Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca słuchających

Jak długo leczyliście się ze związków

Polecane posty

:)

Przecież nie wpadnę mu w ramiona od razu...Nie wiem zupełnie jak sie zachować.Nie wiedziałam, że sytuacja nabierze takich obrotów...

Rozmowa była o wszystkim i o niczym...Jutro ma przyjechać i mamy rozmawiać...

Witam serdecznie, Również mam problem w kwestii związku, choć czuję że bardzo dobrze postąpiłam Byłam z nim 4 lata, od ok. 7 miesięcy pracuje za granicą i zjeżdża dość często do kraju. Przez pierwsze pół roku odkąd wyjechał układało się super. Wracał stęskniony, widywaliśmy się codziennie, czułam, że zabiega o mnie bardziej niż kiedykolwiek. Wiedziałam, że mnie bardzo kocha. Wszystko uległo zmianie od poprzedniego zjazdu, a właściwie od momentu gdy wrócił zaledwie pare dni temu. Zaczął regularnie spotykać się z dwoma kumplami, którzy według mnie maja na niego zły wpływ. W ich towarzystwie zawsze leje się alkohol i on niestety temu ulega. Wczoraj, po tym jak mnie potraktował mocno zapaliła mi się czerwona lampka. Otóż tego dnia mieliśmy się spotkać, obiecywał, że spędzimy fajnie wieczór i że wpadnie wcześniej. Stwierdziłam, że spoko, fajnie, bo dwa dni wcześniej zabalował z kolegami, więc uznałam, że najwyższy czas aby spędził ze swoją kobietą wspólnie sobote. Po południu zagadał do mnie na gg i oznajmił, że dziś spotyka się ze znajomymi i że nie wie o której wróci. Odpisałam mu, że znów się sytuacja powtarza, że jest niesłowny i że mam dość. Napisał, żebym też się wyszła zabawić. Z dalszej rozmowy wywnioskowałam, że pisze do mnie w sposób lekceważący, po czym nie wytrzymałam.. Oznajmiłam, że mam dość takiego związku, że psychika przez to mocno mi siada, że nie chce takiego traktowania, że chce przerwy i czas pokaże. Odpisał tylko „ok. Po czym dodał, że stwarzam dziwne sytuacje i tyle. Od wczoraj cisza z jego strony. Muszę dodać, że podczas kłótni pare podobnych rozstań już było, jednak któraś ze stron zawsze napisała i później było dobrze. On myśli, że jeśli za każdym razem był powrót, to sytuacja znów się powtórzy, odezwie się za pare dni i będzie jak dawniej. Jednak nie Postanowiłam, że teraz jeśli mamy być znów razem musi się mocno postarać i udowodnić mi, że tego typu zachowanie więcej się nie powtórzy. Jestem pewna, że pozwala sobie na więcej, bo jest cholernie pewny, że mimo wszystko i tak z nim będę. Postanowiłam, że dam sobie i jemu czas. Jeśli na prawde kocha, to będzie się starał, gdy zda sobie sprawe, że w końcu może mnie stracić. Jak myślicie dobrze zrobiłam podejmując taki krok? Zastanawiam się czy jest szansa, że facet się zmieni, gdy zobaczy, że jednak jestem w stanie odejść przez te jego wyskoki. Dużo tego nie było, zaledwie 3 takie sytuacje w ciągu ostatnich 3 miesięcy, jednak coś takiego totalnie burzy zaufanie i wzbudza totalną niechęć do jego osoby.

Gość Kryształ31
Ale ten mój jest zazdrosny, o matko jedyna.. Dawał już mi tego znaki, ale widzę, że to nie koniec. Dzisiaj mnie zapytał, czy z jakimś facetem się spotkałam odkąd jesteśmy razem. Napisałam, że nie... choć kolega chciał mnie pocieszać, gdy było tak dziwnie między nami. Ale się wkurzył... że na pewno chce się z nim spotykać itd. :D Wmawia mi, że na pewno mi się podoba i w ogóle. On uważa, ze za mną to każdy facet leci. A przecież nie każdy, najwyżej co drugi... :P

Gość Pytająca pytających
a my mięliśmy dziś rozmawiać.Powiedział mi,że jeśli wróci ze szkolenia to się odezwie, przyjedzie i porozmawiamy...a tu cisza.Nie napisał ani jednego smsa, nie zadzwonił, poprostu cisza...i co ja mam sobie teraz myśleć?? :(

Gość Pytająca pytających
a może sięboi czy coś? Nie wiem jak mam się na to zaopatrywać...?Czy powinnam się teraz ja do niego odezwać??Powiedział mi wczoraj, że mnie kocha i chciałby zrobić w żcyiu jeszcze więcej rzeczy niż zrobił, że mnie kocha itd itp, a dziś cisza.Zero wiadomości, zero telefonu...Masakra, czuję się jak w jakiejś telenoweli. :(

Gość Pytająca pytających
Ooooo własnie dostałam od niego wiadomośc, po całym dniu ciszy ,,Nie chcesz mieć więcej kontaktu ze mną,, >?? Ja piertole, o co kaman?

Gość Pytająca pytających
Nie rozumiem facetów...Ni hu.ja :(

Gość kryształ 31
A kto ich rozumie? Mój też ucichł... pytałam i pytałam i dupa. Nic się nie stało, wszystko gra - choć chyba go uraziłam. Myślę nie chce powiedzieć, że mu się znudziłam to mu pomogę. Zaczynam go żegnać, a on że nie chce. No masz! Teraz po jakimś czasie znowu jest prawie jak było.. Tylko jeszcze większa zazdrość z jego strony. Jak to wszystko zrozumieć, to nikt nie wie chyba.. :O

Gość Kryształ31
Teraz mnie zapytał czy mogłabym się w nim zakochać.. Myślałam, że uwierzył poprzednio... chyba jednak nie..

Gość Kryształ31
Wg moich wniosków wynika, że on myśli że ja się nim bawię. A to nie jest tak dokładnie.. Zależy mi na nim, choć życia z nim nie widzę... jest dla mnie ważny.

Gość Kryształ31
Nie wiem dlaczego on tak zaraz potrzebuje deklaracji, że to na zawsze. :O Czy nie można się cieszyć związkiem, nawet gdy to nie będzie wieczne?

Gość Kryształ31
Teraz mnie wypytuje o moje płodne dni. Zaczynam się bać, chyba nie chce mnie zaciążyć? Choć od początku mówił, że chce ze mną dziecko.. Jaki ten facet jest dziwny...