Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakowita Sandra

Zgwałcone są sobie winne. W 60% przypadków. Czyli w większości

Polecane posty

Gość jak ja nie znoszę....
"facet, zonaty, dzieciaty, szukający okazji" No może nie całe fakt ale nic go jak widać z cytatu nie powstrzymuje. To on jest chory i tyle.

Gość macho banditaaaa
Lady Love? stalych ruchaczy? sory za brak szacunku do kobiet, ale go straciłem jak sie na was poznałem :D

Gość wuwuzele
"No może nie całe fakt ale nic go jak widać z cytatu nie powstrzymuje. To on jest chory i tyle." Szkoda, że jego zona tej choroby nie dostrzega.

Gość macho banditaaaa
a cenie tylko kobietety ktore na to zasluguja w pełni tego slowa okazalosci

nie pisalam o starych ruchaczach :D hehe Milego Wieczoru, tym wrednym pizdom rowniez ;)

Gość przyznaj sie
ile lodów narobiłas w kiblach . Lady na dyskotekach .

Gość kilka słów prawdy....
Masz prawo czegoś nie lubić. Masz prawo nie jeść jak nie masz ochoty. Ale nie złość się na chłopaka w każdej sytuacji można kulturalnie powiedzieć nie. Po prostu wyszłaś na wyniosłą dziewczynę, która gardzi prostym posiłkiem i nie docenia wysiłków matki ani smaku chłopaka. Na dodatek zepsułaś mu obiad, który pewnie ze smakiem by zjadł gdyby nie Twoja w sumie niepotrzebna uwaga i porównanie dwóch domów po co to było? Nie chciałaś się odgryźć czasem, że nie dostałaś tego co lubisz pod nosek czy co? Po co to powiedziałaś?

Gość byl pare dni temu podobny tema
kilka słów prawdy..pomylilas watek

Gość sandra masz racje
ja mam znajomego który mi opowiadał jak z dizwicy zrobił kurve dziewczyna nie smiała dziewica mój kolega 30letni kurwiarz który hoooja na smietniku znalazł tak zakręcił jej w głowie ze spełniała jego wszystkie zachcianki a głównie jedną kazał jej przebierac sie jak dziwka i chodzic w nocy po parku a on czaił sie gdzies za krzakiami w kominiarce napadał i gwałcił i ona na to wszystko się godziła!!! nie mam kontaktu juz z tym człowiekiem bo wydał mi sie obrzydliwym degeneratem.