Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smakowita Sandra

Zgwałcone są sobie winne. W 60% przypadków. Czyli w większości

Polecane posty

Gość wuwuzele
"Co ty gadasz za głupoty sam sobie przeczysz. Facet chce poniżyć kobietę, widzieć w jej oczach strach, zniszczyć jej życie jak myślisz kogo wybierze? Chętną, nadstawiającą się kobietę czy szarą myszką która przemyka ulica nieświadoma niczego? Weź się zastanów co piszesz" Tą chętną, bo ona połowę roboty odwali za gwałciciela, sama mu do łózka wskoczy.

Gość mireczkowataa
wuwuzele, ja nie wiem, czy Ty rżniesz głupa, czy serio piszesz... Kiedyś wypowiadał się psycholog co robić jeśli zboczeniec Cię napadnie- udawać uległą. Bo tego zboka nie podnieca Twój strój czy nagie piersi- jego podnieca Twój opór i to, że robi Ci krzywdę! Ci ludzie nie podniecaja się nagą kobietą.

Gość macho banditaaaa
Zboczency maja dzisiaj raj, przedtem gowniare umalownaa jak dziwka wyrzucili by z dyskoteki, zapytajcie rodzicow, dzisiaj nikogo to nie dziwi ze biegaja parkiecie wyuzdane dzieci z racji swojego wieku i kusza facetow, przyzwolenie na głupote?

Gość wwrrr
Wuwuzele nie ma pojecia o gwalcie w prawdziwym zyciu. i dobrze. A Glupie jestescie ma racje, z tym, ze nie wszystkie jestesmy glupie, wrecz sporo tu madrych kobiet sie wypowiada.

Gość wuwuzele
"wuwuzele, ja nie wiem, czy Ty rżniesz głupa, czy serio piszesz... Kiedyś wypowiadał się psycholog co robić jeśli zboczeniec Cię napadnie- udawać uległą. Bo tego zboka nie podnieca Twój strój czy nagie piersi- jego podnieca Twój opór i to, że robi Ci krzywdę! Ci ludzie nie podniecaja się nagą kobietą." Często jest tak, że ilu psychologów tyle opini, ja gdzieś czytałem, że większość kobiet zgwałconych to właśnie kobiety, które ubierają się wyuzdanie.

głupie z was baby i nie znacie życia typowy gwałciciel gwałci znajome kobiety - sąsiadki, dziewczyny na imprezach, znajome, liczy przy tym że ofiara nie powie nikomu bo sie będzie wstydzić i taki facet wcale nie jest brutalny, nie bije a po wszystkim jeszcze sobie żartuje inna grupa to gwałty z przypadku, wystarczy że znajdziesz się w nieodpowiedniej godzinie w nieodpowiednim miejscu, to może być nawet środek dnia i jakieś naćpane typy wciągną cię do samochodu a po 2 godzinach wyrzucą przy drodze - tez liczą że ofiara nie zgłosi gwałty na dyskotekach, w nocnych klubach, na imprezach w akademikach, na pijanych dziewczynach, często naćpanych, zaprawionych pigułkami gwałtu "gwałciciel" nie wybiera ofiary, działa z przypadku pod wpływem chcwili a wy macie w wyobraxni obraz zboczeńca seksualnego który ciemna noca poluje aby zaspokoić swe chore rządze i napala się na mini spódniczki spotkanych w metrze lasek idzie za nimi i wali melalowym prętem po głowie dokladnie, sa gwalty i gwalty, i niech mi ktos powie ze w niektorych przypadkach winy nie ponosi kobieta, ktora sama nad soba nie potrafi zapanowac!!!!

Gość wuwuzele
"Wuwuzele nie ma pojecia o gwalcie w prawdziwym zyciu. i dobrze. A Glupie jestescie ma racje, z tym, ze nie wszystkie jestesmy glupie, wrecz sporo tu madrych kobiet sie wypowiada." A ty masz???

Gość wwrrr
To nieprawda, wuwuzele, naprawde. Chyba, ze wiekszosc zgwalaconych w dyskotekach, wtedy tak.

Gość wwrrr
Niestety mam.

Gość wuwuzele
Nieprawda, prawda, ktoś kiedyś powiedział, ze prawda jest jak dupa, każdy ma swoją...

Gość wwrrr
Lady love, jesli to kobieta nie mogla nad soba zapanowac, to chyba oczywiste jest, ze nie mial miejsca gwalt, co?

Gość gupie jesteście
mnie się zdarzyło znac jednego gwalciciela, siedział za to w więzieniu ale za nim go wsadzili powiem wam jaki był: wysoki dobrze zbudowany i całkiem przystojny blondyn, towarzyski, miał dziewczynę, duzo kumpli, był taki normalny chociarz trochę na egoiste wyglądał i strzelał fochy swojej lasce, zanim go przymkneli za gwałt na kolezance to pewnie nie jedną zgwałcił, żadna nie doniosła bo sie wstydziły, typowy gwałciciel taki własnie jest, normalny facet, zonaty, dzieciaty, szukający okazji, wystarczy że wyczuje okazji i juz próbuje kombinować, czasem mu się uda czasem mu któraś da po gębie mocno i zrezygnuje a czasem pójdzie na całośc i trafi na taką która doniesie, wtedy go wsadza ale policja mówi że to co zgłaszane to tylko wierzchołek góry

Gość macho banditaaaa
byc moze jest tak, ze mloda dziewczyna nie zdaje sobie z tego sprawy, ze przyciaga uwage potencjalnych gwalcicieli, a nawet nie ich, wysyla sprzeczne informacje mezczyznom, bo jak mozna odbierac wyuzdana kobiete?

Gość sokoleko
wiekszosc gwalcicieli działą w nocy albo w lesie po krzakach tam gdzie nie ma ludzi czy w ciemnych alejkach , parkach. Gwałty w dzien w centrum miasta to bardzo rzadko sie zdarzają .

Gość wwrrr
Mireczkowata i Dek@ odpuscily troche, jak widac, i mialy racje. Tylko mnie sie jeszcze cisnienie podnosi, zwlaszcza jak czytam wypowiedzi jednej gwiazdeczki tu. Ale coz, im wiecej ludzi o gwalcie wypowiada sie z punktu widzenia teoretyka, tym lepiej. Poniekad.

Gość jak ja nie znoszę....
Sam jesteś głupi bo napisałeś, że to facet szuka okazji i jak ja wyczuje bierze co chce. Jest chory po prostu i kombinuje - szuka ofiary, którą łatwo można nastraszyć i zawstydzić i jara się ty to jest chore a tu w kółko o jakiś głupotach.

Gość wuwuzele
"Sam jesteś głupi bo napisałeś, że to facet szuka okazji i jak ja wyczuje bierze co chce. Jest chory po prostu i kombinuje - szuka ofiary, którą łatwo można nastraszyć i zawstydzić i jara się ty to jest chore a tu w kółko o jakiś głupotach." Zastraszyć mozna każdego w tym problem.

Gość sokoleko
zgadzam sie z tym ze gwalciciel ma na celu ponizyc kobiete .. Nie chodzi mu raczej o seks , a dominacje .

Gość macho banditaaaa
gowno prawda... do wiekszosci gwaltow nie dochodzi w ciemnych uliczkach :D gwałty bywaja w małzenskich lozkach, miedzy chłopakiem a dziewczyna ktorzy cos niby do siebie czuja itp. Gwałciciel zazwyczaj zna swoja ofiare, wiec bez piprzenia

nie o to mi chodzilo, ale ja juz na ten temat sie wypowiedzialam ktos tam pisal ze ginekolog pozna kobiete po gwalcie przeprowadzajac badania, tyle ze ktos zapomial o tym ze niektorzy lubia seks wyluzdany, ostry, nie daj Boze taki facet ( a znam taki przypadek ) zostawi taka dziewczyna a ta sie na mim zemsci i wymysli gwalt, facet posadzony jak nic w tym wypadku Baby to gorsze swinie od facetow czasami to wszystko co chcialam dodac na koniec widze ze juz sobie wyrobilyscie opinie na moj temat i zyczycie mi najgorszego, prosze bardzo, ten sie smieje kto sie smieje ostatni ja mowilam o 2 przypadkach, tych z winy kobiety i z jej braku gdyby mnie niedajboze zgwalcil ktos, winy nie ponioslabym ja, bo nie kokietuje i nie bawie sie uczuciami innych osob Wy dalej bawcie sie w kurewki i broncie tych ktorzy sobie sami dolki kopia

Tak i jeszcze napisz, że to kobieta jest winna, że jakiś debil chodzi całe życie i szuka okazji, żeby kogoś skrzywdzić. Że aż tak jest od tego uzależniony, że siedzi za to. I wybiera słabsze, młodsze gdzieś po imprezach stara się dobre wrażenie sprawiać tak to wina kobiet oczywiście.

Gość macho banditaaaa
Kobiety są za to glupie, że wstydza sie takiego chuja udupic, przynajmniej ruchali by go w dupala za to pod cela, a tak chodzi dalej i robi swoje

Gość jiemiea
Fakt nie kokietujesz, ale zakonnicą tez nie jestes .. Jak brzuch wystawiasz na wierzch na fotkach .

Gość wuwuzele
"Tak i jeszcze napisz, że to kobieta jest winna, że jakiś debil chodzi całe życie i szuka okazji, żeby kogoś skrzywdzić. Że aż tak jest od tego uzależniony, że siedzi za to. I wybiera słabsze, młodsze gdzieś po imprezach stara się dobre wrażenie sprawiać tak to wina kobiet oczywiście." Całe życie???Noe nieźle...

Gość wwrrr
Przestancie z tym zyczeniem ludziom najgorszego, stawiacie sie tym nizej niz oni.

LL sama chodzisz z cycami na wierzchu w prześwitujących sukienkach (nawet zdjęcie było) robisz sobie setki fotek, żeby w sieci błyszczeć i co Ty na to. Taka skromna niby? Brzuch też pokazywałaś weź już się nie kompromituj. Sama w tej sukience wyglądałaś jak kurewka stojąc i zadzierając ją do góry z cycem na wierzchu i jeszcze pisałaś, że o taki efekt Ci chodziło.

Gość urwałabym jaja
gwałcicielowi powinno się żywcem jaja urywać bez znieczulenia .

Gość macho banditaaaa
brzuch? przeciez wystarczy wskoczyc na nasza klase np, raj dla pedofili ale przemilcze to :D, albo na fotke.pl> dziewczyny tam sa gorzej ubrane jak prostytutki przy drodze, przepraszam one maja wiecej skromnosci hahah

ok, koncze bo widze ze sie juz dopierdalacie do tego czego nie powinniscie nie martwcie sie ja mam swoja obstawe ;) lepiej pilnujcie swojego zadka ;)