najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "po pół roku wiedizales że to miłość a po kolejnym pół roku okazało się że to zupełni einna osoba (furiatka, alkoholiczka etc)" Tak, tak sie wlasnie niestety okazalo. Dlatego nazywam to osobista porazka. Pomylilem sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 Może i jestem naiwna, ale wiem czego szukam i wymagam od faceta szacunku i prawdziwości, nie lubię takich powierzchownych istot. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "Tak, tak sie wlasnie niestety okazalo." czyli to eni była miłość, tylko zauroczenei wyobrazenbeim o osobie, trzeba bylo wpierw poznac kobeite a potem z nia sypiac i zamieszkac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna mam nadzieje, ze nie bedzie zadnej burzy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 będzie burza mądralo, ty potrzebujesz wrazen, stad to wskakiwanie od rauz an gleboka wodę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najmadrzejszy - bogowie pogody sa zazwyczaj nieublagani i cholernie zlosliwi. Uwierz mi na slowo. Wiem cos na ten temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "czyli to eni była miłość, tylko zauroczenei wyobrazenbeim o osobie, trzeba bylo wpierw poznac kobeite a potem z nia sypiac i zamieszkac" Z mojej strony to byla milosc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 Zuzanna zycie pokaze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migrena dupy Napisano Maj 19, 2012 dzisiaj są "dni miasta" mojego i wyją mi "łzami" po oknach...chyba się powieszę...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 najmądrzejszy czy ty naprawdę jestes taki enikumaty? jak mogła być miłość skoro jej tak naprawdę nawet nei znałeś, znałes tylko jej uśmeichnięte oblicze to kótre kazdy prezentuje na pierwszych randkach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 no chyba ż emadralo ty zkochujesz sie tylko w oczach i nei wnikasz w to jaka jest dana osoba i to nazywasz zakochaniem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość po co szukać Napisano Maj 19, 2012 co tu odpowiadać,dla mnie to wszędzie w sklepie,urzędzie,parkingu,przystanku,nawet na ulicy. Nie wiem co na to wy kobiety,bo ja miałem kilka razy taką sytuację,że przechodząc obok jakiejś kobiety ,zauważyłem jej zainteresowanie,ale nie wiem czy można tak po prostu podejść do nieznajomej i coś zagadać. Mi nie przeszkadzałoby to gdyby ktoś zagadnął w taki sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość migrena dupy Napisano Maj 19, 2012 najpiękniejsza...nie pij już;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 najmądrzejszy dla ciebei kocham to takei wyświechtane słowo które rucasz na prawo i lewo, boję sie tkaich ludiz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza - czy Ty trafilas na zonatego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 nie zuźka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza Tak, jestem niekumaty, ty wiesz lepiej co ja mysle i czuje i zamieszkalem z dziewczyna bo zakochalem sie w jej oczach. No comments Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 " 22:24 [zgłoś do usunięcia] najpiękniejsza_kobieta_na_kafe ciab to jest przypadek ekstremalny, nigdy do konca ni znamy drugiej osoby. Oisałm, ze gdyby madry raz sie pomylił byłoby ok, ale on nei uczy sie na błędach tlyko je powiekla..' najpiękniejsza ... pewnego dnia obudzisz się z myślą, że właśnie miałaś chęć zrobić tak samo, ale będzie już za późno :);) /jakby powiedziała moja dobra koleżanka z kaffe/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 najmądrzejszy - na pewno nei zakochales sie w jej charakterze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 "najpiękniejsza ... pewnego dnia obudzisz się z myślą, że właśnie miałaś chęć zrobić tak samo, " tzn. miałam chęć powielać swoje błędy po raz n-ty z kolei? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość trudnasprawatojestbardzo Napisano Maj 19, 2012 po co szukac-oczywiscie ze mozna tak podejsc i zagadac a nawet trzeba:) zreszta sam bylbys przeciez zadowolony gdyby tak kobieta Ciebie zaczepila wiec w druga strone dziala to podobnie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza - to o co chodzilo /tak w skrocie/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 co zuźka masz na myśli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 19, 2012 "najmądrzejszy - na pewno nei zakochales sie w jej charakterze " Tak, zakochalem sie w jej oczach, juz to ustalilismy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 19, 2012 Zuza, jej chodzi o to, żeby mieć pewność,że jak już zamieszka z facetem, to on jej nie zostawi tylko, że nie może uwierzyć w to, że nikt jej takiej pewności nie może dać. A ona nie może tego zrozumieć /kurcze, zabiłam następny topik - sorry/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 najpiekniejsza - co to za historia tak Ci sie wryla w zycie , ze teraz tak zle reagujesz na plec przeciwna w postaci tego tu oto najmadrzejszego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 19, 2012 nie mam żadnych traumatycznych doświadczeń :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Zuzanna Amelia & 19 Napisano Maj 19, 2012 OK to juz rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach