Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seta czasem 2 na hejnał

Mam własny dom, frmę i samochód !!!!!!!!!!! i 27 lat.

Polecane posty

Pytanie do tych wszystkich którzy mają 3 dychy na karku i mają już swoje firmy. Jak wy to robicie ??? Dom swój ??? Samochód to rozumiem ale dom ???? Przecież ile to forsy tzreba na to !!! Po rodzicach to macie ?

Ja do wszystkiego doszłam sama tzn z mężem bez pomocy rodziców;-) w wieku 23 lat wyszłam za mąż za 2 lata kupiliśmy w Warszawie 53m mieszkanie, od 2 lat mamy dom pod Warszawą :-) A skąd kasa??? praca praca praca i oszczędnoiści oszczędności oszczędności :-)

No ale co ty się napracowałaś mając 23 lata ! Mąż ile ma ?

napisałam że w wieku 23 lat wyszłam za mąż teraz mam 33 , mąż 3 lata starszy :-)

myszka a po ile zarabiacie i jakie to fuchy jeśli można zapytać

a więc mieszkanie kupiliście gdy ty miałaś 25 lat a mąż 27 ??? W tak krótkim czasie zdołaliście tyle kasy odłożyć ?!

jak przyjechałam do Warszawy 11 lat temu pracowałam w sklepie byłam sprzedawcą, wynajmowałam pokój za 500zł a zarabiałam 1200zł. oczywiście dodatkowo studiowałam ( rodzice na studia mi dokładali) Rok później wyszłam za mąż. Ja zarabiałam już 1500zł mąż 2500zł. Wynajmowaliśmy mieszkanie 18m2 :-) po 2 latach wzieliśmy kredyt i kupiliśmy mieszkanie.Urodziłam dziecko, siedziałam z dzieckiem 1,5 roku ale między czasie uczyłam się języja, po 1,5 roku znalazłam pracę w biurze :-) Teraz zarabiam 5000 mój mąż 4,500zł

Gość mnbvghj
myszka weź nie pierdol głupot

podsumowując Mam 33lata dom z ogródkiem pod Warszawą 2 dzieci 2 koty 2 samochody ( nie dodałam że maż ma auto służbowe) i rybki :-)

Gość jak sie pozbyc moli spozywczyc
myszka zapomniałaś o kredycuie na 30 lat :O🖐️

Gość migrena dupy
myszka zapomniałaś dodać, że masz jeszcze dwie dziurki w dupie (i jedną służbową w głowie):)

w biurze za 5 tyś pracujesz ??? Co to za praca ?

a twój facet te 4500 za co ma ? Sorry że takie pytania zadaję ale gdzie się nie rozglądam to każdy minimum chce płacić a zarobki w okolicach 2 tyś to rzadkość

Ja tam narazie jestem jeszcze młody, mam pierwszą pracę za 1600 zł. No ale jakoś nie wierzę w to że się tak z roku na rok będę wybijał.

Ja tam narazie jestem jeszcze młody, mam pierwszą pracę za 1600 zł. No ale jakoś nie wierzę w to że się tak z roku na rok będę wybijał.

Gość migrena dupy
Centrum propagandowe Łuna Sek w tym, że takie okazje trafiają się rzadko a dodatkowo ustrojstwo stoi na jakiejś ziemi, za którą też musisz sporo wybulić;)

Centrum propagandowe dokładnie tak jak piszesz:-) Ludzie myślą że jak ktoś ma dom to musi mieć dużo kasy!! Kochani mieszkanie w Warszawie 53 m 2 lata temu sprzedałam za 390tyś w zamian kupiłam dom pod Warszawą za 350 w stanie można powiedzieć deweloperskim. Dobrałam kredyt i wykończyłam dom. Ogród robię do dzisiejszego dnia. Seta a ty gdzie pracujesz???? no bo chyba pracujesz????

Gość dr.NO
Centrum propagandowe Łuna to trzeba chcieć, umieć i potrafić zaryzykować aby ze starego zrobić nowe ale ma to sens, ale jeszcze wiedza jest potrzebna, czy naprawdę konserwacja zabytków ma sens i trzeba trochę w papierach i dokumentacjach posiedzieć a nie każdy ma czas, ludzie wolą zapłacić i czekają aż inni wybudują aby mieszkać w konfortowych warunkach,

Gość migrena dupy
A 10 pustaków nikt Ci nie zrobi na zamówienie...materiały trzeba gdzieś przechować i zabezpieczyć...cementu raczej też nie kupisz w 5 kilowych opakowaniach

Gość migrena dupy
betoniarka by się przydała...

Jestem facetem :D Pracuję za 1600 do ręki w hurtowni na magazynie. Mam 23 lata ale czuję że powinienem się wybić już a nic nie mogę zrobić. Nie mogę zanelźć lepszej pracy nigdzie i tak tu siedzę. Studiów nie robiłem, mam dyplom technika i maturę. Jak na złość złą szkołe wybrałem bo mam wykształcenie ekonomiczne a tu trzeba znajomości których nie mam

Gość migrena dupy
musisz mieć pozwolenia z nadzoru budowlanego, architekta i inne pierdoły...życzę powodzenia przy zakładaniu instalacji elektrycznej... Marzyciel