Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfhyjfjhtft

Dlaczego prawie kazda kobieta musi miec za partnera dryblasa 190 cm?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 27
23:43 [zgłoś do usunięcia] karzeł 176 cm jakbys tu byla juz bys tak w morde oberwala ze myliliby cie na ulicy z ludzmi z progeria No i pokazcie mi jedna dziewczyne co by chciala takiego. Obojetne jakiego wzrostu. Ty kolego przestan brac sterydy bo ci to wyraznie nie sluzy.

Gość karzeł 176 cm
moze i mam tylko 176 cm ale waze 104 kg , napewno nie jest to tluszcz. Wiec oberwalabys i to bardzo.

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł co to za facet co bije kobiety? jesteś zjebem i tyle w temacie, na takiego jak ty to trzeba napluć i odejść

Gość jak koleś jest przystojny
nie no kurde, dzięki temu tematowi wiem, że należy naprawdę unikać facetów poniżej 180 cm, bo jeszcze mi taki nagle wpierdoli. zapamiętam to sobie. :D :classic_cool:

Gość Ewelina ... ,,,,
frodo the niziołek a ty też lecisz z łapami do kobiet?

Gość karzeł 176 cm
Ciebie nikt o zdanie nie pyta, po co wogole sie tu udzielasz? Jestes pewnie jakas tlusta lysawa paskuda ktora leczy swoja psychike na forum. W realu nawet bezdomny pies by cie nie zerznal

Gość Zuzanna Amelia & 27
karzel - nie mam watpliwosci ze od drobnej dziewczyny jestes duzo silniejszy i moglbys takiej latwo zeby powybijac ty damski bokserze. I napisze ci jeszcze jedno. To dobrze , ze zadna cie nie chce. To cale szczescie , ze zadna cie nie chce. To by byla prawdziwa tragedia gdyby cie jakas nawet kijem przez szmate chciala tknac.

Gość ładna_aneczka
Konusom poniżej 185 cm mówimy stanowcze NIE !!!

Gość karzeł 176 cm
A moze wlasnie chcesz zeby ktos cie WRESZCIE porzadnie zerznal.

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł lecz się idioto, takiego ścierwa jak ty to żadna nie zechce. Niscy i przypakowany jebane cegła 🖐️ spierdalaj śmieciu już 🖐️

Gość Zuzanna Amelia & 27
karzel - jesli nie jest to dla ciebie zbyt trudne to adresuj posty. Pisz na poczatku nick do ltorego sa skierowane. Bedzie sie latwiej polapac do kogo sie zwracasz. Chyba ze gadasz sam ze soba i otoczenie cie nie obchodzi.

Gość karzeł 176 cm
jestes dla mnie zerem, nie obchodzi mnie twoje zdanie.

Gość Ewelina ... ,,,,
frodo the niziołek chyba cie pojebało, ten śmieć bije laski a ty piszesz że jest niski i to jest kurwa powód, dwa zjeby się kurwa dobraly, mogliście być jeszcze niżsi tacy jak ten Grzeslaw po 155cm to byście zamknęli japy.

Gość karzeł 176 cm
Do zuzanna amelia - idz juz stad kobieto (choc ciezko mi to ostatnie slowo przechodzi przez klawiature).

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł ile ty masz w ogole lat? pewnie nie więcej niż 20, jebany błazen.

Gość Zuzanna Amelia & 27
karzel - kiedy mi tu dobrze.

Gość karzeł 176 cm
ewelina - jestes zwykla obludna dziewczyna ktora probuje dowartsciowac innych , a sama tego potrzebuje. Nie jest tak brzydulko? ;)

Gość Ewelina ... ,,,,
frodo the niziołek to musisz mieć słabą psychikę żeby zwalać wszystko na swój wzrost!

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł jeszcze śmieciu jesteś z trójmiasta, mam nadzieję że jeszcze nie raz się spotkamy, to ci w ryj napluję :D

dobrze, Karzeł 176, :D wytrę tym swoje soczki, spływające mi po udach, kiedy się podniecam na widok faceta o wzroście powyżej 180 cm :P a teraz uciekam do mojego rzekomego 'dryblasa', a urojonego 'niziołka' :D :D :D

Gość karzeł 176 cm
nie zdazysz.

23:47 [zgłoś do usunięcia] karzeł 176 cm moze i mam tylko 176 cm ale waze 104 kg , napewno nie jest to tluszcz. Wiec oberwalabys i to bardzo. Bez przesady... heheh skoro walisz laski to ladny z ciebie 104 kg hahah. 176 to wzrosc sredni i wazna jest jakos a nie wzrost debilu.

Gość karzeł 176 cm
myslalem ze juz dawno cie tu nie ma.

Gość Ewelina ... ,,,,
karzeł zdążę. najpierw cię opluje w mordę, a później kopnę w krok, chociaż nie wiem po co jak ty jaj nie masz, bo jesteś zwykłą pipką.