Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiel

dzisiej mamy katrolera, nie bendzie nas

Polecane posty

Witam, dzisiej na nie bendzie bo katrol u nas je, bendo sie nad nami znencac psychicznie. Tzymajcie kcioki,jesli to pzerzyjemy to na wieczur wrucimy, a jesli nie to rzegnamy

Gość kjni
Będziemy myśleć i trzymać kciuki 👄

O damolka porac, bylo u nas kierownictwo I kotrze nam sprawdzali,kazali zaczonc spzintac I take tam. Mamy josz dosc, caly dzien na nogach, latanie pzy maciurach I udawanie, ze zawsze take jestesmy, ta robota to dno. Dajcie nam trochie kasiury, rzeby zaczonc godne rzycie mna bezrobociu

Rob wszystko żeby Cie zwolnili(nie Ty) dostaniesz wyprawkie i pół roku(czy tam rok)bezrobotnego-w ten czas pomyślisz o własnym biznesie🖐️bo szkoda zdrowia i nerwów jeszcze za tysiąc??smiech na sali:-0

Ja robie caly cza, ale nikt tego nie zauwarza, co mam zqadzwonic do firmy I sama na siebie naskarrzyc? Ratojcie!

Damo a to gdzie mozna wiencej zarobic czy ty se zartujesz se z nas ze mozna w mniesioncu wiencej niz tysiaka wycciongnoc to chiba juz bizmeseny

U nas z dziada na pradziada tyle sie zarabiia, a myn to I tak durzo zarabiamy bo czasami premnie mamy, w anszych rodzinach to majo nas za borrzujuw.

Fiel nigdy z nikogo nie żartuję-zapamiętaj to sobie raz na zawsze! Trudno cos poradzić gdy sie nie jest na miejscu osoby pytajacej-idz do domu i pogadaj na spokojnie z ...razem pomyslcie ,wiesz za i przeciw,przeciez marzyłaś o swoim biznesie-a kto nie ryzykuje ten niestety nie ma🖐️

I to bendzie moje moto rzyciowe, dzienkoje.