Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prostopadły

uczuciowy vs erotyczny

Polecane posty

Dziwne myslenie masz . Zone masz w porządku i ogladasz sie za innymi , miej tu rozum o co chidzi w tym wszystkim Panowie

Gość ty wkurwiony
ja sie za nia nie ogladalem pojawila sie i cos mnie ruszylo na razie rozum nie pozwala brnac dalej, co innego podpowiada bierz:-D

Gość ty wkurwiony
cos tam kusi i cos mi sie wydaje,ze skusi ja przy niej normalnie nie moge:-D na glowe dostaje moze to minie jak juz bedzie po;-)

Gość wkurwiony kaczor
zerznij suke. ja bym tak zrobil

Gość ty wkurwiony
jak nie bylem zonaty to sobie pozwalalem,teraz mam opory, od 4 lat wierny nawet nie wiesz jakbym chcial zeby byla moja suka aaaaaaaaaaaaaa:-D

Gość wkurwiony kaczor
no dobra sorrki motyl. ponioslo mnei bo troche sie nawalilem zerznij te dame :)

Gość ty wkurwiony
taki przypadkowy seks to przeciez ostre rzniecie jest wiec i ta dama nie ma nic przeciwko aby ja tak nazywac:-P

Gorzej byłoby jak napalony byś był i co innego by Ci odmówiło posłuszeństwa :D

Gość wkurwiony kaczor
typo kobiet. hmmmm w tej chwili ladna i latwa a na trzezwo. ladna madra inteligentna z poczuciem humory, troskliwa, opiekuncza, wyrozumiala, lubiaca piwo i sex analny oralny i waginalny. wytryski na twarz i polyk i zabawki erotyczne, wrazliwa i uczuciowa.

Gość ty wkurwiony
teraz to juz sam nie wiem jaki typ ale brunetki dlugowlose, 160-165 cm biust d,e do 55 kg wagi;-)

Gość ty wkurwiony
motyl a Ty jakim typem kobiety jestes??

Gość wkurwiony kaczor
a jesli chodzi o wyglad to hmmm wzrost od 153 - 176 cm. waga normalna. biust B do D cialo jedrne sexowne proporcjonalne. ladna twarz i usmiech. zdrowe zęby. ladna pachnaca wygolona cipka. kolor wlosow obojetne. wlosy krotkie lub sredniej dlugosci.

Gość ty wkurwiony
to mi charakter wypada opisac ciepla,uczuciowa, z poczuciem humoru i z dystansem do siebie

Gość ty wkurwiony
motyl to moze chociaz ogolny zarys sylwetki? no i powiedz nam teraz jacy faceci sa w Twym typie?

Gość wkurwiony kaczor
to teraz napiszmy kim my faceci jestesmy i jacy jestesmy ja 178 cm 78 kg wagi niebieskie oczy. zadbana cera wygladam na mlodszego niz jestem. zabdany i wysportowany. dobry w lozku czuly i wrazliwy ciagle usmiechniety opiekunczy, meski, ambitny z poczuciem humoru. nie wiem co jeszcze

Gość wkurwiony kaczor
to teraz napiszmy kim my faceci jestesmy i jacy jestesmy ja 178 cm 78 kg wagi niebieskie oczy. zadbana cera wygladam na mlodszego niz jestem. zabdany i wysportowany. dobry w lozku czuly i wrazliwy ciagle usmiechniety opiekunczy, meski, ambitny z poczuciem humoru. nie wiem co jeszcze

Motylku ;) ależ nie gniewam się. Co błędów w porządku, mogą być wytykane, mi to wcale nie przeszkadza :P gorzej z obrażaniem innych. Ale jestem pewna, że żaden tam 'zboczeniec' o czarnym niku nie obraża, tylko przypełźnie takie coś pomarańczowe, które ma awersję do zboczeńców z tut. forume lub ogólnego :D i wszystkich tamtejszych stałych bywalców obraża, a że przesiadujesz na ero to masz łatkę zboczeńca :classic_cool: tam jakoś jest panuje więcej tolerancji ;) ok, koniec tematu :D

Gość wkurwiony kaczor

Motylku ;) ależ nie gniewam się. Co błędów w porządku, mogą być wytykane, mi to wcale nie przeszkadza :P gorzej z obrażaniem innych. Ale jestem pewna, że żaden tam 'zboczeniec' o czarnym niku nie obraża, tylko przypełźnie takie coś pomarańczowe, które ma awersję do zboczeńców z tut. forume lub ogólnego :D i wszystkich tamtejszych stałych bywalców obraża, a że przesiadujesz na ero to masz łatkę zboczeńca :classic_cool: tam jakoś jest panuje więcej tolerancji ;) ok, koniec tematu :D

Ja jestem Brunetką o średniej długości włosów, wysoka 170cm. wzrostu, szczupła Mój tym mężczyzny :: miły , uczuciowy, troskliwy . Reszta mnie nie obchodzi bo można sie dostosować do drugiej osoby/. Z wygladu wystarczy jedynie zeby był wyższy ode mnie