Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zulus

Może któraś poflirtuje?:)

Polecane posty

Z kolegi egzemplarz unikatowy, niepowtarzalny.... :P Jak stwierdził lekko wadliwy, uważam jednak, że do ogarnięcia :D :P :P

jeśli to nie był Twój mail to sory. Nie wiem może to Twoja żona że swojego maila wysłała mi chyba z 5 załączników ze zdjęciami. I że 20wiadomości jaki to z Ciebie zły mąż i kłamca.

wkońcu ktoś napisał coś zabawnego. Głosie a co Twoja Ci nie daje?? . Nadzieja matka głupich. Buhaha. Nie dla psa kiełbasa, za byle co się nie lapiemy. A swoją droga pozdrowienia dla żony i trójki małych dzieci. napewno kiedyś będą dumni z ojca.

malinkaa on chciał być przez chwilę w centrum zainteresowania, bo na co dzień ostrasza wyglądem i manierami. Dobra Northon masz swoje pięć minut, błyśnij czym masz błysnąć [w sensie wulgaryzmami] i spadaj! I życzę Ci zeby Ci żadna nie dała!!!

aha i jak będziesz te kozy ruchał to nie zapomnij im nóg do gumniaków wsadzić, bo uciekną jak zobaczą Twoją gębę :-P pozdr dla innych :-)

Ewka. Z tym się ZGODZĘ naprawdę odstrasza swoją morda nic dziwnego że żadna nie chce mu dać! :)

och weź Wypierdalaj. Po pierwsze nas nie widziałeś. Bynajmniej mnie. . Po drugie trzeba mieć czym ruchac! A Ty ta zapałka. Heh

Noorthon pojebało Ci się całkiem w głowie, pewnie od braku seksu, bo w skali od 1 do 10 to ja mam 12 i zachowujesz się jak wieprz, a mógłbyś przynajmniej udawać, że nim nie jesteś. I weź się odwal, bo żenujący jesteś, najpierw łazisz za mną na kaffe, o czym wszyscy wiedzą, jak świr ostatni, a teraz na psychę Ci siada totalnie? Bo co? Bo nie dały? ha ha, pewnie żona też nie daje :-P

Jesteś największą porażką tego forum! A poza tym co Ty sobie myślałeś, że damy? co to miało być Piękna i Bestia? :-P PORAŻKA!!! I odczep się w końcu ode mnie!!!

zabawne co? A podobno taka brzydka jestem. Skończ już Noorthon, całe kaffe wie jak było :-P I pa pa, arrivederci, bo znowu się przyczepisz do mnie. BEZ KOMENTARZA!!!