Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakowita Sandra

Zgwałcone są sobie winne. W 60% przypadków. Czyli w większości

Polecane posty

Gość wwrrr
Oczywiscie, ze mial, przeciez wczesniej sie przed nim rozbierala i loda mu robila. A do tego przysiegala milosc, a jemu sie milosci zachcialo.

a w dodatku polozyła sie z nim do łozka i byc moze, o zgrozo, w samej bieliznie :)

Pamiętajcie o OBOWIĄZKU MAŁŻEŃSKIM. :)

Gość wwrrr
Ale tez nie badzmy takie nieuczciwe. Jestem pewna, ze Lady Love przyznalaby kobiecie prawo rzucenia sie na faceta, jesli ten krecilby przed nia tylkiem i ja doprowadzil do wrzenia i zostawil.

Gość mmmorela
Taaaa kobiety są winne jasne. Chyba mylisz LL przygodny seks w dyskotece od prawdziwego gwałtu. Owszem zdarza się, że laska seksownie się ubierze (no na dyskotekę raczej nie chodzi się w płaszczu), wypije parę drinków, znajdzie faceta do tańczenia.....i za głupoty ląduje mu w łóżku. Potem kac moralny, wstyd przed plotkami i mówi, że gwałt. Ale gwałty nie zdarzają się przecież tylko na dyskotekach. Ten facet gonił Cie po lesie bo mu machałaś tyłkiem przed oczami? Raczej nie. Wykorzystał sytuację był silniejszy, wiedział że nie masz dokąd uciec, problemy z psychiką i gotowe nieszczęście. Sama to przeżyłaś a gadasz na kobiety. Autorze samo chodzenie w obcisłych ciuchach ciemną ulicą nie upoważnia kogoś do używania siły przeciwko słabszym. Tych facetów podnieca poniżenie, przemoc wobec kobiet to ich nakręca. Nie wina kobiety, ze maja zaburzenie psychiczne. Pedofile tez mówią, że dzieci ich prowokują. Podsumowując są niejasne sytuacje, kiedy słowo "gwałt" jest jakby na wyrost a są prawdziwe nieszczęścia kobiet, które leczą się latami i mają przekreślone życie.

wwrrr - problem w tym, że większość chłopów, z wyjątkiem tych z odrobiną przyzwoitości, nie miałoby nic przeciwko temu, żeby kobieta się sama na nich rzuciła. :O Chyba że byłaby to kobitka o urodzie A. Grodzkiej, wtedy atakowany mógłby zwątpić. :D

Gość mireczkowataa
wwrr- no coś Ty, kobieta "MA SIE SZANOWAĆ" i umieć "POWSTRZYMAĆ":) A jeśli chodzi o policję to ja myslę, że to zależy od wrażliwości policjanta- czyli czynnik ludzki. Po wypowiedziach LAdy Love widać wyraźnie, ze czasem może być z tym ciężko, niestety...

Gość wwrrr
Dek@ - i obronic, na co wiekszosc kobiet w starciu z przecietnym mezczyzna nie ma szans.

Ja niewiem gdzie autorka i LL wychodowaly sobie taka glupia opinię dotyczącą gwałtów. (dziwi mnie te 60% ciekawe gdzie przeprowadzała ankietę:))

Gość gfbhrthth
no po czesci racja ale tylko i wylacznie ejsli chodzi o te ktore prowokuja wygladem i sposobem bycia a w tych czasach neistety to ejst takich kurewskich wiele nasieni

Gość wwrrr
Mireczkowata - wszedzie zdarzaja sie gbury i podobni Lady Love, ale ogol mezczyzn na widok kobiety (pewnie zwlaszcza mlodej) ktorej ktos zrobil cos takiego, budza sie uczucia wspolczucia i gniewu wobec gwalciciela. W 'moim' przypadku taka kultura akurat nie popisal sie lekarz, ten pewnie byl z tych, co uwazaja, ze sama sobie winna.

Najgorsze jest tylko to, że takie tematy jak ten to jeden z wielu przykładów prowokacji i próby podświadomego oddziaływania na psychikę kobiet - nie przesadzam, potrafię rozpoznać tego typu wątki, a jest tego sporo na kafe.

Gość mmmorela
Jeśli ktoś prowokuje Cię swoim sposobem bycia i wyglądem do gwałtu czy zmuszania do seksu idź się leczyć człowieku póki kogoś nie skrzywdzisz. Nikt Ci nie każe przebywać w takim towarzystwie nawet na dyskotece. Znajdź sobie lepiej ubrane kobiety tak ciężko powiedzieć "sorry ale Twój styl bycia jest wulgarny i prowokujący i mi nie odpowiada" nie lepiej się gapić, stawiać drinki i ciągnąc do kibla.

Gość wwrrr
gfbhrthth - na przyklad jesli kobieta jest piekna i ma duzy biust, to prowokuje, prawda? Albo krotka spodnice i zgrabne nogi. Gdzie postawisz granice, co kobiecie wolno, a odkad mozna gwalcic?

bzdura, z tym prowokowaniem wygladem w sumie, bo dla kazdego granica będzie inna, jeden uzna, ze prowokowała bo miała cycki na wierzchu i goly tyłek, drugi bo miała mini, a trzeci, bo pokazała nogi do kolan i zalotnie rozpusciła wlosy

I znowu to samo... Że się zachowywała, że była w coś ubrana... To przecież należy jej się za to kara, no kurwa, popełnia wykroczenie po prostu. :O

Gość gfbhrthth
jesli ma wielki cyc to go nie wystawia tak ze cale cycki sa na wierzchu, jesli ma ladne nogi to nie ubiera spodnicy ze ledwo tylek zakrywa czy to takie trudne do pojecia?? wiekszosc neistety sie tak nosi WSZYSTKO NA WIERZCHU bez znaczenia od gabarytow a wystarczy odpowiednie dlugosci kiecek i bluzki i jest dobrze a to ze takie sie plaszcza dodatkowo przed facetami , flirtuja z byle kim, prowokuja to kolejna kwestia

mam dlugie zgrabne nogi i bedę je pokazywac, bo lubię czuc się atrakcyjnie, i nikt nie bedzie mi mówił , co mam ubrac a czego nie a co do flirtowania z facetami : równie dobrze moglabym powiedziec, ze ukradlam temu panu portfel, bo przeciez wczesniej sam postawił mi trzy drinki, to pewnie chcial mi dać wszystkie swoje pieniadze ciekawe czy w tym przypadku byscie oskarzali faceta, ze sobie winny bo postawil drinka :)

Gość mmmorela
A faceci siedzą i robią na drutach. Sami się pindrzycie na te imprezy, żeby jak to mówicie coś wyrwać. Odpowiada wam, że gadają, że flirtują a jak sami odpowiadacie. Niejednokrotnie nakręcacie sytuację sami i tyle. Takie argumenty są tak głupie, że szkoda gadać. Zresztą wielu tu piszących chyba nie do końca wie co to gwałt i usprawiedliwia przemoc krótka spódnicą ogarnijcie się!

Gość mireczkowataa
o matko, ludzie, kiedy Wy zrozumiecie, że facet, który gwałci to ZBOCZENIEC?? No kiedy?? Można powiedzieć o dziewczynie, ze jest głupia bo ma cycki na wierzchu, ale nie, ze jest winna gwałtu! Niektóre wypowiedzi autentycznie mnie przerażają! To kobieta wyznacza granice kontaktu cielesnego i jeśli mężczyzna ją przekroczy tylko i wyłącznie ON jest winien!

Gość macho banditaaaa
Niektorzy faceci juz sie gubia, bo trudno odroznic juz przecietna dziewczyne od prostytutki :D co 5 studentka jest prostytutka, nastolatki robia konkurencje dla dziwke bo robia full opcje za free, kurwia sie ze szkoda gadac.naladniejsze dziewczyny to głownie takie worki na sperme do dmuchania

Gość macho banditaaaa
zaraz odezwie sie jakas porzadna urazona prawda ktora boli, ale czym jest prawda przy swedzeniu krocza i robieniu loda obcemu kolesiowi za papierosy (mozecie sie smiac ale autentyczny fakt) nie wiem czy nasze matki były tak zepsute :D

macho banditaaaa zaraz odezwie sie jakas porzadna urazona prawda ktora boli, ale czym jest prawda przy swedzeniu krocza i robieniu loda obcemu kolesiowi za papierosy (mozecie sie smiac ale autentyczny fakt) nie wiem czy nasze matki były tak zepsute Jasne. Są tylko jeszcze ci, którzy płacą, dają te papierosy i wykorzystują sytuację. No, kto to jest? :)

Gość wwrrr
No tym autentycznym faktem zamknales nam wszystkim buzie.

wystarczy jesli bedzie odróznial słowo 'nie' od pozostałych dzwieków artykulowanych i nie powiniem juz miec problemu :)

Gość mireczkowataa
a mnie uczyli, że fakt jest zawsze autentyczny :) jeśli robią to dobrowolnie to jaki problem- tylko korzystaj z ich głupoty. Ale jeśli chcą Ci za te fajki zrobić loda a nie chcą, zebyś je przeleciał to chyba rozumiesz słowo mówione, co?

co za bzdury? jak można mówić że kobiety które wyzywająco się ubierają i wracają po zmroku same proszą się o gwałt!? ja sama mieszkam "w ciemnej" uliczce bo włodarze mojego miasta postanowili nie stawiać na mojej ulicy ŻADNEJ lampy! Więc czy wracając wieczorem z pracy mam nie wracać do domu? Będę się tym samym prosić o gwałt? I co my rozumiemy jako wyzywające ubranie? spódniczkę ponad kolana? Każdy ma prawo ubierać się tak jak się komu podoba, może taka dziewczyna wracać bardzo skąpo ubrana a NIKT nie ma prawa jej tknąć jeśli sama nie wyrazi na to JEDNOZNACZNEJ zgody. Czasem przekleństwem kobiet jest uroda czy z tego powodu że są ładne mają być gwałcone? Dla potencjalnego gwałciciela prowokacją może być sam fakt że ofiara jest kobietą i to już wystarczy żeby ją zmusić do seksu.

Gość macho banditaaaa
ci co korzystaja z takich idiotek tez nie sa wspaniali, ale jest powiedzenie jak suka nie da to pies nie wezmie, a powaznie myslisz ze kochanka ktora nadstawia tylka zonatemu facetowi przejmuje sie zdradzana zona, czy stęka w błogostanie bo ja przepycha, mocne slowa ale dobitne, wiec i ty nie bron takich tanich kurewek jesli do nich nie nalezysz, nawet juz bracia figo fagot z kalibeer 200 volt nagrali o tym płyte, o tym szanowaniu sie kobiet

Gość macho banditaaaa
dodatkowo jesli taki facet nie wystawi sprzetu do obciagania, to wyjdzie na frajera przed znajomymi, kurestwo jest teraz w cenie niestety, a dziewictwo to wstyd :D jeszcze nigdy tak nie było

Gość wuwuzele
P