Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakowita Sandra

Zgwałcone są sobie winne. W 60% przypadków. Czyli w większości

Polecane posty

Gość wwrrr
Oczywiscie, ze sa kobiety wrabiajace faceta w gwalt. I takie, ktore nie chca, ale nie powiedza, a potem skarza sie, ze zgwalcil. Ale autorka mowi o kobietach zgwalconych, a nie wrabiajacych oszustkach. Lady Love jest glupia ges, ktora przyznaje facetom wiecej praw niz kobietom.

sorry ale ja nie jestem taka glupia zeby machac dupskiem kolo nosa innemu facetowi, albo go podrywac w jakis taki sposob ktory moze odebrac jako dwuznaczny ok spadam stad, powiedzialam jedne sa winne same sobie inne nie zdania nie zmienie, za duzo kurw po ulicy chodzi nie mowiac o dyskach

Gość facet to nie
SLuchaj,. Moze mu krecic nawet tylkiem przed twarza dziewczyna moze faceta doprowadzic do wrzenia i zostawić go z erekcją , On moze co najwyzej popatrzec , ale nie moze jej zgwałcić .

lepiej uswiadomic kobiety ze dupe maja trzymac przy sobie jezeli nie chca czegos wiecej narazie

LL, być może zmienisz zdanie, gdy kiedyś na własnej skórze przekonasz się, że mentalność gwałciciela to nie tylko (a raczej - nie zawsze) chęć seksu i podążanie za atrakcyjnością, ale też i napawanie się cierpieniem ofiary...Nadążasz? :)

Gość rrrwww
generalnie kobieta może wszystko, facet nic:P a ja tam uważam, że dobrze tak głupim pindom.

Gość wwrrr
Dek@ - Lady nie zmieni zdania, bo do tego trzeba miec mozg, a u niej go brakuje. Pewnie jak kiedys dostanie po buzi od faceta, bo byla nieposluszna, to tez bedzie wypisywala na forach, ze kobieta powinna wiedziec, co jej wolno, a czego nie, inaczej sama sobie winna.

Gdyby autorka i lady wiedziały co to znaczy gwałt inaczej by mówiły dwie glupie dziewczynki gowno wiedzące i najwięcej gadające.

Gość mireczkowataa
o kurde, Lady Love to jakaś wieśniaczka, no w szoku jestem. A na taką światową się kreuje... Ja już się nie dziwię, że kobiety zgwałcone boją się isc na policję. Widać ciągle jest na gwałt społeczne przyzwolenie. Bo kusiła, bo tyłkiem kreciła. jak dla mnie ktoś, kto twierdzi, ze kobieta zgwałcona jest sama sobie winna bo "kusi" jest dnem. Kropka. Cieszę się, że na takiego zboczeńca nigdy nie trafiłam- a za młodu wiele razy całowałam się na dyskotekach :)

Gość facet to nie
normalny facet wie kiedy kobiecie chodzi tylko o kokietowanie , a kiedy chodzi jej o łózko

wwrrr - Jak to się mówi...zaścianek?

Gość wwrrr
Mireczkowata - w celu lamania krzywdzacych stereotypow zaswiadczam, ze policja w przypadku ofiar gwaltu zachowuje sie bardzo w porzadku. Nie moge zagwarantowac, ze zawsze, ale na pewno w przypadku, ktory znam.

Jak widać damska solidarność naprawdę nie istnieje. Kobieta zostanie zgwałcona, powie koleżance pokroju LL a ta jej powie- i dobrze Ci tak, sama pewnie go prowokowałaś.

Gość facet to nie
mnostwo kobiet na ulicach chiodzi w mini .. ,ale to nie ma nic wspołnego z łozkiem

Gwałciciele i pedofile powinni być kastrowani!!! Żaden facet nie ma prawa gwałcić kobiety nawet gdy ta chodzi nago ! A facet który sie dopuści takiego czynu nie jest normalny i nie ma nadczym tu dyskutować! To jest tak oczywiste jak to że woda jest mokra!

Gość ja piernicze.....
a w przypadkach gdzie są gwałcone 12czy 14-latki to co tez ich wina bo się tego prosiły??? masakra ale niektórzy to mają nasrane w głowach

Właśnie, Jaqueline przywołała temat, który najbardziej mnie niepokoi - faceci w takich przypadkach (i innych) tworzą zwartą grupę, myślą jak jeden organizm - a kobiety są w rozsypce, zawsze znajdzie się taka, która będzie chciała zniszczyć inne/inną, jedne pójdą za nią, pozostałe zostaną przy ofierze - ale grupa będzie słabsza.

Gość wwrrr
Pewnie te 12latki zasluzylyby na miano 40% niewinnych. Ale te starsze,ktore w piekny wiosenny dzien (wieczor) weszly do parku o 20.30? Albo zima chodzily po miescie o 18? Glupie baby, same sobie winne. Wstyd mi za niektore kobiety.

Gość mireczkowataa
wrrr- mam nadzieję, że coś się zmieniło. Bo ja pamiętam jak znajoma mojej mamy przez to przechodziła- KOSZMAR! Jagueline- o przepraszam! Ja uznaję solidarnośc jajników :) Ale tylko wtedy kiedy ma to sens- głupoty nie cierpię!

a wy dalej swoje, nie zrozumialyscie chyba o czym ja mowie nie mam na mysli mini, czy dekoldow nikomu tez nie powiedzialam: dobrze ci tak! kobiety poprostu czasem same nie wiedza czego chca, ponizaja sie, daja przyzwolenie a pozniej placz i rozpacz rozumiem te ktore w niczym nie zawinily, tylko napadl je jakis zboczeniec i sie stalo -tak, to jest gwalt 100% z winy faceta ok nie czytam juz wiecej, bo widze ze jajniki Wam w glowach poprzewracaly

Gość wwrrr
Dek@ - trzeba wiedziec, z kim rozmawiac na takie tematy. A 'madrosci' z for przesiewac przez geste sito. Ale prawda, skrzywdzonej dziewczynie trudniej ocenic sytuacje i sie zdystansowac, a takie wypowiedzi jak lady love moga mocno dowalic.

do autora.....myślisz ze tylko ładne seksowne i młode dziewczyny sa gwałcone? Mylisz sie. Historia Z życia Kobieta lat około 42. Lekko chora umysłowo gwałcona przez troche starszego brata. Nie myśl sobie ze miziała sie do niego. Czternastolatka z lekką nadwagą zwabiona do meliny i zgwałcona przez kolegów swojego wujka. Mogła bym wypisywać wiele innych przykładów. Poczytaj poszukaj a zobaczysz że to nie jest problem tylko ładnych dziewczyn.

W lecie mamy chodzić w długich spodniach i golfach i broń Boże wychodzić w stroju dwuczęściowym na plażę! Dziewczęta proszę pamiętać zero szpilek i makijażu! Nie bądźmy dziwkami a fe

Chce dodać jeszcze ze więcej spraw z jakimi sie spotkałam tyczyło sie właśnie takich przypadków jak wyżej opisałam.

Gość wwrrr
Mireczkowata - z tego, co wiem, a wiem co nieco (dlatego tez mnie ponosi, jak czytam wypociny takiej lady love), policja, mimo, ze srednio skuteczna (przy znikomych informacjach, trzeba przyznac), zachowywala sie w porzadku. Oczywiscie, zeznawanie itd to koszmar i tak, ale z uwagi na sytuacje, nie zachowanie policji. I tez musze przyznac, ze w przypadku ktory znam chodzilo o dziewczyne umiarkowanie atrakcyjna, w dzinsach i plaszczu, bez szpilek nawet.

wwrrr - kolejna wypowiedź L. przekonuje mnie, że coś z nią definitywnie jest nie tak - to chyba ten typ, który stwierdza, że nie da się zgwałcić prostytutki, jeśli ta powiedziała NIE.

Niejednokrotnie kokietowalam faceta ale to nie daje mu prawa do tego by mnie gwałcic, sory

Gość mireczkowataa
boskie zdanie- kobiety czasem same nie wiedzą, czego chcą :):) To taki gwałciciel może im "pomóc" zrozumieć, prawda? Lady Love musi mieć niezłego faceta:)

Gość wiem coś o tym...
ja zostałam zgwałcona w wieku 12 lat przez znajomego koleżanki(też znałam go ok 2 lat) on miał jakoś ok 20lat i po wszystkim twierdził ,że miał do tego prawo bo zawsze byłam dla niego miła wygląda na to ,że można gwałcić wszystkie kobiety/dziewczyny ,które są miłe lub sie uśmiechają

Słyszało się wiele historii że mąż gwałcil własną żonę teraz pytanie do LL twoim zdaniem miał do tego prawo?