Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seta czasem 2 na hejnał

Mam własny dom, frmę i samochód !!!!!!!!!!! i 27 lat.

Polecane posty

Ja mam 25 lat, samochod, wynajmuje dom, bo jeszcze nie wiem gdzie chce mieszkac,pieniadze mam odlozone, firmy nie mam, za to mam swietna prace,a firma...moze kiedys, kto wie, ale to wszystko niestety nie w kraju.

Fajnie jest mieć pieniądze, na prawdę. Ale za pieniądze nie kupisz miłości, przyjaźni, zaufania. swiete slowa!!! to wszystko owszem, jest wazne, aby osiagnac taka stabilizacje w zyciu, ale nie mozna tez nie widziec swiata poza kasa, dazeniem do pieniedzy, firme tez nie kazdy przeciez musi miec...

kochaj siebie - -ja też uważam że pieniądze nie są najważniejsze, dla mnie na pierwszym miejscu jest moja rodzina, dlatego dużo wcześniej zaczęłam oszczędzać i ciężko pracować aby teraz cieszyć się z tego co mam :-)

wszyscy tylko gadają o tych firmach. Przecież nie wszyscy muszą ją mieć ;) Firmy też plajtują. Wydaje mi się, że ludzie myślą, że jak już mają swoją firmę to wszystko załatwione. A to lata ciężkiej charówy, do tego niepewnej... A kto będzie pracował nie w firmach? ;)

myszka, na pewno miałaś też trochę szczęścia, bo nie każdemu się tak udaje... :( Ludzie pracują za te 1500zł i nawet grosza nie mogą odłożyć... Kredytów dzisiaj też tak łatwo nie rozdają

najważniejsze to pomysł na siebie ;) Wykorzystałaś czas siedzenia z dzieckiem na rozwój. Najważniejsze to pomysł na siebie :) Nieważne jakie, żeby tylko był :) Ja na pewno nie wiąże swojej przyszłości ze studiami :P Chłopak mojej siostry skończył studia techniczne. Pracował u kogoś, ale rzucił to w cholerę. Pochodzi ze wsi. Zaczął sprzedawać... ziemniaki. Kupował u kogoś, jeździł po targach i bazarach na początku na czarno i je sprzedawał. Już wtedy dobrze na tym wychodził. Miał 6krotność swojej poprzedniej wypłaty, na czysto. Teraz wykorzystał hektary, które ma, zasiał ziemniaki sam. Ma ludzi, którzy sieją, zbierają i sprzedają. I żyje jak pan

no to chlopak dobrze zrobil, przeciez nie kazdy musi byc urzednikiem, prawnikiem. Mial pomysl na siebie, wykorzystal to odpowiednio.

a wszyscy się śmiali z niego na początek, że wieśniak, ziemniak rozwozi żukiem. teraz on się śmieje z nich

Gość zainterrrresowana
to mam nadzieje, ze moj pomysl tez w koncu sie uda zrealizowac, mysle ze kolejny raz sprobuje z tym samym-temat i oferta ,ale w innym miejscu w wielkopolsce sie nie uda, rynek juz podzielony

Gość miecie/wiecie
w sumie-to ja tez to MAM auto- stare dom- duzy prawie firma-nie rejestruje przez oplaty miec a byc?cel a droga?

kochaj siebie ludzie reaguja smiechem przewaznie albo z nieznajomosci tematu albo z zazdrosci, no ale cóz, dobrze ze sie nie przejmowal, tylko robill swoje.

Gość aklfasknnf
To ja tez sie pochwale......nie mam domu ale mam wlasnosciowe mieszkanie, samochod kupiony gotowka i moje wycieczki niektore krotkie niektore bardzo dlugie. Bylam Norge, Finland, Ryssland, Estland, Danmark. Tyskland, Schweiz, Austria, Italien, Spanien, Portugal, Tjeken, Turkiet, Grekland, Indien, Sri lanka, Thailand, Sydafrika, Namibien, Zambia, Botswana, Zimbabwe ,Kenya ,Polen, Sverige, Frankrike ,Monaco, England, napewno cos zapomialam. W niktorych z tych panst bylam wiele razy ale w roznych miastach. Zostalo mnie duzo panst do zwidzenia Austrailen, Indochina a gdzie Ameryka poludniowa, te dawne rosyskie republiki navet panstwa Arabskie.......... Na starosc mam co wspominac ogladac zdjecia i opowiadac wnukom jaka tam bylo. Nigdy nie pracowala, po 14 godzin dziennie, tylko po 8 godzin. To ze ma sie dom, firme , samochod to nie przynosi szczescia.......natomiast pieniadze ulatwiaja zycie. Nie stracilam mojej mlodsci za poscigiem za domem, firma i samochodem. To przyszlo z wiekeim.

Gość nie dużo
Mam 23 lata dom i firmę jak miałem 18 lat dostałem samochód na urodziny mając 19 lat dali mi 300 tyś na rozkręcenie firmy i do tej pory firma świetnie się rozkręca. Rok temu dali mi 100 tyś,dom i nieruchomość wartą 600 tyś a ja i to tyram po 12 godzin dziennie. Mam 2 samochody warte 120 tyś koniec chwalenia rodziców bo mam jeszcze siostrę dobranoc.

Gość samodzielnaaaaaaa
zainterrrresowana samodzielna to w ramach relaksu postawie Ci kawke, jakbys byla wolna w poznaniu. Dziękuję za zaproszenie :-) ale ja nie jestem z Poznania, co prawda mieszkam jakąs 1h drogi z Poznania, ale prawie nigdy tam nie bywam :-) Życzę Ci powodzenia. Musisz chyba mniej rozmyslać i analizowac, a zacząć po rpostu działać. Działanie uwalnia od lęku. Jak już zaczniesz i nastawisz swoje myśli na sukces, to się uda, zobaczysz :-) Powodzenia!

Gość tyle maja
a zadne inne zainteresowania tylko kafeteria. Jakie to zycie smutne.