Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Iza1508

Kraków, pierwsza ciąża-przygotowania do porodu i takie tam

Polecane posty

ja tez juz wymiekam. jeszcze mieszkam na 4 pietrze a to ost pietro wiec grzeje od dachu jak diabli i slonce wali mi prosto w okna. dobrze ze moj sie zlitowal nade mna i wiatrak mi kupil ostatnio

Ja mam kasetony na sufitach ( nie zrywałam po wcześniejszych właścicielach, za dużo zabawy) i w ziemie jest super bo trzyma ciepło, ale teraz jest okropnie. Mam dwa wentylatory jeden taki mały i zawsze ustawiam na siebie, przydaje się tez jak mi pala w mieszkaniu :D Chociaz ostatnio zaczęłam ich wyganiac starsznie mi przeszkadza dym.

Gość inka_1988
Widziałam te kocyki chyba w 5-10-15 weszłam kiedyś na wyprzedaż i uciekłam :) Ja należę do tych skromniejszych ludzi, których nie stać na takie bajery. Nie powiem kocyk może fajny dla dziecka bo te pluszowe wypustki mogą go interesować, żeby je ugniatać a kolory przyciągać wzrok ale nie mój gust i nie moja kieszeń. Jak bym miała wór pieniędzy to może kupowałabym takie bajery ale wolę kupić taniej a więcej i wiedzieć, że mi niczego nie braknie a dziecko zawsze będzie mieć czyste ciuszki.

Daj spokój ona ostatanio wymysliła, że kupi wózek skórzany biały dla dziecka, fotelik BMW do samochodu , mebelki zeszła z takich za 6 tys na 2 tys. Ja się czuje biedna normalnie, tylko w sumie się zastanawiam czy oan szpanuje czy jak , bo to małolata jest , wiec pewnie kase zarabia jej facet

Gość inka_1988
Jest w ogóle foteli BMW? Hehe nawet nie wiedziałam, nie powiem z fotelikiem zaszalałam kupiłam maxi cosi kupa kasy ale po wczorajszej akcji na drodze nie żałuję ani trochę. Ale niekupowałam go dla marki czy koloruy

Gość inka_1988
zmoczyłam sobie głowę pod kranem i aż czuje jak mi paruje jeszcze idę po lody do kuchni brzuszek tez schłodzę od środka :)

Podobno jest, ogólnie moim zdaniem to przesada. Jak dziecko jest małe to jest m obojętne w czym jeździ czy jakie ma ubranaka. Później zwraca na to uwagę , no ale się moge mylic

Ja tez zjadłam loda a teraz mnie nasżło na zupke chińska :( ugotuję sie jak ją zjem :D

angel masz racje, nie wszystko co drogie oznacza ze jest dobre i ladne. moja tesciowa pracowala kiedys u takiej babki, ona kupowala tylko rzeczy francuskich marek jakies mega drogie i wogole. a tak szczerze to ja bym w zyciu w czyms takim na ulice nie wyszla. a jak urodzila corke (a raczej jej ja wyjeli bo przeciez taka dama nie bedzie cierpiec) to malej zamawiala z zagranicy jakies komplety i chodzila z metkami na wierzchu do przedszkola zeby wszyscy widzilei ze to drogie bylo. a wcale piekne nie byly te ciuchy.

Wiesz ja na kasie nie śpię i nie zazdroszczę , brat Mojego ma hajsu jak lodu, a jak byście popatrzyli na Niego i jego Rodzinę to byście w życiu nie powiedziały. Fakt chodzą w firmówkach, ale tez poluja na promocjach, dom tez urządzony normalnie.

Gość inka_1988
Ja postawiłam na body i śpiochy - bo w tym dziecku najwygodniej. Mam kilka słodkich sukieneczek, jakieś spodenki, ogrodniczki, sweterki czy polarki ale są to ubranka z ciuszka więc za grosze to nie było mi kasy żal. Ale jak oglądałam w smykach czy innych tego typu ile takie coś kosztuje to się za głowę chwyciłam. Wiadomo jak ktoś chce niech kupuje, bo to wszystko takie słodkie jest ale trzeba mieć na to pieniądze. A ja podeszłam do tematu w ten sposób, że po co mam wydawać tyle kasy na markowe ciuchy dla dziecka, które tak szybko rośnie, że wszystko tylko kilka razy ubierze jak mogę również ładne, nie zniszczone ciuszki kupić w ciuszku.

Gość inka_1988
Przeglądnęłam wszystkie 3 zestawy i niektóre ciuszki w nich naprawdę są super.Nawet nie wiedziałam, że chłopca można tak fajnie ubrać :) Też będę mieć wózek tako, ale inny model jednak one wszystkie maja coś podobnego w sobie. Są duże ale maja ładne opływowe kształty.

Gość inka_1988
Asia a ty co z wózkiem wymyśliłaś? Dziewczyny a jak imiona dla dzieci? Ciekawe jak ma na imię malutka Izy :)

Ja te zestawy przykładowo wrzuciłam, wózek ktos mi polecił:) Jak mi zwina ten to będe podobnego szukać, na pewno ma być zielony :D

Gość inka_1988
Angel wybierz taki odcień zielonego, żeby nie był za jaskrawy, bo jak nie to się od much i innych insektów nie odgonisz. Czytałam wiele opinii jak się dziewczyny zachwycały super kolorystyką tako laretów, mocne, intensywne kolory a później był płacz bo muchy, pszczoły, wszystko leciało.

Gość inka_1988
Nie telewizyjnie, nie dziadkowo tylko tak normalnie :)

a ja z wozkiem dalej jestem w czarnej do**e ze tak brzydko powiem. dzwonilam do tej mrufki i dzisiaj chyba podjade zobaczyc na ten wozek co angel mi wyslala i te foteliki wezme jak cos chociaz na chwile zeby bylo w czym dzieci odebrac ze szpitala a pozniej kupie jakies porzadne. ja mam jakies negatywne nastawienie do tych wozkow wszystkich bo co sobie upatrze i jestem prawie zdecydowana to moj biegnie do swojej mamusi i sie chwali. no ok niech sie pochwali ale wiecznie jest pozniej jakies ale , ze to zle tamto niedobre itp. a pozniej siedzi i wyszukuje mi wozka jaki mam kupic. jej czas na kupno wozka sie niestety skonczyl. dlatego pojade tam i najwyzej jak mi spasuje wozek to powiem babce zeby mi do konca tyg potrzymala go, najwyzej jakas zaliczke zotawie, bo narazie czekamy na kase wiec i tak dzisiaj bysmy nie wzieli. a tesciowej nawet nie mowie ze jade bo jeszcze by chciala sie ze mna zabrac a tego bym nie przezyla :)

No , a wesrja pierwsza miała byc Grzegorz tak jak Mój :) No ale w sumie ja tego kolege tez lubiłam, oni starsznie zżyci byli no i w sumie miał 30 lat :(

a ja chce dac Milena Cecylia (cecyli po zmarlej babci mojego) a chlopczyk jeszcze sie zdecydowac nie mozemy. Wczoraj lezelismy i sie zastanawialismy i przewinelo sie pare imion takich jak Artur, Mieszko, Sylwester, Aleksander. Pewnie ktores z tych bedzie, bo tylko takie nam obojgu pasuja :) a na drugie bedzie Maksymilian, a tylko dlatego ze nie zgodzilam sie zeby na pierwsze tak mial a moj m sie strasznie upieral to pozwolilam mu tak na drugie dac :D