Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seta czasem 2 na hejnał

Mam własny dom, frmę i samochód !!!!!!!!!!! i 27 lat.

Polecane posty

bez kredytu, studiowałem zaocznie i pracowałem w stoczni, a teraz mam ponad 13 tyś jak pracuje, a 3 tyś jak siedzę w Polsce :)

Gość Krusel
Tak uwazam ze maz ma glowe do interesow jest starszy o 6 lat odemnie .jego rodziece mu nie pomagali ale zawsze byli prywaciazami i on ma dryg do handlu , zbajeruje zagada kazdego.

Gość dr.NO
Jasmina*** a w jakich rejonach Polski, czy jest szansa na agroturystykę ?

zainterrrresowana jestem kierownikiem ;-) nie chcesz wierzyć to nie:-) twierdzę tylko że w wieku 27lat można mieć własne mieszkanie ( z kredytem lub bez)

Jasmina, masz pomysł na jakąś firmę ? Kurwa , każdy chce mieć swoją firmę. No ale niby co otwierać ? W spożywce ciężko coś zdziałać. Biedrony nokautują wszystko. Barów od groma.

Gość zainterrrresowana
spokojnie, nie atakuje cie wcale ,gratuluje, po prostu ja za cholere nie moge osiagnac pulapu 2000 pln, a doswiadczenie mam i to spore czy mozesz zdradzic jaka branza, i czy warto aplikowac- moze zle szukam?

Myszka a ile twoi podwładni zarabiają ? Jeśli więcej niż 1600 to zatrudnij mnie ok ? Ja fajny chłopak jestem i przystojny ;)

W połowie drogi między Warszawą a Radomiem. Działka nad łąkami, przy trasie wojewódzkiej, jak już to biznes jakiś, agroturystyka raczej nie. Teren sadowniczy.

Gość zainterrrresowana
temat firmy tez przerabialam i nie jest to ani dobry czas ani miejsce, za wysokie podatki, utrudnienia, olbrzymia konkurencja i bardzo maly rynek zbytu, jedynie pracownik tani- jesli nie na umowie

Gość devodessasa
strasznie ci zazdroszce-jestem zyciowa pokraka,-mieszkam z rodzicami alkoholikami-na kredyt nie mam szans-na prace tym bardziej-noic tylko zaraz wziac leki i zdychac

Tak mi się planęło z ZUS-em. Może jesteś jakimś doradcą finansowym ?

Jasne, że mam pomysły. Nie będę w najbliższym czasie jednak ich realizowała, poczekam z 2-3 lata, za młoda jestem:)

Gość zainterrrresowana
myszko , doradzisz- gdzie aplikowac ,jaka branza, jesli wiesz gdzie by sie dalo nawet te 3000 pln osiagnac. dzieki jakby co

Gość dr.NO
spokojnie, nawet nie macie pojęcia czego szukają agroturyści ? agroturyści szukają na obiad polskiego dania , czyli ziemniaczki bryzgane :) i pobyć z krową na pastwisku, koń niech się wypierdzi wioząc siano do stodoły na wozie drabiniastym, niech kogut zapieje a kaczki w błocie i ryba na haczyku a za chwilę ryba na patelni albo grill takie pragnienia ma co drugi Polak

zainteresowana No właśnie o to chodzi że podatki zeżrą zysk. Konkurencja to już całkiem , zwłaszcza gdy jesteś początkujący. No i niby co otwierać ? Nawet już reklamy są : Chcesz mieć problem ??? Otwórz własną firmę :D

Gość samodzielnaaaaaaa
myszka1979 samodzielnaaaa a masz rodzinę tzn męza dzieci??? coś Ty, nie wyobrażam sobie tego

Jasmina , no to mów :P Jakie to są pomysły ? Mi możesz powiedzieć bo i tak się pewnie kiedyś ożenimy razem :D

Gość dr.NO
Jasmina*** to Ty nadal jesteś wolna i nie masz do tej pory żadnego absztyfikanta ? trzeba naprawić tę usterkę techniczną :)

Gość zainterrrresowana
niedlugo luxusem bedzie praca na kasie w markecie za 1000, gratuluje myszce pracy, i nie moge wyjsc z podziwu ze takie rzeczyw polsce sa mozliwe czy mozna je miec teraz? czy moznaje miec bez rodzinnych znajomosci? czy mozna je miec poza warszawa? czy wystarczy znajomosc angielskiego?- o jakie umiejetnosci chodzi? jaka to branza?

Zainteresowana Czasem gdy patrzę jakie dziewczyny pracują w biedronach, tesco i innych marketach to tak się zastanawiam : o co tu chodzi ?! No takie ślicznotki i takie kochane a tu tzreba zapierdalać za 1500.

Gość zainterrrresowana
rozumiem ze jestes amatorem kobiecej urody- pytanie jeszcze co slicznotki maja w glowkach? na kasie - w warunkach zarzadzania w marketach w polsce jest to ciezka praca, i zadnych perspektyw tylko przetrwanie

samodzielna poczytaj wyżej, napisałam że mam męża i dzieci ;-) do wszystkiego doszliśmy razem, przyznam sie że nie wiem jakie możliwości ma osoba samotna na własnościowe mieszkanie, bo ja wszystko to co mam to do podziału z mężem ;-)

Gość zainterrrresowana
myszko, rozumiem moze nie chcesz sie ujawniac, ja tylko cie prosze o sugestie w zwizaku z twoja praca- moze to pomoze mi i innym moze odpowiedz mi tylko tak- czy twoim zdaniem-jest mozliwe znalezienie takiej pracy poza warszawa, bez koneksji rodzinnych i teraz jestem troche zdesperowana szukaniem nie zazdroszcze ci, ciesze sie, tylko naprawde-wierz mi jestes ewenementem-na podst. tego co napisalas ze masz takie zarobki a orientuje sie w wielu branzach/przez znajomych/- i jest bardzo zle

Gość samodzielnaaaaaaa
myszka czytałam, ze masz meza i dzieci... zrozumiałam, ze Ty pytasz mnie, czy ja mam, więc odp. że nie mam. Wszystko co mam na dzień dzisiejszy zawdzięczam tylko sobie i swojej ciężkiej pracy, w zasadzie nie mam nic poza pracą...

Gość dr.NO
Centrum propagandowe Łuna praktycznie to na zasadzie podpatrywania i naprawiania błędów po 'pseudofachowcach' wybudowałem własny domek mając 20 lat na działce po rodzicach, działka o powierzchni 1000 m.kw. , domek w stanie deweloperskim sprzedałem błyskawicznie, jako domek przy lesie kupiłem kolejne grunta rolnicze ale jak się okazało po roku to te grunta już miały miano budowlano-usługowe według planu zagospodarowania Gminy, więc zyskałem podwójnie i z zysków po sprzedaży tamtej działki własnym staraniem wybudowałem na tej działce dwa domy a po trzech latach tych nowych domów powstało osiem, jak na szachownicy powstawały , teraz mając 34 lata buduję małe osiedle domów jednorodzinnych , powstaje 16 domków :) a w między czasie tytuł doktorski zaliczyłem z zakresu 'budowlanki' i wcalę się nie wstydzę założyć filcaki oraz na budowie popracować jako budowlaniec stawiając pierwszą lub drugą warstwę cegły albo pustaków lub być jak kiedyś 'winklowy' :)

zainterrresowana, pochodzę z małej miejscowości, do Warszawy przyjechałam z koleżanką ponad 11 lat temu, chciałyśmy spróbować i udało się zarówno mi jak i jej. Ja zaczynałam w sklepie jako sprzedawca Uwierz mi nie wydawałam kasy na ciuch, kosmetyki , czy imprezy( teraz jak widzę ile dziewczyny wydaja to mie to przeraża :-( ) poza tym pracowałam i studiowałam, doszkoliłam język, teraz zbiera owoce :-)

Gość samodzielnaaaaaaa
zainteresowanaaa to może ja Ci odpowiem na swoim przykładzie czy moznaje miec bez rodzinnych znajomosci? wyprowadziłam się z rodzinnego miasta i wszytsko zaczynałam od zera sama, w mieście, w którym żyję nie miałam żadnych znajomości ani rodziny, byłam całkiem sama. Więc jednak się da... czy mozna je miec poza warszawa? oczywiście, ze tak. Ja dobrze zarabiam w Wielkopolsce

jak widać można się wybić samemu bez znajomości i z daleka od rodziny :-)