Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seta czasem 2 na hejnał

Mam własny dom, frmę i samochód !!!!!!!!!!! i 27 lat.

Polecane posty

migrena dupy a ty kim jesteś ile masz lat i co porabiasz????dogryzanie i zazdrość innym to twoja fucha????

Gość migrena dupy
jakie dogryzanie?

Gość myszka a jakiego języka się
uczyłaś?

Gość migrena dupy
a nie masz dwóch dziur w dupie (i jednej służbowej w głowie)?

Gość hefrenka
ja mam 28 lat i mam własnosciowe luksusowe mieszkanie za gotówkę moi rodzice mi nic nie dali , są biedni i chciwi nawet zlotówki nie dostałam od nich wykształcenie mam srednie , nie mogłam liczyć że rodzice mi pomogą a teraz kto wpadnie jak to zrobiłam ? ;)

Jestem z woj. mazowieckiego. Pracuję kawałek od warszawy ale gdybym znalazł dobrą pracę w Wa-wie to nie byłoby problemów dojeżdżać. Postawiłbym jednak na pociąg aby nie wydawać kosmicznej kasy na paliwo

Gość dr.NO
wiele osób woli powiedzieć, nie znam się na budowlance, budowlanka to ciężka praca a z samych budowlańców się śmieją i z budowlańców żartują , tym czasem wielu budowlańców jest magistrami od budowlanki w gumofilcach i z kaskiem na głowie, jak wybudować dom zapytajcie tych z których się śmiejecie, że gwiżdżą na kobiety ale co druga chce mieszkanie pachnące , żebyś wiedziała jedna z drugą co w tym Twoim mieszkaniu robili budowlańcy to byś zeszła na zawał albo na wylew na miejscu :) zasikalnia totalna i zasralnia w Twoim mieszkaniu za Twoje pieniądze a co masz pod panelami podłogowymi to jest tylko wspomnienie pijaństwa na budowie ale ciesz się , że jajek nie masz w ścianach i w kominie kapelusza :)

hefrenka :D Głupek ;)

Gość hefrenka
ja głupek ?

Tak, to prawda. Budowlaniec to jest gość !!! Sam chciałbym w tym siedzieć. No ale jak się spieprzyło sprawę ze szkołą to już po wszystkim. Dobry z matmy byłem i myslałem że w banku będę pracował. A tu chój, nie ma znajomków i dupa. Pracuje teraz na magazynie i tylko się dołuję. Tak mi siebie szkoda bo takie miałem kiedyś plany i nic z tego nie będzie. Nawet dziewczyny teraz nie szukam bo mi wstyd. No z czym ja mam startować do niej ?

no ;) Ja tak mówię do tych którzy mnie rozbawią ;)

Gość hefrenka
a co ja powiedziałam zabawnego, bo nie rozumiem

przemmek, jak to zrobiłeś ? Tak dobrze zarabiasz ? Kredyt był, tak ?

przemmek, jak to zrobiłeś ? Tak dobrze zarabiasz ? Kredyt był, tak ?

Gość dr.NO
w tajemnicy Wam powiem, że w przyszłym tygodniu kupię całkiem ciekawy dworek do całkowitego remontu i będzie przebudowany na restaurację , adresu na razie nie ujawnię :)

Gość samodzielnaaaaaaa
ja mam 30 lat, własne mieszkanie (za gotówkę) bez kredytu, samochód i maleńką firmę. Mma wszytsko o czym marzyłam, do czego dązyłam, ale pracuję na to 6 dni w tyg. po 12-14 h, narazie lubię to, co robię, ale martwi mnie, ze nie mam kiedy cieszyć się z tego co mam :-(

seta za dużo pytań zadajesz;-) Trzeba było się uczyć a nie teraz zazdrościć ;-)

Gość Krusel
Moj m jak mial 25 lat mial wlasna firme samochod za 120 tys kupil domek letniskowy nad jeziorem i wszystkiego dorobil sie sam ja u niego pracowalam jeszcze nie bylam zona tylko dziewczyna mialam 19 lat.Otworzy firme handlowa wstrzelil sie z towarem i szlo jak ciepla bula . Teraz po 12 latach od otworzenia firmy nastal kryzys w branzy. Ale jakos ciagniemy .

"a teraz kto wpadnie jak to zrobiłam" MNie to rozbawiło porządnie :D Z resztą na mnie nie patrz bo ja mam czasem niezłe jazdy :P Napady śmiechu mam jak coś śmiesznego zobaczę albo mi się przypomni

Gość zainterrrresowana
ale myszko, moglabys zdradzic jakim cudem zarabiasz w biurze 5 000 pln, mozesz napisac jakie jest twoje stanowisko i branza firmy? pytam bo ci nie wierze i co robi maz-tak ogolnie po prostu nie wierze ze jest mozliwe takie zarabianie w polsce

Gość Krusel
Mamy dom ale to od 3 lat na kredyt

Jak się chce coś wiedzieć to trzeba pytać ile wlezie. A uczyć sie uczyłem tylko nie tego co trzeba :( Kurwa załamka

Ja dostałam dom do remontu i ogromną działkę, a mam 21 lat. mam nadzieje, że do 27 roku życia dorobię się samochodu, jakiejś małej firmy i wykończę dom:)

No właśnie mysz. Mów co robisz i co robi twój men :P Jakim cudem macie takie pieniądze w biurach ? Mam kilka koleżanek które siedzą po ZUS-ach, gminach czu US i maja po 1300-1500 zł