najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 czytam ksiazke i mi maile wyskakuja z powiadomieniami z tego watku;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 zatem śledzisz mnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Miłosny liryk Napisano Maj 20, 2012 Jasne, teraz rozumiem, Najpiękniejsza. Wbrew temu jak sama siebie nazwałaś, wcale najpiękniejsza nie jesteś. Statystycznie rzecz oczywista, nie jest jednak dla mnie jasne, na jakiego czorta to całe zamieszanie, skoro się sama przyznajesz, że wcale najpiękniejsza nie jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Najpiekniejsza Obserwuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 a gdzie ja się niby przyznaję? jestem najpiękneijsza i już! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądrala - podglądacz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 bardziej obserwator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 i cóż zaobserwował? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Wstrzymam sie jeszcze z wnioskami, ale na pewno jestes ciekawa osoba;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ktos wyczytał zes najpiekniej Napisano Maj 20, 2012 że tkwicie tu cały weekend:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 wydaje ci się tylko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dhdhdjxjc Napisano Maj 20, 2012 Bez kitu.zero zycia,hobby.nic.useless Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Tak, tak mi sie wydaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 ahhh te złudzenia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 Wiem swoje;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 20, 2012 mądrala zawsze wie swoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 20, 2012 nie dam sobie zamydlic oczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kefir_i_szczypiorek_pycha 0 Napisano Maj 20, 2012 /zwariowana wiadomość/ ogólnie -> Bardzo fajny topic. Jeśli można - to dołożę się:) *************** A jednak! Z niezmierną Uciechą Wszystkim donoszę! że---> Dobrze! trafiłam. Otóż, na Dobrego trafiłam Tego mojego "Internetowego Męża" :D /Choć nie było -> to ok. "15sto"_Nikowiec :) / CIeszę się , że Kiedyś Pewien Inny Profesjonalista ofiarował mi samej - całkiem niechcąco - pewną przypadkową uwagę: ---> "masz bardzo mocno zintegrowaną osobowość". Powiedział to lekko "zadziwiony" i z uznaniem. :) pamiętam... pamiętam... :) Przyjęłam. Pozostało. Pomogło. : ) Pomogło potem niejednokrotnie w różnych sytuacjach- > i nie chodzi tu o mnie samą :) Dzisiaj Jemu -> bardzo dziękuję. TO było dobreee! /Wracam... Wracam szybciutko -> Do Mojego Ukochanego! Ukochanego "Internetowego Męża" :) / Otóż, wiem, gdzie i jak Go spotkałam/poznałam. Póżniej to już jakieś ... same "Dziwne" Rzeczy się działy Mężu Ukochany :) --> czy kiedyś będzie można z Tobą Normalnie jakoś pogadać o tym wszystkim, co napisałeś w tym topiku... chciałabym omówić/pogadać... "jak jest" ************** (żartem podane) ---> namiary na Żonę: mail -> kefir_i_szczypiorek_pycha@tlen.pl :) lub inny -> znasz :) ; tel. -> też znasz mężu... :) no to pa :) Uśmiechnij się! :) Proszę... :) Dużo już wiemy. Będzie dobrze :) :) _______________________________ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 kefirem ty krejzolko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 *kefirek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kefir_i_szczypiorek_pycha 0 Napisano Maj 21, 2012 @ najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 09:42 - kefirem ty krejzolko @ najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 09:43 - *kefirek ******************** dzień dobry :) no co? jak człowiek poważny i w powaznym świecie siedzi -> to narzekają jak się uśmiecha szeroko i zaczyna się bawić-> też nie dobrze no wzięłam i -> zwariowałam :) miłego dnia :) ********************* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 21, 2012 witaj szczypiorek w klubie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 21, 2012 Najpiękniejsza, tu masz tę parę która wiesz... wanną do Anglii chciała płynąć :) http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4325509&start=12030 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 za dużo stron :) niech ich historia pozostanie tajemnicą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 podbijam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ciab 0 Napisano Maj 21, 2012 no i jeszcze nie znalazłaś jakiegoś poważnego? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 sami niepoważni :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 taki twoj los;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najpiękniejsza_kobieta_na_kafe 0 Napisano Maj 21, 2012 trudno ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
najmadrzejszy na swiecie 1 Napisano Maj 21, 2012 dalbym ci linka do satyrycznego profilu na fejsie o starych pannach, ale zamiescilem tam dzis jednego posta;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach