodzice nad Tarnowem leca ... No co sie robi . A grazka to chyba na te targi ciuchy chce o ile dobrze pamietam .

Udost臋pnij ten post

Tesso ciasto zrobie ,juz wszystko zakupione co mi brakowalo ;)

Udost臋pnij ten post

co艣 偶re te posty, ja na Targi musz臋 cos kupic, lece jeszcze cos zalatawic slubowego i cos tam kupie, nie chcem ale muszem:P Dobrze ze lot sie udal, teraz twoja mam Dabrowko bedzie czesciej latac:D

Udost臋pnij ten post

A co tu sie stalo????????? Tez macie taka dziwna kafeterie?????????? Ja dzis do pracy sie zrywam ,wiec bede po poludniu dopiero . Teraz z Coco na spacer lece . Milego dnia . Paaaa

Udost臋pnij ten post

Wlasnie widze ze akapitow dalej nie ma . Czytalyscie maila od rewelacji?? Moze by sie ;przerzucic jednak gdzie indziej?

Udost臋pnij ten post

Ojej jaka nowa szata naszej kafeterii, woooooooooow!!! Jeszcze nie czyta艂am maila od rewelacji, bo piln膮 prac臋 musia艂am zrobi膰. Tak, rodzice bardzo zadowoleni ale jeszcze ich nie widzia艂am tylko rozmawia艂am przez telefon. B臋d臋 u nas w sobot臋 i przynie艣膰 maj膮 zdj臋cia to poogl膮damy i podziel膮 si臋 wra偶eniami. Tak jak wczoraj wykraka艂am - lewo przysz艂am do domu i zrobi艂am obiad jak si臋 rozpada艂o i przesz艂a znowu burza...no i z kijk贸w nici :( Na razie ko艅ca przelotnych opad贸w nie wida膰, ehhhh.

Udost臋pnij ten post

Jestem za propozycj膮 rewelacji. Skoro mo偶emy miec w膮tek tylko dla nas to ja jestem za! Rewelacjo......jak tam jest pi臋knie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Acha i sugerowa艂abym aby to rewelacja go nam za艂o偶y艂a i zabezpieczy艂a a my si臋 zalogujemy. Rewelacjo ty wiesz co i jak na tym forum, wi臋c je艣li by艂aby艣 taka dobra....oczywi艣cie jak reszta dziewczyn na to te偶 przystanie. Plusem jest te偶 wstawianie zdj臋膰 - dla mnie super!

Udost臋pnij ten post

Rany, jaka dziwna kafeteria.Chyba faktycznie trzeba sie stad ewakuowac. Ja juz prawie obrobiona z Targami, zaklepane wszystko, tylko jeszcze po poludniu bedziemy wszystko ustawiac, ja lece jeszcze do fryzjera troche sie odswiezyc. A jutro po poludniu bede njszczesliwszym czlowiekiem na ziemi

Udost臋pnij ten post

A ja jutro b臋d臋 najbardziej zarobionym cz艂owiekiem po po艂udniu : sprz膮tanie, ciasto, przygotowanie urodzino-imienin na sobot臋 i jeszcze okna chc臋 przetrze膰 w salonie, bo po deszczu 偶贸艂te py艂ki mi je oblepi艂y jak wszystko inne zreszt膮. Mieszkam blisko lasu i co roku jak kwitn膮 sosny i 艣wierki to py艂ki s膮 wsz臋dzie, w cha艂upie te偶.

Udost臋pnij ten post

No tak Dabrowko, przygotowanie imprezy to sporo wymaga wysilkow, ja tez bede musial chat臋 ogarna膰 bo teraz przychodze pozno , dzieci cos zrobia a to nie do konca posprzatane, a jeszcze obiad musze robic no i codziennie jeszcze w domu pracuje, byle do d艂ugiego weekendu. Ciagle nie wiem co z ta wycieczka mojego syna, wczoraj znowu dzwonila nauczycielka, ze nikogo nie znalazla i dalej sie upiera , 偶e ja mam cos jeszcze dop艂aci膰 mimo tych 250 z艂 , kt贸re zap膮艂ci艂am. Rozmawia艂am z rzecznikiem praw konsumenta, ktory uwa偶a 偶e umowy nie spisywa艂am, wi臋c mam napisa膰 pismo do dyrekcji szko艂y 偶e nie zgadzam si臋 na obarczanie mnie kosztami.

Udost臋pnij ten post

A w 偶yciu ju偶 bym nie zap艂aci艂a! Szkoda te偶 tych pieni臋dzy co ju偶 zap艂aci艂a艣, przecie偶 to nie ma艂a kwota i tak j膮 odpu艣ci膰 to jak wyrzuci膰 w kosz r贸wnie dobrze.

Udost臋pnij ten post

Juz jestem . W pracy spoko ,ciesze sie ze wczoraj to ciasto upieklam i zlozylam to dzis tylko chlebek musze urobic i niech rosnie na wieczorny wypiek . No i oczywiscie sunia czeka na spacer a tu caly dzien pogoda w kratke ,chwila slonca i przejasnienie a za chwile ni z tego ni z owego grad !!! I tak od rana do teraz . Rano zmoklysmy z Coco i czuje ze znow nam dupska zmoczy ,gdzie to lato ja sie pytam????????!! Swoja droga to Tessa nam przepadla ,pisala na maila ze nie moze sie zalogowac .Tesso czekamy .

Udost臋pnij ten post

Juz jestem . W pracy spoko ,ciesze sie ze wczoraj to ciasto upieklam i zlozylam to dzis tylko chlebek musze urobic i niech rosnie na wieczorny wypiek . No i oczywiscie sunia czeka na spacer a tu caly dzien pogoda w kratke ,chwila slonca i przejasnienie a za chwile ni z tego ni z owego grad !!! I tak od rana do teraz . Rano zmoklysmy z Coco i czuje ze znow nam dupska zmoczy ,gdzie to lato ja sie pytam????????!! Swoja droga to Tessa nam przepadla ,pisala na maila ze nie moze sie zalogowac .Tesso czekamy .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 podczytywaczka i sympatyczka
Hello. Rany, dziewczyny, zosta艅cie - uwielbiam Was czyta膰 (pewnie nie ja jedna) :-)) Pami臋tam Was z innego topicu, kawa艂 historii by艂 tam, kawa艂 jest i tu. Co par臋 dni szukam tego topiku i czytam, i g臋ba mi si臋 nie przestaje u艣miecha膰, szkoda by by艂o, gdyby WAs nie by艂o :-( pozdr贸wki

Udost臋pnij ten post

Hello Jestem ju偶 jako 4 D膮br贸wko to jutro b臋dziesz mia艂a pracy bez liku, a czy nie mo偶esz za艂atwi膰 sobie kogo艣 do pomocy m贸j Ty biedny pracusiu, b臋d臋 trzyma艂a kciuki aby Ci si臋 wszystko dobrze u艂o偶y艂o, ale znaj膮c Ciebie i Twoj膮 organizacj臋 to b臋dzie wszystko na medal Grazko ta Twoja impreza jutro to pierwsza organizowana z takim rozmachem czy ju偶 kiedy艣 co艣 podobnego organizowa艂a艣, mam nadziej臋, 偶e wszystko p贸jdzie dobrze, trzymam kciuki Mon to tylko my nic nie organizujemy, cho膰 Ty organizujesz wypieki na weekend dla swoich ch艂opc贸w, a kiedy planujesz dalsze zakupy, my艣l臋, 偶e zrobisz zdj臋cia swojego ogrodu i te偶 nam wy艣lesz, nie b臋dziesz taka Rewelacja inni to sw贸j urlop sp臋dzaj膮 na le偶aku nad basenem a Ty kochana sp臋dzasz go w takich cudnych plenerach Dziewczyny a ja dzisiaj pr贸bowa艂am pakowa膰 si臋 ale taki le艅 mnie ogarn膮艂, taki brak zdecydowania co to zabra膰 z sob膮, tym bardziej, 偶e pogoda w Londku ma by膰 od 13-15 i deszcz Krzysiu zosta艂 wydelegowany z klasy do wype艂nienia Og贸lnopolskiego testu przyrodniczego i uzyska艂 tyle punkt贸w, 偶e dostanie nagrod臋, ale syn i synowa s膮 dumni, no oczywi艣cie ja te偶, 偶e mam takiego zdolnego wnuka U nas nie za ciekawa pogoda, pochmurno i tylko 11 stopni, zastanawiam si臋 jaka pogoda u Was dziewczyny bo na p贸艂nocy zawsze zimniej ni偶 u nas na po艂udniu Mi艂ego wieczoru Wam 偶ycz臋, pa.

Udost臋pnij ten post

Hej kochane ale sie szata zmien艂a hoho :) Ja jestem te偶 za, je艣li chcecie sie przenie艣膰, jak co艣 to tylko prosze wtedy o podanie na maila co i jak :) Dzi臋kuj臋 偶e jeste艣cie takie wyrozumia艂e na moje nieczeste pojawianie sie tutaj :) Czytam regulanie, ale czasami mnie cos odciagnie potem i zapominam napisac. U mnie jakos leci, 27 czyli w poniedzia艂ek mam egzamin jezykowy, jak nie zdam to nstepne podejscie w pazdzierniku ale wtedy pojde na wyzszy poziom, przyloze sie wiecej i juz, bo kazdy egzamin to koszt 500z艂, wiec szkoda by by艂o. W zesz艂ym tygodniu zacze艂am praktyki w aptece, na razie 2 dni w tygodniu a po 10 czerwca 4 dni. Ale chcia艂abym jeszcze co艣 pokominowac i isc na 2 dni do apteki i 2 dni w tyg do szko艂y (czy swietlicy we wakacje) bo1 dzien w tyg bedziemy mieli dalej spotkania z kursu. Pogoda niestety jest brzydka od poniedzialku, w weekend by艂o cieplutko, bylismy nawet na plazy w Oslo, wiece nie jest 藕le, poopala艂am sie troszke hihihhi, ale woda zimna ze szok ;) Co do diety to mam w艂asnie jakies za艂amaie, waga idzie w g贸re i nie wiem o co kaman, bo nie ob偶eram sie...wiem wiem ruch powinnam w艂aczyc, hmmmm...troche 膰wicze w domu, ale przyznaje sie bez bicia ze ma艂o, jak tylko nie bedzie padac ide w weekend na jakis szybki marsz :) Przeprasza ze nie odpisze do ka偶dej ale ide gotowac zupe :) maz wr贸ci ok 20 z pracy to zje :)) buziaki wam przesy艂am :*

Udost臋pnij ten post

Hej kochane ale sie szata zmien艂a hoho :) Ja jestem te偶 za, je艣li chcecie sie przenie艣膰, jak co艣 to tylko prosze wtedy o podanie na maila co i jak :) Dzi臋kuj臋 偶e jeste艣cie takie wyrozumia艂e na moje nieczeste pojawianie sie tutaj :) Czytam regulanie, ale czasami mnie cos odciagnie potem i zapominam napisac. U mnie jakos leci, 27 czyli w poniedzia艂ek mam egzamin jezykowy, jak nie zdam to nstepne podejscie w pazdzierniku ale wtedy pojde na wyzszy poziom, przyloze sie wiecej i juz, bo kazdy egzamin to koszt 500z艂, wiec szkoda by by艂o. W zesz艂ym tygodniu zacze艂am praktyki w aptece, na razie 2 dni w tygodniu a po 10 czerwca 4 dni. Ale chcia艂abym jeszcze co艣 pokominowac i isc na 2 dni do apteki i 2 dni w tyg do szko艂y (czy swietlicy we wakacje) bo1 dzien w tyg bedziemy mieli dalej spotkania z kursu. Pogoda niestety jest brzydka od poniedzialku, w weekend by艂o cieplutko, bylismy nawet na plazy w Oslo, wiece nie jest 藕le, poopala艂am sie troszke hihihhi, ale woda zimna ze szok ;) Co do diety to mam w艂asnie jakies za艂amaie, waga idzie w g贸re i nie wiem o co kaman, bo nie ob偶eram sie...wiem wiem ruch powinnam w艂aczyc, hmmmm...troche 膰wicze w domu, ale przyznaje sie bez bicia ze ma艂o, jak tylko nie bedzie padac ide w weekend na jakis szybki marsz :) Przeprasza ze nie odpisze do ka偶dej ale ide gotowac zupe :) maz wr贸ci ok 20 z pracy to zje :)) buziaki wam przesy艂am :*

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij ten post

Czesc Cisza tu dzis ,nikt kawy nie popija plotkujac albo uzalajac sie ?? No to ja zaczne ,a co .;) Pogoda...... leb urywa ,mysli mam takie pomieszne ze nie wiem jak sie nazywam po spacerze .Okropnie .No i kurtke zimowa wytargalam z szafy bo jest zimno ! A sandalki i inne wiosenno-letnie szmatki leza . Brak slow poprostu . Ciasto zmlodym wczoraj posmakowalismy ,mlody mowi ze smakuje jak snickers i byl zachwycony ,bardzo smaczne i delikatne .Nawet nie za slodkie .Dolna wartwe biszkopry po nasaczeniu przesmarowalam cieniutko dzemem morelowym.Pysznosci powiadam Wam ,a wyglada tez bardzo elegancko . Tesso 4 ciesze sie ze juz jestes ,w nowej odslonie .Wnuczek zdolna bestia ,gratuluje .Rodzice tez dumni bardzo ,no a jakze by moglo byc inaczej .Co do pogodyto wczoraj 5 stopni w dzien ,dzis poki co jest 8 stopni i wczorajszy grad zamienil sie na wiatr.Nie wiem co lepsze .I tak do d... i tak do d... Masz racje my nie jestesmy mega towarzysko -imprezowe .No trudno ,ale mozemy choc czuc sie w centrum akcji naszych zagonionych przyjaciolek .Albo poruszac sie nieznanymi szlakami z Rewelacja, dzieki jej pieknym zdjeciom .Jeju gdzie ona nie wlezie ,jak to mowia gdzie diabel nie moze ...;) Rewelacjo usciski ;) ;)] Grazko ja bym tez nie zaplacila za wycieczke ,a jeszcze bym szukala jak odzyskac kase ktora wplacilam .Tyle kasy ,no kurcze szkoda przeciez odpuscic . Powodzonka na targach ,napewno wszystko pojdzie jak z platka . Napisz jak bylo . Dabrowko no zapowiada sie pracowity dzien dla Ciebie .Znam temat pylkow i wiecznego sprzatania w domku pod lasem ,nasz domek na wsi jest zupelnie pod lasem ,a do tego tam dochodzi wieczny kurz i piasek .Szlag czlowieka trafia .Zwlaszcza teraz jak jade na urlop ,bo tu tego problemu nie ma na taka skale ,niemal wogole .Tutaj moja kudlata towarzyszka to glowny winowajca balaganu w moim domu .No coz Olensjo pieknie ,trzymam kciukasy w poniedzialek .Zdasz za pierwszym razem ,czuje to .Zdolna bestia z Ciebie ;) No i gratki ,praktyka w aptece ,fiu fiu .Pieknie . No to teraz musze z mezem pogadac sobie bo sie dobija na komorke .

Udost臋pnij ten post