Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakowita Sandra

Zgwałcone są sobie winne. W 60% przypadków. Czyli w większości

Polecane posty

Gość Smakowita Sandra

Ubieranie się jak najgorsza ulicznica, ocieranie się o faceta, łażenie samemu w ciemnych alejach - czy wy nie macie mózgu!? Potem wielkie zdziwienie jak zgwałci...

Gość Smakowita Sandra
Jestem dziewczyną. I wiem jak powinnam, a jak nie, zachowywać się.

Gość juan pablo segundo
20% zgwałconych kobiet maiło orgazm podczas tego aktu

Gość tu masz odp
Sandro nie masz o tym pojecia i bardzo dobrze. odrob matematyke i pomoz matce w domu

brawo! Smakowita Sandra Jestem dziewczyną. I wiem jak powinnam, a jak nie, zachowywać się. A kolory też już znasz? I tabliczke mnozenia? bo ty chyba masz 8 lat

Oczywiście, że jesteś dziewczyną. Oczywiście.

Gość Smakowita Sandra
Jestem swieta, nigdy nie wychodze po ciemnku, a jesli juz to ubieram habit zakonnicy...

troche maja moja znajoma tez mi sie zaliza ze zostala zgwalcona, szkoda tylko ze najpierw mu dupe podstawiala, loda zrobila, rozebrala sie, a pozniej placz bo on chcial seksu a ona w trakcie mowila ze NIE CHCE sa przypadki gdzie dziewczyny kobiety nie sa winne, ja tez mialam taka sytuacje - bylam wtedy jeszcze dzieckiem, w bialy dzien z kolezankami zbieralam w lesie maliny i jakis typek zapytal czy wiem gdzie jest taka i taka miejscowosc pozniej gonil nas po lesie z fiutem na wierzchu, gdyby nie pewna kobieta pewnie by nas dogonil i nawet nie chce myslec co by sie wtedy stalo

Gość Smakowita Sandra
Tak; wiedząc że na świecie jest tyle wariatów, zachowujcie się cały czas tak samo. DZIEWCZYNY SZANUJMY SIĘ!

Oczywiście, tylko że potem facet nie może się zdecydować : no bo co woli? Doopy na ulicy czy jednak habity? ZAWSZE będzie nie tak, nieważne jak się nagimnastykować.

Gość fthxth
to teraz powiedz skad te dane wzielas autorko odnosnie 60% ?

Gość cotamsiedzieje
poniekąd masz rację , ale faceci też zboczeni się zrobili?

A tak a'propos temate, dlaczego gwałcone dziewczyny to w większości szare golfy z okularkami na nosie?

Gość wwrrr
Lady Love - czyli kiedy dziewczyna raz sie z facetem przespi, on ma dozywotnie prawo robic z nia co ma ochote? Jestes obrzydliwa.

Gość tak to widze
możesz chodzić jak dziwka ubrana ale to nie upowaznia nikogo do gwałtu i zaden sad nie moze ci zazucic tego ,mozesz prowokowac ale dopuki nie dasz zgody na akt sex zawsze to jest gwałt nawet w relacji maz-zona

Gość mireczkowataa
idiotka, no naprawdę. A Ty Lady Love moze się zastanó co piszesz, bo czasem jak coś palniesz to nie wiadomo śmiać się, czy płakać! Nawet jeśli regularnie sypiam z facetem, a przyjdzie czas, ze powiem NIE, a on tego nie uszanuje to jest to gwałt!

Gość nie jak pokazuje
cycki to znaczy ze chce seksu .

sorry, ale jesli kobieta prowokuje w taki sposob to wina lezy po jej stronie pozatym kobiecie najlatwiej jest uwiezyc, i kazdego faceta moze postawic przed faktem dokonanym, nawet jesli sama sie pchala, cos jej sie nie spodobalo, pojdzie na policja i powie ze ten i ten ja zgwalcil komu uwieza? facetowi jezeli bedzie sie wypieral? nie sadze kobiety potrafia byc idiotyczne i glupie, do tego mega wredne nie chcesz seksu nie prowokuj

Gość rrrwww
O kurde Lady! Nie dość że ładna i ma fajne stópki, to jeszcze mądrze gada! W Stanach jest tak, że już po seksie możesz stwierdzić, że jednak tego seksu nie chcesz i że to był gwałt.

LL, zmieniłam o Tobie zdanie. :) Na złe.

Ginekolog podczas badania bardzo łatwo stwierdzi czy kobieta została zgwałcona. Także patent że bzykali się a potem ona pójdzie na policję i powie że ją zgwałcił nie wypali. W cipce zostają obrażenia od gwałtu, otarcia, stłuczenia- jakich nie ma podczas normalnego seksu.

no ale o co chodzi, facet tez moze sie czuc poszkodowany, on troche inaczej mysli, jeden nie bedzie potrafil sie powstrzymac drugi tak jezeli mu laska gola dupa bedzie krecic przed nosem, zrobi mu dobrze, obmaca tu i tam - cos takiego to gra na uczuciach drugiej osoby nie kazdy wytrzyma takie napiecie, pozniej to oczywiscie kobieta poszkodowana a facet winny ja sie pytam po co takie gierki? no po co?

Gość rrrwww
.Jane - temat jest inny. Przykłady Lady to też inny kaliber

Gość facet to nie
zwierze .!! Jak widzi wypięty tyłek to nie kieruje sie instynktem zeby wsadzić do dziury .

LL, to może w takim razie w pierwszej kolejności trzeba by uświadamiać facetów, że jeśli kobieta coś robi, że jeśli coś ma na sobie, że blablabla to NIEKONIECZNIE OZNACZA PRZYZWOLENIA?

Gość mireczkowataa
Lady Love- co Ty za przeproszeniem pieprzysz???Że facet nie będzie się mógł powstrzymać?? Co on zwierze jest??? Można powiedzieć, ze kobieta, która prowokuje jest niemądra, ale ze jest winna gwałtu?? Wiesz jaki facet nie będzie sie mógł powstrzymać?? ZBOCZENIEC!