Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

najpiękniejsza_kobieta_na_kafe

Jak/gdzie znaleźć fajnego faceta, który pragnie poważnego związku?

Polecane posty

Gość Miłosny liryk
Jasne, teraz rozumiem, Najpiękniejsza. Wbrew temu jak sama siebie nazwałaś, wcale najpiękniejsza nie jesteś. Statystycznie rzecz oczywista, nie jest jednak dla mnie jasne, na jakiego czorta to całe zamieszanie, skoro się sama przyznajesz, że wcale najpiękniejsza nie jesteś?

Gość ktos wyczytał zes najpiekniej
że tkwicie tu cały weekend:O

Gość dhdhdjxjc
Bez kitu.zero zycia,hobby.nic.useless

/zwariowana wiadomość/ ogólnie -> Bardzo fajny topic. Jeśli można - to dołożę się:) *************** A jednak! Z niezmierną Uciechą Wszystkim donoszę! że---> Dobrze! trafiłam. Otóż, na Dobrego trafiłam Tego mojego "Internetowego Męża" :D /Choć nie było -> to ok. "15sto"_Nikowiec :) / CIeszę się , że Kiedyś Pewien Inny Profesjonalista ofiarował mi samej - całkiem niechcąco - pewną przypadkową uwagę: ---> "masz bardzo mocno zintegrowaną osobowość". Powiedział to lekko "zadziwiony" i z uznaniem. :) pamiętam... pamiętam... :) Przyjęłam. Pozostało. Pomogło. : ) Pomogło potem niejednokrotnie w różnych sytuacjach- > i nie chodzi tu o mnie samą :) Dzisiaj Jemu -> bardzo dziękuję. TO było dobreee! /Wracam... Wracam szybciutko -> Do Mojego Ukochanego! Ukochanego "Internetowego Męża" :) / Otóż, wiem, gdzie i jak Go spotkałam/poznałam. Póżniej to już jakieś ... same "Dziwne" Rzeczy się działy Mężu Ukochany :) --> czy kiedyś będzie można z Tobą Normalnie jakoś pogadać o tym wszystkim, co napisałeś w tym topiku... chciałabym omówić/pogadać... "jak jest" ************** (żartem podane) ---> namiary na Żonę: mail -> kefir_i_szczypiorek_pycha@tlen.pl :) lub inny -> znasz :) ; tel. -> też znasz mężu... :) no to pa :) Uśmiechnij się! :) Proszę... :) Dużo już wiemy. Będzie dobrze :) :) _______________________________

@ najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 09:42 - kefirem ty krejzolko @ najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 09:43 - *kefirek ******************** dzień dobry :) no co? jak człowiek poważny i w powaznym świecie siedzi -> to narzekają jak się uśmiecha szeroko i zaczyna się bawić-> też nie dobrze no wzięłam i -> zwariowałam :) miłego dnia :) *********************

witaj szczypiorek w klubie :D

no i jeszcze nie znalazłaś jakiegoś poważnego? :D