Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seta czasem 2 na hejnał

Mam własny dom, frmę i samochód !!!!!!!!!!! i 27 lat.

Polecane posty

hahaha ożenku nie planuję na razie, kandydatów mam co najmniej dwóch i już mnie przez nich głowa boli:P Na razie nie myślę nic konkretniej. Mam jabłka, wiśnie, czereśnie. Wlasnymi rękoma remontuję dom na tyle ile kobieta jest w stanie(obecnie robie gładzie) i na tym teraz się skupiam. Oraz nauce języków. Tyle:)

Gość zainterrrresowana
gratuluje doktorowi No jak rowniez samodzielneej- kochana tez jestem z wielkopolski- i mam odmienne stanowisko, naprawde ciezko chyba ze zle szukam moze mozesz cos doradzic kolezance z pyrlandii- jaki kurs zrobic, do jakiej branzy aplikowac? tez jestem po studiach,jezyk, samochod-b.dobrze jezdze. jezeli swietnie ci idzie- to super!!!

Gość Kowbojkaaaa
Marna prowokacja ludzie, ten temat jest na kilku portalach.

Gość samodzielnaaaaaaa
zainteresowana chyba wprowadziłam Cię w błąd...Ty pytałas o pracę w urzędzie, tak? ja nie pracuję w urzędzie mam własną firmę w branży okołomedycznej

Gość Propozycjaaaa
Ja mam 23 lata i za rok budujemy z mezem dom :) bez kredytow !! Bez pomocy rodziców !! Wiesz gdzie się dorobiliśmy ?:) Na ALLEGROOOO !!! Kupujemy na allegro i sprzedajemy na allegro :) Jakie banalne :)

Gość Propozycjaaaa
zapomniałam dodac ze poł roku temu kupilismy mieszkanie warte 150 tys , ale to okazyjnie od społdzielni za 15 tys :) Trzeba w zyciu kombinowac i miec mozliwośći niestety , od rodziców niczego nie mielismy procz kredytów i długów ...

Gość zainterrrresowana
samodzielna , a nie poszukujesz kogos- z doswiadczeniem rowniez w branzy medycznej ,jak i innych? moge zajmowac sie marketingiem, sprzedawac,przygotowywac oferty i co jeszcze bedzie potrzebne-chetnie sie naucze

Gość samodzielnaaaaaaa
nie szukam nikogo, bo moja firma jest jednoosobowa. Posiadanie pracownika to ogromne koszty.. te zusy itp. zrestzą nie mam takiej potrzeby

Gość Propozycjaaaa
tajemnica :P Ale moge ci powiedziec ze kupujemy w zestawach a sprzedajemy na sztuki z 50 % zyskiem , czasami nawet 100 % , nie musisz miec duzego kapitału na początek , sam szybko się pomnozy :) Można tak zrobic z prawie wszystkim :) My robimy to w kategorii w ktorej się najbardziej znamy a nawet moge powiedziec ze mój mąż jest ekspertem w tej dziedzinie :) ludzie się nie znają sprzedawają za pare groszy a my to szybko kupujemy , zdarza sie tak ze kupimy cos za 200 zł a sprzedamy za 1500 zł co prawda zadko ale sa takie sytuacje :) z tym ze po 15 godzin na allegro siedzimy , szukamy i sprzedajemy .. coś za coś , kiedys sobie odbijemy

Gość samodzielnaaaaaaa
ja świadczę specjalistyczne usługi, więc swoją pracę w firmie mogę wykonywac tylko ja, od księgowości mam księgową i to wszystko

Gość Propozycjaaaa
Nie wiem czy jest czego dziekować , czasami tak sobie pomysle ze moje kolazanki juz mają po 2 dzieci a my ciagle odkładamy to na przyszłość... itp jest naprawde bardzo duzo wyrzeczeń ale bez tego nic nie osiągniemy...

propozycjaaa ja ci nie dziękuję ale gratuluję ;-) Ile masz lat ?pytam bo piszesz że nie masz dzieci

Gość zainterrrresowana
dziewczyny gratuluje wam naprawde, i zycze dalszych sukcesow !!! ja chyba cos zle robie w takim razie, pare rzeczy potrafie, checi i pomysly mam, nie wiem w zle miejsca uderzam, albo zle ludzi dobieram. powodzenia!!!

Gość Propozycjaaaa
eee miało byc gratulowac :P Pisze i oglądam poranek kojota :P zapewne stad ten bład heh Mam 23 lata

Gość Propozycjaaaa
co prawda mam jeszcze czas... ale no instynkt macierzyński się odzywa :) Tez wam się uda, nie myślałyscie o własnej działaności ? Dostaniecie dofinansowanie z UP

mnie się udało bez potrzeby własnej działalności :-) poza tym mam rodzinę i praca bez stałych godzin by mi nie odpowiadała, a jak wiadomo gdy ma się firmę to w pracy jest się na okrągło

Gość Propozycjaaaa
Tez fajnie ale ja nie nadawałabym sie do takiej pracy tym bardziej ze rano nie potrafie sie dobudzić , ciezko by mi było wstawac codziennie o 6 rano :)mam do pracy na 11 :P Jeszcze sie słuchać szefaaaa ( nie mam takiego charakteru - mąż się smieje ze w zadnej pracy bym nie wytrzymała psychicznie )

Gość Propozycjaaaa
no ale za to reszta dnia skupiam się na sprzedaży, obojętne czy 11 czy 22 można powiedziec ze pracuję...

Gość zainterrrresowana
samodzielna to w ramach relaksu postawie Ci kawke, jakbys byla wolna w poznaniu. dziewczyny wykorzystalyscie dobrze pomysl i moment ja do mojego pomyslu poszukiwalam inwestora z duzymi pieniedzmi, ale pomysl dosyc ryzykowny -choc innowacyjny jak na polske i cie wycofal

a ja Wam powiem, że patrząc na dzisiejszą sytuację w kraju stwierdziłam, że najpierw zacznę zmieniać własną postawę ;) Tzn staram się nie uzależniać swojego szczęścia od pieniędzy. Fakt, fajnie jest mieć mieszkanie/dom, samochód, wakacje. Ale to tylko pieniądze. Jestem jeszcze młoda, nie mam bardzo górnolotnych planów, mam jeszcze czas na zastanawianie się :) Ludzie mają zbyt duże parcie na pieniądze. A w 90% w zamian za pieniądze poświęca się coś innego- czas, zdrowie, rodzinę. Wartości dla mnie nie podważalne. Pieniądze dzisiaj sa jutro ich nie ma. Szkoda tylko, że ludzie tak okrutnie oceniają innych przez pryzmat pieniędzy. Póki co studiuję jeszcze. Dorabiam tylko, więc pieniędzy dużo nie jest. Ale mam czas, cudownego chłopaka, rodziców, znajomych. I na tym staram się bazować

kochaj siebie - ale sama piszesz że jeszcze studiujesz i masz czas;-) zobaczymy za kilka lat ;-) dla mnie rodzina jest najważniejsza ale pracować trzeba żeby mieć za co tę rodzinę utrzymać

Gość zainterrrresowana
tez mam takie jak Kocham Siebie podejscie, wlasciwie- wymusilo je na mnie zycie walczylam, budowalam kariere, zdobywalam pieniadze-ale wlasciwie to chyba sie spalalam, efekt- duze doswiadczenie i umiejetnosci- pieniadze srednie, zycie prywatne zadne- bo kariera - spotkania biznesowe, wyjazdy byly zbyt absorbujace potem branza upadla, bezrobocie- doszla powazna choroba i zmienilam swoje nastawienie nadal bardzo mi zalezy na zarabianiu, realizacji zawodowej-bo wiele umiem ale juz nie wartosciuje SIEBIE samej i innych z tych tylko powodow.

no tak tak, ja to wiem ;) Ale też teoretycznie potrzebuję pieniędzy ;) Znajomi wyjeżdżają na wakacje, chcą chodzić na imprezy, bawić się, kupować ciuchy itd. Zwykłe "studenckie" przyjemności, ale też kosztują. A często niestety na to nie mam. Miałam kiedyś z tyn problem, ale stwiedziłam, żeby zmienić swoją postawę co do pieniedzy. Bardzo możliwe, że też za kilka lat będę pracować za 1500zł, ale tak jak mówię, nie zamierzam siedzieć i płakać, tylko doceniać to, co mam.

myszka, napisałaś, że każdy jest szczęśliwy na swój sposób. Ale powiem Ci, że takie przewartościowanie życia jest mega trudne. I ja takich ludzi bardzo podziwiam i szanuję i uważam za bardzo wartościowych Fajnie jest mieć pieniądze, na prawdę. Ale za pieniądze nie kupisz miłości, przyjaźni, zaufania.