Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszee o dalsze wypowiedzi

czy przeszkadzaloby wam gdyby wasz chlopak palil codziennie trawe?np jednego

Polecane posty

Gość proszee o dalsze wypowiedzi

blunta?

Gość 32332
tak z czasem to wpływa na mózg

Gość facet z kulturka
zjara sobie psyche

Gość uhugugyf
kurde, Corralik, a jak poznasz, że jara, przecież tego nie czuć

Gość tyyy ....
jaki mózg? znam dziewczyne o jarała codzienie miała kompletny brak mózgu wiec co jej miało szkodzi głupia była wiec o za róznia czy zapaliła czy nie

Ja zerwałam z jednym byłym dlatego że palił trawę. Nie codziennie ale kilka razy w miesiącu.

Gość facet z kulturka
juz widze jak przyszły mężuś daje zapalic swemu dziecku tłumaczac sie ze to zdrowsze od papierosów :classic_cool:

koralik :O kurde, a byłeś/łaś moją idolką

Gość grgtrys
moj kiedys palil dzien w dzien, a ja bylam mega przeciwniczka. codziennie byly wielkie awantury kiedy wracal z pracy zjarany. doszlam do wniosku ze on tez nie zabrania mi piwa.. w koncu zwiazek to nie wiezienie. tez zaczelam palic. ogolnie... jakos nie robi to na mnie wrazenia, chociaz lubie. umowilismy sie tak: impreza co weekend. on zadowlony ze moze palic, raz w tyg jezcze ujdzie... a ja zadowolona ze nie robi tego codziennie i ze przy mnie a nie nie wiadomo z kim i gdzie

"dajcie spokoj... to zdrowsze od petow!!" Wypal 20 skrętów dziennie i zobaczymy, czy będziesz się czuła lepiej, niż po dwudziestu fajkach

kurde, biedne wasze małe dziabolągi :O

mi to nie przeszkadza az tak moj byly palil, mi czasami tez sie zdarzylo wg mnie jest to lepsze od fajek, czasami jeden buch wystarczy i masz niezly humor, a fajki co chwile trzeba palic. ale co kto lubi

19:17 [zgłoś do usunięcia] reserved pale bo daje mi dobre samopoczucie w pracy ciekawe , co na to klienci banku :D już sobie wyobrażam takiego naćpanego w dziale kredytów

Jak zwał, tak zwał. Gdybyś paliła tyle samo gandzi, co ja fajków, jestem pewien, że po miesiącu nie wiedziałabyś, jak się nazywasz...

nie, niech każdy robi jak uważa, po prostu bym z nim nie była :)

Sądziłem, że szybciej się zorientujesz :P Wczoraj widziałem plakat, o koncercie Rise Against 20ego czerwca. Ale już pewnie od dawna wiesz :classic_cool:

"ciekawe , co na to klienci banku" u mnie w pracy wszyscy są ćpunami a klientów nie mamy..

Lomu.. nie zwal jak zwal... tylko jak kazdemu (prawie jak widze!!) wiadomo ziele sie buchnie kilka razy dla lepszego humoru. to tak jak bym ci powiedziala zebys sobie gorzole podal dozylnie bo cpuny tak robia z kompotem!! no powiedz sam... sensu to nie ma zadnego :D jestem anarhistka ha ha ha