najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 czego niewinny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 tego że nei umiesz kochać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 omatko, ale między wami iskrzy :) najpiękniejsza, podniecają Cię tacy dranie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Umiem kochac. ciab: jacy znowu dranie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy - zostales draniem ? Czym sie tak zasluzyles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 zuźka, poczytaj te 12 stron a sie dowiesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna Nie jestem draniem. Zapytaj sie najpiekniejszej o co jej chodzi:) Albo przeczytaj cala rozmowe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ide ogladac mecz, a wy mozecie dalej mnie oskarzac o wszystkie nieszczescia swiata;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 Nio ja tylko czytam co pisze najpiękniejsza 20:38 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe teraz przestanę chodizć do pubów, zrezygnuje z kursów i portali randkowych by uniknąć zetkniecia z takimi pustakami, uczynisz mnei aspoleczną 20:42 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe a ten jeszcze sie cieszy że zabrał mi wiarę w facetów :( No a najpiękniejsza dalej do niego pisze, nęci, zaczepia... itd. :) stąd moje pytanie do niej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 "...idę oglądać mecz.." i do tego zaraz będzie,że tchórz? ;):D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 tchórz! :D oskarżony o bycie draniem ucieka przed tv oglądac mecz :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 A nie mówiłam?:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 no wezcie mnie nie zalamujcie hehe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 no ja wiedziałam,że najpiękniejsza to napisze :D:D:D:D hahahaah, wiedziałam,że tak cię określi spokojnie najmądrzejszy, bez paniki :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "no wezcie mnie nie zalamujcie " i jeszcze depresje ma :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Nie miewam depresji;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 1. etap wypieranie się problemów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 ciab spoko i tak jest przerwa;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 realnych problemow sie nigdy nie wypieram:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 nigdy? a dziś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Ale to nie jest moj realny problem. To jest problem wymyslony przez ciebie - dla siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 to ze zauroczenie nazywasz miloscią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 znowu uwazasz, ze wiesz lepiej co mysle i czuje, tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem gdzie ale wiem ze Napisano Maj 19, 2012 na pewno nie tu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 ktoś kto kocha ianczej sie zachowuje, nie patrzy na siebei ale na dobro tamtej osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migrena dupy Napisano Maj 19, 2012 najpiękniejsza...jesteś pijana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
men kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 www.facebook.pl www.sympatia.pl www.e-darling.pl www.nk.pl www.fotka.pl www.redtube.com www.badoo.pl www.przeznaczeni.pl www.o2.pl/randka www.gg.pl dziwne baby z kafe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 No wiec wlasnie ja patrzylem GLOWNIE na dobro tamtej strony. W jednym przypadku zgodzilem sie na wyjazd, a w drugim powiedzialem, ze to jednak nie jest to, bo chcialem byc uczciwy wobec tej dziewczyny (co nie oznacza, ze wczesniej jej nie kochalem). Pozostalych dwoch przypadkow z oczywistych wzgledow nie ma co opisywac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 pisalam na 1. stronie, że portale randkowe już przerabiałam i nie znalzłam tego czego szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy- wlasnie tak mnie zainteresowalo to obsypywanie Cie komplementami ze az przeczytalam cala rozmowe. A teraz uwaznie czytam dalej. Musze przyznac , ze jest ciekawa i pouczajaca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach