najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 18, 2012 najpiekniejsza moj nick ma charaker satyryczny, a wiem juz wszystko o twoich wymaganiach;) poza tym ktos moze byc najmadrzejszy we wszechswiecie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 18, 2012 ddcs W porzadku, ja na to troche inaczej patrze. Choc kobiecie oczywiscie mozna wiele wybaczyc. Ale dziecinnosc to tez wiele innych elementow, np. niedojrzalosc emocjonalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 18, 2012 najmądrzejszy, gdybym była anjpieknijsza an świecie moze i szukałabym najmadrzejszego we wszechswicie, ale jestem tylko najpiękneijsza na kafe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ja się wpisuję w profil Napisano Maj 18, 2012 Bo w Londynie deszcz pada :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 18, 2012 najpiekniejsza dobre i to;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 18, 2012 poza tym nie tylko wyglad jest wazny, ale takze to, co kobieta ma w sercu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 18, 2012 nie tylko co ale i kogo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 18, 2012 tak, dostac sie tam, to zawsze wielkie wyzwanie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 18, 2012 ale trzeba próbować i pukać, to moze dama otworzy i wpusci do środka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lunacja Napisano Maj 18, 2012 gdzieś w okolicy :) tylko musisz dawać znać że szukasz czegoś POWAŻNEGO a nie że tylko SZUKASZ - to duża różnica :) __ www.sky4fly.net Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 18, 2012 najpiekniejsza Tak, masz racje. Poza tym zdobywanie daje duzo adrenaliny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG ja pitole/// Napisano Maj 18, 2012 ale ty pierdolisz stara :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG ja pitole/// Napisano Maj 18, 2012 Jestes zwykla, tepa strzala, ot co. Gwiazdko pofarbowana, jak mozesz znac wyglad reszty kobiet na kafe ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 18, 2012 Prześwietliłam wszystkie kafeteriuszki. Od kilku miesięcy obserwuje je z ukrycia i z całą stanowczością potwierdzam prawdę zawartą w moim nicku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG ja pitole/// Napisano Maj 18, 2012 siedzisz tu i pierdolisz, zamiast wziac sie za siebie. Miec jakies zainteresowania. Pierdolisz od rzeczy. Ani to inteligentne, ani to smieszne. Zenada. Nie dziwie sie, ze nikt nie chce z toba nic ( no moze poza ruchaniem ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG ja pitole/// Napisano Maj 18, 2012 A mnie tez twoje slepka przeswietlily ? Rentgen czy jakies inne promieniowanie ? Jak na razie promieniuje od ciebie masakryczna tepota. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OMG ja pitole/// Napisano Maj 18, 2012 siedzisz u dzema miedzy nogami ? WOW Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haDDRONOWY_ZDERZACZ Napisano Maj 18, 2012 Najpiekniejsza - fote dawaj albo pierrdolisz bzdury i jestes zwyklym pasztetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 18, 2012 Piekno powinno się odkrywać samemu w kobiecie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość haDDRONOWY_ZDERZACZ Napisano Maj 18, 2012 nie pierrdol, fote dawaj lachonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolejna nawiedzona desperatka Napisano Maj 18, 2012 w dupie se znajdz kurva Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 18, 2012 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 18, 2012 na portalu randkowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 18, 2012 byłam, spróbowałam bez rezultatu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 18, 2012 probowac do skutku, plus jak najwiecej bywac: puby, kluby, zapisz sie na jakies kursy, odwiedzaj jakies fora tematyczne, mozliwosci jest cala masa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zielona Laska Napisano Maj 18, 2012 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe fajny: mądry inteligentny dżentelmen dla którego będę jedyną kobietą na świecie przystojny ciepły troskliwy samodzielny odpowiedzialny nie dający sobie wejść na głowę ambitny ciekawy świata z temperamentem facet z zasadami po studiach albo kończący studia mający plany na przyszłość mający aspiracje mający marzenia Oto Samotny Romantyk w spódnicy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 18, 2012 proszę mnei nei porównywac do jakiegoś lekkiego psychopaty :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 ponawiam pytanie zawarte w temacie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 temat sie chyba wyczerpal, bo udzielilem juz tylu odpowiedzi, ze ciezko przebic;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fiku nie dosc ze pewnie bazyl Napisano Maj 19, 2012 to jeszcze ma zaburzenia osobowosci zakladanie topiku pod innym nickiem zal mi ciebie dziecko :O[czesc[ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach