najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 nie, w innym momencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 w pierwszej wypowiedzi do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 "najmądrzejszy a potem dowiaduję się że nic nei robię by pomóc szczęściu" - kumaty jesteś ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 no to akurat bylo dosyc latwe: 1) to ja ci kiedys powiedzialem, ze szczescie trzeba sobie umiec zorganizowac 2) "nei" zamiast "nie" ;) Musisz sie na drugi raz bardziej postarac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 a nie możecie się po prostu umówić?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 nie możemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 to peszek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 jakby nie to, to bym się założyła o milion nowych, że to pomarańczowy drań pisze z...V:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 z V ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 kurcze, nie pamiętam, ale była już tutaj taka zakochana para gdzie ona siedziała w UK, a on w kraju i gadali, że jedno do drugiego popłynie wanną do drugiego :D nie pamiętacie? i zawsze zapominałam że daleko od siebie mieszkają i kazałam im się wreszcie spotkać:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 nie znam tej historii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Ja tu jestem od niedawna;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ale juz zdążyłes mi zaleźć za skórę :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Czym niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosny liryk Napisano Maj 20, 2012 Cześć, Najpiękniejsza. Zatem Ty poszukujesz fajnego faceta do "poważnego związku". Czyż nie tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądralo, tym że ciagle się mądrujesz ;) liryku - tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosny liryk Napisano Maj 20, 2012 Może byłbym skłonny się zastanowić, czy aby się nie nadaję. Powiedz mi tylko, ale szybko, co ja z tego będę miał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosny liryk Napisano Maj 20, 2012 "Poważny związek? A cóż to takiego, ten cały "poważny związek"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 niestety tu nei rozdajemy profitów, szukamy jedynei odpowiedzi na pytanei tytułowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosny liryk Napisano Maj 20, 2012 Zatem nie jest żadnym profitem, Najpiękniejsza, "poważny związek"z Tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 Topik nei jest nastawiony na cele matrymonialne, raczej na szukanie odpowiedzi na pytanie tytułowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosny liryk Napisano Maj 20, 2012 Rozumiem, Najpiękniejsza. Twoje oświadczenie oznacza, że Ciebie bardziej interesuje dociekanie prawdy o "poważnym związku"a nie sam w sobie "poważny związek"? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 po prostu wole normalne znjaomosci, a nie te oparte o to że ktoś wycyztal ze jestem najpiękneijsza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos wyczytał zes najpiekniej Napisano Maj 20, 2012 sza bo tak o sobie piszesz:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 20, 2012 19:46 [zgłoś do usunięcia] Miłosny liryk Powiedz mi tylko, ale szybko, co ja z tego będę miał? :D:D:D:D haha, dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 czemu za mną łazisz mądralo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Ja za toba nie laze, caly czas tu bylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 czemu czuwasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach