Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 qweewq

Panowie jakie cipki wolicie???

Polecane posty

Go艣膰 qweewq

Bu艂eczk臋 czy motylka???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 grau43
Niech mnie kto艣 o艣wieci w materii tego podzia艂u? Bu艂eczka motylek? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ziomoslaw czepinski
bulka ale to nie ma znaczenia jak zamkniesz oczy :P

Udost臋pnij ten post

Motylek - prawdopodobnie chodzi tu o wystaj膮ce wargi sromowe. Geneza tego okre艣lenia nie zosta艂a do ko艅ca zbadana ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grau43
No to daj臋 odpowied藕 na pytanie zadane w temacie. Nie ma to 偶adnego znaczenia. Nawet jak si臋 na nie patrzy. Wa偶ne 偶eby by艂y ch臋tne - reszta nie jest wa偶na Cho膰 ... mog臋 podzieli膰 si臋 jeszcze w艂asnymi odczuciami. Ot贸偶 mnie jako m艂odemu ch艂opakowi bardzo podoba艂y si臋 bu艂eczki. Motylki du偶o mniej. Ale od pewnego czasu widz臋, 偶e w艂a艣cicielki motylk贸w s膮 ... chyba bardziej ch臋tne i bardziej wyrafinowane. Wi臋c teraz wol臋 chyba motylki. Ale to subiektywna ocena.

Udost臋pnij ten post

"Nie ma to 偶adnego znaczenia" To stwierdzenie jest wysoce nietaktowne, albowiem od wielu lat my - Kafeterianie, prowadzimy nieustajacy, merytoryczny sp贸r nt. wy偶szo艣ci bu艂ki nad motylem i vice versa. To jeden z najistotniejszych nurt贸w kafeteryjnego 偶ycia intelektualnego. :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vera w smutku
A ja zawsze my艣la艂am, 偶e cipka przede wszystkim na by膰 czysta. :classic_cool: Ch艂olera, nie mam szans u wjewj贸rki. :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grau43
No tak. No tak. Przepraszam. Jak zastanowi臋 si臋 bardziej to dostrzegam ro偶ne nowe odcienie problemu. W sumie .... no sam nie wiem. Musz臋 si臋 przespa膰 z tematem. Najlepiej z dwiema "tematami". Bu艂eczk臋 mam w domu. Szukam wi臋c konkretnego motylka. Czy s膮 w艣r贸d Pa艅 ch臋tne do naukowych eksperyment贸w? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grau43
"A ja zawsze my艣la艂am, 偶e c*pka przede wszystkim na by膰 czysta." No ... Napoleon Bonaparte mia艂by inne zdanie - gdyby jeszcze 偶y艂. Czysto艣膰 jest troszk臋 przereklamowana - zw艂aszcza gdy pomy艣l臋 o tych wszystkich alergikach ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja kochanje :P
A ja my艣la艂am, 偶e fakt, 偶e cipka jest moja i wilgotna starczy:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vera w smutku
Boring.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzechu
tez mam w domu buleczke i uwielbiam motylki, ehhh:-) buleczka spi a kielbasa gotowa do dziela:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vera w smutku
Kie艂basa :D:D:D:D:D:D:D Obrzydliwe okre艣lenie! :D A tak serio - nie wiem sama jak sie te paskudne farfocle mog膮 podoba膰. :O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grau43
"A ja my艣la艂am, 偶e fakt, 偶e c*pka jest moja i wilgotna starczy " Oczywi艣cie, 偶e wystarczy! Tu dyskutujemy na ca艂kiem wy偶szym poziomie abstrakcji. Trafi艂a艣 na koneser贸w, znawc贸w tematu, pasjonat贸w ...

Udost臋pnij ten post

W dni parzyste bu艂ka a w nieparzyste motylek. Lub odwrotnie. Stoj臋 na stanowisku, 偶e takie rozwiazanie problemu by艂oby optymalne ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzechu
kielbaska pasuje do buleczki, lepie niz parowka:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 utfyfyfyu
A ja nie wiem jak mo偶e si臋 podoba膰 dupsko z przodu :o to dopiero obrzydliwe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grau43
" Kie艂basa Obrzydliwe okre艣lenie! A tak serio - nie wiem sama jak sie te paskudne farfocle mog膮 podoba膰. " Nieeee .... no prosz臋! F A R FO C L E ?!!! Przecie偶 to ... to .. to dodatkowe miejsce do ca艂owania. A jak wdzi臋czne odbieraj膮ce nasze zaanga偶owanie. Dla niekt贸rych 偶abie udka te偶 s膮 obrzydliwe ... Ale to nieokrzesa艅cy - barbarzy艅cy!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karrolinkaa
facet1991 ka偶dy normalny facet woli buleczke, motylek to kalectwo ! Hahahahha tw贸j chuj to kalectwoale chyba wi臋cej ni偶 13lat to ty nie masz :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzechu
i znowu kwas, czy warto psuc erotyczna armosfere zeby obrzucac sie blotem.. ehhh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 to ja kochanje :P
W dni parzyste, 艣wi臋ta pa艅stwowe, niedziele i pierwszy pi膮tek miesi膮ca-motylek:P w pozosta艂e bu艂eczka:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grau43
No w艂a艣nie ... Prosimy o wypowiedzi tylko na temat.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vera w smutku
Jakie dupsko? :O Masz jakie艣 wypaczone poj臋cie, dziecko. Par贸wa. Ju偶 dzisiaj tutaj by艂 taki kolo o fizjonomii par贸wy.Z艂e to by艂o. Jak sam szatan i piwo z Biedronki. :( Skoro ju偶 jeste艣my przy jedzeniu to w艂膮czy艂am z rana maso艅sk膮 telewizj臋 i by艂a jaka zajawka o Magdzie Gessler. 呕eby co艣 tam, co艣 tam wygra膰 trzeba wys艂a膰 sms'a o tre艣ci "Musztarda" pod numer taki a taki. Bombowo, co nie?

Udost臋pnij ten post

"czy warto psuc erotyczna armosfere zeby obrzucac sie blotem" Nie wiemy. Nigdy nie pr贸bowali艣my rozmawia膰 w inny sposob :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grau43
"W dni parzyste, 艣wi臋ta pa艅stwowe, niedziele i pierwszy pi膮tek miesi膮ca-motylek w pozosta艂e bu艂eczka " jestem got贸w si臋 zgodzi膰 z koleg膮. To troszk臋 tak jak u mnie w domu z obiadem. Zawsze w 艣wi臋ta na stole pojawia co艣 lepszego. Ale ... nie wiem jak kolega to robi, 偶e w 艣wi臋ta ma motylka. 呕ona zaprasza kole偶anki z pracy? Prosz臋 o wskaz贸wki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzechu
hmmm glodny sie robie jak tu czytam, a powinienem byc spragniony. no ale sam zaczalem kulinarnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 utfyfyfyu
Cipa bu艂ka- to dupsko z przodu, aseksualne, brak rozwinietej cipki co艣 jak brak piersi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vera w smutku
To, co piszecie jest bardzo przykre. :( Chocia偶 nie ma tego z艂ego, troch臋 si臋 u艣mia艂am, bo jak to bywa w tym przybytku kreujecie sie na mega ruchaczy, kt贸rzy przebieraj膮 w kobietach jak ja co rano w szufladzie z majtkami. :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 grzechu
ja tylko fantazjuje

Udost臋pnij ten post