Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kikussssia559

Głllodówka lub 300kcal PILNIE! Szukam kolezanki ;)

Polecane posty

Gość Kikussssia559

hej ;) Musze szybko zrzucic 13kg, maksymalnie w ciagu miesiąca.. Przymierzalam sie ostatnio kilka razy do głowdówki i niestety nic z tego nie wyszlo ;( ale to chyba z powodu braku wsparcia wiec postanowilam spróbować jeszcze raz ale tym razem inaczej ;) chcialabym tu znalezc dziewczyne ktora tak jak ja musi szybko zrzucic zbedne kg i tez jest gotowa do poswiecien, a czy glodowka czy 300kcal to juz ustalimy wspolnie ;) mysle ze na glodowce na początek byloby nam bardzo ciezko, ale tak jak mowie to wszystko jest do ustalenia, wazne zebysmy zaczely razem i razem sie wspieraly. Niestety tu na kafe rzadko mam czas bywac :( ale moglybysmy sie wymienic e-meilowo nr. tel i w ciezkich dla nas chwilach np popisac smsy i wybijac sobie nawzajem z glowy jedzenie w chwilach slabosci wiec dziewczyny jesli jestescie zainteresowane to podajcie swoje e-maile odezwe sie do was i wpolnie napewno uda nam sie osiągnąc nasz cel ;) aa i jeszzce jedno prosze mnie nie pouczac ze to nie zdrowe ze efekt jo-jo itp.. bo wiem na co sie decyduje, takze te rady mozecie sobie darowac. Pozdrawiam ;*

Gość rrerka
Omg..

Gość rrerka
Głodowka ma oczyscic organizm nie odchudzić.. 300 kcal no cóż. Pewnie schudniesz i wyladujesz w szpitalu to raz, a później przytyjesz drugie tyle :(

Gość Kiniaaa99900
Up, Up.. Naprawdee nie ma zadnej chetnej??

Gość latotużtuż
hmm, ja sie zastanawiam:) ale ja bym byla za glodowka:) ja mam jakies 10kg do zrzucenia. ale bardziej zwracam uwage na spadajace cm. chcialabym 12 cm z ud zrzucic ale wiem ze w miesiac tyle nie zejdzie a ile lat masz

Gość Paskudaaa
Od jutra mam zamiar do was dołączyć. W internecie krąży "dieta not skinny enough" i chciałabym zastosować się do jej zaleceń. Czuję, że mam masę toksyn i jakichś innych śmieci w organizmie przez niezdrową diete, nieregularne posilki i za duze ilosci cukru w jadlospisie. Potem zamierzam stopniowo wychodzic z diety. Dzis juz same herbatki, a od jutra oczyszczanie, cwiczenia na orbitreku i witaminki. Juz na sama mysl o tym czuje sie lepiej.

Gość Paskudaaa
Na tej diecie mozna zrzucic okolo 15 kg w dwa tygodnie, a ja nie mialabym nic przeciwko temu. Moze to sie wydac szalone, ale ja czuje, ze potrzebuje jakiegos silnego kopniaka i dobrej motywacji (a taka juz mam).

Gość latotużtuż
ja 15 kg w 2 tygodnie na pewno nie zrzuce. mi na glodowce spada tylko 3,5 - 4 kg na tydzien:( a myslicie ze te 12 cm to w ile mogloby spasc?

Gość Odchudzaczka3434
widocznie masz bardzo slaby metabolizm hmm... ja bym radzila sobie go podreperowac bo niedlugo będziesz tyła z powietrza...

Gość Paskudaaa
Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze zbawienny wplyw na centymetry w duzej mierze maja cwiczenia. Ja polecam orbitreka, kiedys w trzy tygodnie w polaczeniu z dieta 500 kcal udalo mi sie zejsc o dwa rozmiary (z 42 do 38). Slyszalam, ze na obwody wplywaja dobrze takze peelingi, naprzemiennie gorace-zimne prysznice i to co wyprobowalam na sobie czyli kremy wyszczuplajace, po ktorych uzyciu zawijasz sie folia spozywcza i tak pod kolderke. Rano skora nie dosc, ze jest mocno nawilzona to po paru zastosowaniach sa efekty.

Gość Paskudaaa
Co do centymetrow to mocno indywidualna sprawa, bo kazdy ma inna budowe i z innych miejsc chudnie najpierw. Faktycznie, jesli glodowka przynosi tak slabe efekty musisz miec problemy z metabolizmem. Sprobuj picie kawy o poranku i regularne cwiczenia, moze to w czyms pomoze.

Gość latotużtuż
ja wiem ze mam baardzo rozwalony metabolizm. ale musze najpierw schudnac zeby zaczac go podkrecac:)

moge sie przyląćzyć ;) ile masz lat ja na głodówce schydłam przez 2 dni 1 kg i teraz jeszce schudlam 6 kg na diecie mż :)

Gość Paskudaaa
Ja mam 19 lat, 175 cm wzrostu, waze 71-2 kilogramy.

Gość latotużtuż
ja mam 23,5 lata. 155 cm, ok 51 kg. wydaje sie nieduzo ale mam taka budowe ze wygladam na wiecej kg. pare osob mowilo mi ze wygladam na ok 55 - 60 kg

1 dzien głodówki ja dzisja piłam tylko pysia polecam nie czujesz głodu a dostarczasz odpowiedznie witaminy organizmowi

Gość kwiatograjka
Jeśli ciągle szukasz wsparcia, napisz na maila. Schudniemy! kwiatograjka@wp.pl